tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5902
EURO
34,8583
ALTIN
2.494,59
BIST
9.693,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Vaillant yetkili satıcı toplantıları ile her bölgede ayak izi bırakmayı hedefliyor

Vaillant Türkiye, iş ortaklarıyla kurduğu bağı güçlendirmeye devam ediyor. Yetkili satıcılarıyla düzenli olarak bir araya geldiği yarı yıl …

Vaillant yetkili satıcı toplantıları ile her bölgede ayak izi bırakmayı hedefliyor
25.07.2022 11:06
0
A+
A-

Vaillant Türkiye, iş ortaklarıyla kurduğu bağı güçlendirmeye devam ediyor. Yetkili satıcılarıyla düzenli olarak bir araya geldiği yarı yıl iletişim toplantılarını bu sene yüz yüze gerçekleştiren Vaillant Türkiye, 4 ilde 200’ün üzerinde yetkili satıcıya ulaştı.

“Yarın için bugünden Vaillant” diyerek müşterisine yarının teknolojisini bugünden sunan Vaillant Türkiye, yetkilisatıcılarını motiayrıca etmek; onların görüş ayrıca önerilerini dinlemek amacıyla düzenlediği roadshow toplantılarına 2022 tarihinde da devam etti. Bu kapsamda Vaillant Group Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erol Kayaoğlu, Vaillant Group Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Atan ayrıca Vaillant Türkiye Satış Direktörü Fatih Aylı’nın katılımıyla İstanbul, Ankara, Adana ayrıca İzmir’de gerçekleştirilirken toplantılarda 200’ün üzerinde yetkili satıcıya ulaşıldı. Erol Kayaoğlu, Vaillant Türkiye için stratejik öneme sahip mevzu bahis pazarlardaki yetkili satıcılar ile 2022 yılının ilk dönemini değerlendirdi. Toplantılarda, bölgelerdeki gelişmeler ayrıca gelecek hedefleri özelinde bilgilendirme alışverişinde bulunuldu. Kayaoğlu toplantıya ilişkin değerlendirmesinde, “Müşterilerimizin yanı sıra yetkili satıcılarımızın memnuniyetine de büyük önem veriyoruz. 2021 yılında, tüm pandemik koşullara ayrıca zorluklara rağmen satış yetkililerimiz ayrıca bölge müdürlüklerimizle maksimum seviyede iletişimde kalmaya özen gösterdik. Her gün, her saat iş ortaklarımızla yüz yüze iletişim kurmaya çalışıyoruz. Ve sektör paydaşlarımızın ayrıca iş ortaklarımızın her alanda kaliteli hizmet anlayışına fayda sağlama hedefiyle eğitim çalışmaları yürütüyoruz. Bu yıl da yetkili satıcılarımızın morallerini yükseltmek, bölge ayrıca yetkili satıcı konusunda oluşan ihtiyaçları belirleyerek bu doğrultuda yeni aksiyonlar planlanmaları yapmak üzere bir kez daha yola çıktık” dedi.

“Ayak izimizi bırakmak için çalışıyoruz”

2022’nin ilk aylarında da rekabetçi fiyatlandırma, finansal çözümler, ticari kampanyalarla pazarda öne çıktıklarını dile getiren Erol Kayaoğlu, “Faaliyette bulunduğumuz her alanda başarılı bir performans sergiledik. Ciroda ivmelenme yaşadık. Rekor satış adetlerine doğru emin adımlarla ilerlediğimiz ürünler var. Örneğin kazan satışlarında yüzde 20 ile geçen bu yılın üzerinde bir büyüme rakamına ulaştık” diye konuştu. Erol Kayaoğlu, artan maliyetleri fiyat listelerine kademeli olarak yansıtarak tüketicileri korumaya çalıştıklarına değindi. Kayaoğlu: “Tüketici finansmanı çalışmalarımız ile 36 aya varan taksitlendirme imkanı sunuyoruz. Kredi kartı çözümlerimizi zenginleştirdik. 4 banka kartına 12 taksit ayrıca diğer banka kartlarına 9 taksit seçenekleri ile tüketicilerimizin alım gücüne katkıda bulunuyoruz. Ürünlerimizin kolay satın alınabilir hale gelmesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Ayak izimizi bırakmak ayrıca kalıcı yapmak; tüm ürün gamında hedef satışlara ulaşmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

“Paydaşlarımızın her vakit yanında olma hedefi ile aksiyonlarımıza devam ediyoruz”

Vaillant Group Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Atan, Vaillant’ın “herkes için daha iyi bir yaşama” inandığını; tutkuyla çalışmaya, sürdürülebilir gelişime, teknolojik dönüşüme, mükemmeliyetçiliğe, duyarlı olmaya değer verdiğini söyledi. Atan, “2022 tarihinde da inovasyon odaklı iş stratejimiz ile verimli, dijital, daha az enerji harcayan, ulaşılabilir ürün ayrıca hizmetler sunmaya devam ediyoruz. Odak alanlarımızı müşterilerimizle iletişimimizde ayrıca pazarlama faaliyetlerimizde de öne çıkarıyoruz. 2021 tarihinde marka kimliğimizi baştan aşağı yeniledik. 2022 tarihinde geliştirdiğimiz sürdürülebilir söylemler ayrıca iletişim stratejilerini bu doğrultuda uygulamaya aldık. Vaillant Türkiye olarak doğru odaklanmış iletişim faaliyetlerimize, müşteri memnuniyeti projelerimize ayrıca tüm paydaşlarımıza destek olma hedefimize uygun aksiyonlarımıza devam ediyoruz. Evlerde konfor yaratmak, enerji verimli ürünlerle dünyamızın ayrıca müşterilerimizin iyiliği için çalışmak ayrıca bunu markamızın tüketici nezdinde sahibi olduğu değerleri daha da sağlamlaştırarak yapmak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her vakit en önemli önceliğimiz olacak” diye konuştu.

Vaillant’ın geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği marka evi çalışmasına değinen Atan, “Vaillant markası “Verimlilik-tasarruf, sürdürülebilirlik ayrıca teknoloji” kavramları ile anılıyor. Bugünden yarını düşünen; yani kaynakları korumayı önemseyen, geri dönüşümü hayatına entegre edebilmiş, konfor ile verimliliği bir arada arayan kullanıcılar, Vaillant’ın hedef kitlesini oluşturuyor. Hayata geçirdiğimiz tüm çalışmalarda ortak amacımız, tüketicilerimizin, yaşanabilir bir geleceğe yatırım yapmak adına daha fazla sürdürülebilir ürün ayrıca hizmet talep etmesini sağlamak. Geleceğin teknolojileri olarak gördüğümüz ısı pompaları ayrıca hidrojenle çalışan ürünlerle hem enerji çeşitliliği sağlıyor hem de bu enerjilerin tüketicilerin kullanımına sunulması için önderlik ediyoruz. En teknolojik, en sürdürülebilir, en verimli ürünleri üretmek ayrıca en yüksek müşteri memnuniyetini sağlamak bizim iddiamız. Bu hedeflerimiz doğrultusunda 2022 tarihinde aksiyonlarımızı almaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet