tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3264
EURO
35,0746
ALTIN
2.300,17
BIST
8.994,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

TFF’den LYFA’ya “Yıldızlı” pekiyi

Lüleburgaz’daki kompleks yapıdaki tek, Trakya’da ise ender spor tesislerinden biri olan Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi (LYFA), Türkiye …

TFF’den LYFA’ya “Yıldızlı” pekiyi
25.07.2022 11:06
0
A+
A-

Lüleburgaz’daki kompleks yapıdaki tek, Trakya’da ise ender spor tesislerinden biri olan Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi (LYFA), Türkiye Futbol Federasyonu’ndan adına yakışır bir şekilde “4 Yıldızlı Halı Saha” unvanı almaya hak kazandı. LYFA bu unvana Trakya’da sahip olan tek tesis olma niteliğini de kazanmış oldu.

Lüleburgaz’ın gözbebeği akademilerinden biri olan Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi, sadece hobi amaçlı değil, amatör ayrıca profesyonel spor kulüpleri ayrıca okullarının kullanımı için de faaliyetine devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana bünyesinde yer alan spor okullarıyla bir akademi kimliği içerisinde sporcu yetiştiren tesis, Türkiye Futbol Federasyonu tarafınca “4 Yıldızlı Halı Saha” unvanına da sahip olma niteliğini barındırıyor. LYFA, bu unvana Trakya’da sahip olan tek tesis olma niteliğiyle de Lüleburgaz’a gurur yaşatıyor.

100 tam puan aldı

Lüleburgaz Belediyesi’nin “Sporcu kenti Lüleburgaz” anlayışı doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğü LYFA’ya 4 Yıldızlı Halı Saha unvanı getiren kriterler ise oldukça kapsamlı incelemeye tabi tutuldu. TFF yetkilileri tarafınca yapılan incelemeler sonucunda LYFA, 100 üzerinden 100 tam puan alarak gurur yaşattı.

Kapasitenin üzerinde hizmet

3 adet sentetik çim futbol sahası, 1 adet kapalı spor salonu, fitness salonu, crossfit salonu, 2’si engelli olmak üzere toplam 14 adet soyunma odası, rekreasyon alanı ayrıca kafeteryası ile Lüleburgazlılara kapasitesinin üzerinde hizmet veriyor. Halkın yanı sıra çeşitli kurum ayrıca kuruluşların da antrenman ayrıca kamp programlarına ev sahipliği yapan Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi, Trakya’da spor alanındaki önemli kompleks yapılardan biri olarak ön plana çıkıyor.

1080 sporcu faydalanıyor

LYFA’da hobi amaçlı kullanımın yanı sıra spor okulları da faaliyetlerini aralıksız bir şekilde devam ediyor. Tesiste futbol, basketbol, voleybol, hentbol, tenis ayrıca masa tenisi olmak üzere 6 farklı alanda spor okulları faaliyetlerini sürdürüyor. Akademide basketbol, voleybol ayrıca futbol dallarında toplam bin 80 sporcu 34 antrenör gözetiminde sportif çalışmalarını sürdürüyor. Bu sporcuların 810’u futbol, 120’si voleybol, 150’si de basketbol dallarında antrenman yapıyor.

Haftanın 7 günü açık!

Tüm bunlarla birlikte kapasitesinin üzerinde hizmet veren LYFA’da kapalı spor salonu ayrıca 3 adet halı saha haftanın 7 günü en az 60 saat doluluk oranıyla spor okulları ayrıca vatandaşa hizmet veriyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu