tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3291
EURO
35,0497
ALTIN
2.284,40
BIST
8.980,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

İslami Dayanışma Oyunları’ndan 2 altın madalya ile döndü

Abdi İbrahim’in ana sponsoru olduğu rekortmen milli yüzücü Emre Sakcı, Abdi İbrahim’in ana sponsoru olduğu rekortmen yüzücü Emre Sakcı …

İslami Dayanışma Oyunları’ndan 2 altın madalya ile döndü
18.08.2022 15:51
0
A+
A-

Abdi İbrahim’in ana sponsoru olduğu rekortmen milli yüzücü Emre Sakcı,

Abdi İbrahim’in ana sponsoru olduğu rekortmen yüzücü Emre Sakcı, başarılarına başarı katarak uluslararası kulvarda Türkiye’nin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Temmuz ayında Türkiye Uzun Kulvar Yüzme Şampiyonası’nda 3 altın, Akdeniz Oyunları’nda da 2 gümüş madalya kazanan Sakcı, Konya’da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda da 2 altın, bir gümüş, bir de bronz madalyanın sahibi oldu. Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut da Sakcı’yı tebrik ederek, “Emre’nin uluslararası arenada elde ettiği başarılar, Abdi İbrahim olarak bizi gururlandırıyor. Emre gibi ülkemizin adını her kulvarda en yükseğe taşıma azmine sahip, geleceğimizin teminatı gençlerimizi desteklemek bizim için sevinç verici. Abdi İbrahim olarak amacımız, Emre gibi başarılı sporculara destek vererek, sporun yaygınlaşmasını sağlamak ayrıca ülkemizi yurtharicinde başarıyla temsil edecek isimleri Türk sporuna kazandırmak” dedi. Başarılı sporcu ise Türkiye’yi temsil etmekten gurur duyduğunu ayrıca Abdi İbrahim’in sponsorluk desteğinin kariyerinde bir dönüm noktası olduğunu belirtti.

TÜRKİYE’NİN iyileştiren gücü Abdi İbrahim’in ana sponsorluğunu üstlendiği rekortmen milli yüzücü Emre Sakcı, 56 ülkeden 4 bin 200 sporcunun katıldığı, Konya’da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda, 2 altın, bir gümüş bir de bronz madalya kazanarak, uluslararası alandaki başarılarına yenilerini ekledi. Sakcı, 50 metre kurbağalamada, 27.36’lık derecesiyle oyunlar rekorunu kırıp birinci oldu. 50 metre serbestte 22.38’lik derecesiyle altın madalyaya uzanan başarılı sporcu, 100 metre serbest finalinde de bronz madalya kazandı. Emre Sakcı’nın yer aldığı 4x100m Karışık Erkek bayrak takımı ise 3.40.52’lik derecesiyle 2’nci oldu ayrıca gümüş madalya aldı. Sakcı böylece oyunları 4 madalya ile tamamladı.

Türk ilaç sektörünün 20 yıldır kesintisiz lideri Abdi İbrahim’in gençlik ayrıca sağlık alanında yürüttüğü toplumsal yatırım programları çerçevesinde ana sponsoru olduğu rekortmen yüzücü Emre Sakcı, temmuz ayında Türkiye Uzun Kulvar Yüzme Şampiyonası’nı 3 altın madalya ayrıca çifte rekorla tamamlamış, Cezayir’deki Akdeniz Oyunları’nda ise 2 gümüş madalya kazanmıştı. Sakcı, 2021 tarihinde da 50 metre kurbağalamada dünya rekoru kırarak tarihi bir başarıya imza atmıştı.

Nezih Barut: Genç sporculara destek vermeyi sürdüreceğiz

Emre Sakcı’yı elde ettiği başarılardan dolayı tebrik eden Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut şunları söyledi: “Abdi İbrahim olarak ‘HEAL2030’ adını verdiğimiz sürdürülebilirlik stratejimizin sosyal ayağındaki öncelikli başlıklarından biri de sağlık ayrıca spor. Bu anlayışla, geçtiğimiz sene Emre Sakcı’nın başarı yolculuğuna, uzun soluklu bir sponsorluk anlaşmasıyla destek verme kararı aldık. Emre’nin, sponsorluğumuzu takiben uluslararası alanda kazandığı başarılar, bizleri gururlandırmakla kalmıyor genç sporculara da ilham veriyor. Emre gibi ülkemizin adını her kulvarda en yükseğe taşıma azmine sahip, geleceğimizin teminatı gençlerimizi desteklemek bizim için sevinç verici. Abdi İbrahim olarak amacımız, sporun yaygınlaşmasını sağlamak ayrıca ülkemizi yurtharicinde başarıyla temsil edecek sporcuların yetişmesine destek olmak. Bu vizyon çerçevesinde, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da genç sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”

“Abdi İbrahim’in desteği, kariyerimde bir dönüm noktası oldu”

Emre Sakcı ise elde ettiği başarının kendisi için çok kıymetli olduğunu dile getirerek, “Katıldığım tüm yarışlarda hedefim, mümkün olan en iyi dereceye imza atmak. Abdi İbrahim’in sponsorluk desteği kariyerim için bir dönüm noktası ayrıca benim gibi genç sporcular için de önemli bir motivasyon kaynağı. Edindiğim bu başarıda, büyük payı olan Abdi İbrahim’e desteği için çok teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu