tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3393
EURO
35,1244
ALTIN
2.238,69
BIST
8.773,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Az Bulutlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

Altaş Denizlispor’a RAMS Türkiye desteği

Türkiye’de yatırımlarına hız kesmeden devam eden RAMS Türkiye; 2022–2023 sezonunda, Spor Toto 1. Lig takımlarından Altaş Denizlispor ile forma …

Altaş Denizlispor’a RAMS Türkiye desteği
22.07.2022 14:36
0
A+
A-

Türkiye’de yatırımlarına hız kesmeden devam eden RAMS Türkiye; 2022–2023 sezonunda, Spor Toto 1. Lig takımlarından Altaş Denizlispor ile forma göğüs sponsorluğu anlaşmasına imza attı.

Hayata geçirdiği her projede, şehrin mimarisine ayrıca insanların yaşamlarına değer katan RAMS Türkiye, Türk futbolunun geleceğine duyduğu güvenle; Altaş Denizlispor Kulübü ile göğüs sponsorluğu anlaşması yaptı. Yapılan anlaşma çerçevesinde RAMS Türkiye, 2022-2023 sezonunda, Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Altaş Denizlispor’un forma göğüs sponsorluğunu üstlendi.

RAMS Türkiye CEO’su Devran Bülbül yapılan anlaşma sonrasında, “Türkiye ekonomisinin büyümesi için elimizden ne geliyorsa, RAMS Türkiye olarak yapmaya hazırız. Bu noktada Türk futbolunu da yakından takip ediyor ayrıca Türk sporuna olan inancımızı, sporun bir paydaşı olarak sürdürmeyi hedefliyoruz. Altaş Denizlispor ile yapmış olduğumuz sponsorluk anlaşmasından ötürü oldukça mutluyuz. Köklü tarihi ile Türk futbolunda derin izler bırakan Altaş Denizlispor’un, önümüzdeki yıllarda yakalayacağı başarılarla hak ettiği yerlere geleceğine inancımız tamdır. Bu vesile ile iş birliğimizin hayata geçmesinde emeği olan başta Sayın Başkan Mehmet Uz ayrıca değerli yönetim kurulu üyeleri olmak üzere Altaş Denizlispor ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Altaş Denizlispor Kulübü Başkanı Mehmet Uz ise, kulübü hak ettiği yerlere taşımak için büyük bir emek sarf ettiklerini belirterek, “Bu çalışmalarımızın neticesinde, Türkiye’de önemli yatırımlar yapan ayrıca Türk ekonomisine ciddi katkılar sağlayan RAMS Türkiye ile güçlerimizi birleştirmenin büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Yapmış olduğumuz sponsorluk anlaşması, yeni sezonda şehrimizin takımına güç verecek. Değerli desteklerinden ötürü RAMS Türkiye’ye, CEO’su Sayın Devran Bülbül başta olmak üzere değerli yönetim kurulu üyelerine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu