tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Yeni BMW 320i Sedan Türkiye’de

Yenilikçi İç Tasarımı, Kaslı Duruşu ile Sportif ayrıca Günlük Sürüş Keyfini Bir Arada Sunan Yeni BMW 320i Sedan Türkiye’de Borusan Otomotiv …

Yeni BMW 320i Sedan Türkiye’de
09.08.2022 13:21
0
A+
A-

Yenilikçi İç Tasarımı, Kaslı Duruşu ile

Sportif ayrıca Günlük Sürüş Keyfini Bir Arada Sunan

Yeni BMW 320i Sedan Türkiye’de

Borusan Otomotiv’in Türkiye temsilcisi olduğu BMW markasının ülkemizde ayrıca dünyada en çok satan modeli BMW 3 Serisi Sedan yenilendi. BMW markasının geçmişten günümüze kadar tasarım ayrıca teknolojik gelişimini yansıttığı ikonik modeli BMW 3 Serisi, yenilenen iç tasarımı ayrıca efsanevi sürüş dinamikleriyle yine sınıfının standartlarını belirliyor. Daha geniş yüzeyler ayrıca kaslı dış tasarımıyla sportif sürüş karakterini güçlendiren Yeni BMW 320i Sedan’ın sürücü ayrıca sürüş odaklı kokpiti de en ileri teknolojileri sunmaya devam ediyor. Yeni BMW 320i Sedan Ağustos ayı itibarıyla Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları showroomlarında test sürüşü imkanı ile deneyimlenebiliyor.

Head-Up Display, Stop&Go Fonksiyonlu Aktif Cruise Control ayrıca anahtarsız giriş sağlayan Konfor Erişim Sistemi donanımlarını standart olarak sunan Yeni BMW 320i Sedan, hem şehir içi hem de şehirlerarası seyahatlerde konfor ile performansı bir araya getiren 1.6 litre hacminde turbo beslemeli motor ayrıca M Sport Tasarım paketiyle satın alınabiliyor.

Daha Etkileyici ayrıca Güçlü Görünüm

BMW modellerinin tasarımlarında imza niteliğinde olan BMW böbrek ızgaraları, Yeni BMW 320i’de en güncel haliyle yer alıyor. Çift krom çıtalarla tekrardan yorumlanan BMW böbrek ızgaraları, inceltilmiş tasarıma sahip ön far grubu, önceki versiyonun aksine ters L formundaki gündüz aydınlatmalarıyla farklılaşan Yeni BMW 320i Sedan, ön tamponda yer alan büyük hava girişi ayrıca dikey olarak tasarlanmış hava perdeleriyle de otomobilin rüzgâr direncini daha da iyileştiriyor. Yenilenen BMW 3 Serisi’nin arka tasarımı, M Sport tasarımıyla birlikte genişleyen arka çamurluk yapısı ayrıca tekrardan tasarlanan dikey formlu difüzörle otomobilin kaslı duruşunu tamamlıyor.

Fiziksel Düğmelerden Arındırılmış Minimalist Kabin

Yeni BMW 320i’nin iç mekânını modernize ederek daha sade hâle getiren en büyük detay olan BMW Kavisli Ekran, 12.3 inç boyutunda Bilgilendirme Ekranı ayrıca 14.9 inç boyutunda Kontrol Ekranıyla D Premium segmentinde sunulan en büyük ekran olma özelliği taşıyor. Alt konsolda yer alan geleneksel vites kolu ise yerini minimalist tasarımı destekleyen yeni vites seçiciye bırakıyor. Yeni BMW 320i’de standart olarak sunulan akustik camlar sayesinde uzun yolculuklarda bile kabin içi son derece sessiz bir sürüş vadediyor.

BMW Operating System 8 yeni yazılımıyla desteklenen BMW iDriayrıca teknolojisi, yenilenen BMW 320i Sedan ile otomobil tutkunlarıyla buluşuyor. Sürücü ile otomobil arasında maksimum bağ kurmayı sağlayan BMW Intelligent Personal Assistant, gelişmiş yetenekleriyle bu teknolojiyi destekliyor.

Yüksek Sürüş Zevki ile Konfor Bir Arada

Güçlü ayrıca tutumlu yönleriyle öne çıkan 1.6 litrelik, 4 silindirli, turbo beslemeli motor, 170 beygir güç ayrıca 250 Nm tork üretiyor. 8 ileri tam otomatik şanzımanla kombine edilmiş bu ünite, gücünü arka tekerleklere lineer biçimde aktarırken, Yeni BMW 320i Sedan’ı 0’dan 100 km/s hıza sadece 8.1 saniyede ulaştırıyor.

Yenilikçi ayrıca En Modern Donanımlar Standart Olarak Sunuluyor

Yeni BMW 320i Sedan modelindeki yenilikler sadece tasarım detaylarıyla sınırlı kalmıyor. BMW Kavisli Ekran, Adaptif LED Farlar ile Şerit Değiştirme Asistanı, Şerit Takip Sistemi, Çapraz Trafik Uyarısı, Şehir İçi Fren Asistanı’nı ihtiva eden Sürüş Asistanı, otomatik park fonksiyonu içeren Park Asistanı ayrıca HiFi Ses Sistemi göze çarpan özellikler arasında yer alıyor. BMW Head-Up Display, Stop&Go Fonksiyonlu Aktif Cruise Control ayrıca Konfor Erişim Sistemi ise Yeni BMW 320i Sedan modelinde ilk defa standart olarak sunduğu donanımlar arasında bulunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex