tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3184
EURO
35,1145
ALTIN
2.295,76
BIST
9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Üstad Göksel Baktagir ile müzik şöleni Darıca Millet Bahçesi’nde yaşandı

Kanun Üstadı Göksel Baktagir, Akademi Lise Yaz Etkinlikleri kapsamında Doğu Rüzgarı Grubu ile Akademi Lise öğrencileri, aileleri ayrıca …

Üstad Göksel Baktagir ile müzik şöleni Darıca Millet Bahçesi’nde yaşandı
20.08.2022 09:36
0
A+
A-

Kanun Üstadı Göksel Baktagir, Akademi Lise Yaz Etkinlikleri kapsamında Doğu Rüzgarı Grubu ile Akademi Lise öğrencileri, aileleri ayrıca vatandaşlara Darıca Millet Bahçesi’nde muhteşem bir konser verdi.

Yurt içi ayrıca yurt haricinde birçok konser vererek Türk sanat ayrıca musikisinden muhteşem parçaları icra eden Kanun Üstadı Göksel Baktagir, Akademi Lise Yaz Etkinlikleri kapsamında Doğu Rüzgarı Grubu ile Akademi Lise öğrencileri, aileleri ayrıca vatandaşlara Darıca Millet Bahçesi’nde harika bir konser verdi. Eşsiz parçaların seslendirildiği konserde, gençler ayrıca aileler müzik şöleninin keyfini çıkardı.

BAKTAGİR “AKADEMİ LİSE ÖĞRENCİLERİNİ YÜREKTEN KUTLUYORUZ”

Konsere katılan Akademi Lise öğrencilerinden grup olarak muhteşem bir enerji aldıklarını belirten Üstad Göksel Baktagir, “Akademi Lise öğrencilerini yürekten kutluyoruz. Güzel kültürümüze her daim sarılsınlar. Güzel kültürümüzün her güzelliğini içlerinde hissetsinler. Öncelikle öz kültürümüzün bu güzel kalbe sirayet eden güzelliklerini işledikçe hepimizin daha güzel aydınlık günleri yaşamış olacağız” dedi.

BAŞKAN VEKİLİ ÇAKMAK’TAN, BAKTAGİL AYRICA EKİBİNE TEŞEKKÜR

Müzik şölenini baştan sonuna kadar gençler ayrıca aileler ile birlikte takip ederek bestelere eşlik eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, “Umarım bu güzel yaz akşamında yaşayan en değerli sanatçılarımızdan değerli büyüğümüz Göksel Baktagir ayrıca kıymetli ekibini yürekten tebrik ediyoruz. Bu akşam ki bu organizasyonumuz değerli Akademi Lise öğrencileri ayrıca aileleri içindi ama vatandaşlarımız merak etmesinler böyle bir etkinliği yakın bir zamanda inşallah tekrarını yaparız. Böyle bir konseri yeniden daha geniş bir katılım ile hemşerilerimizle buluşturmaya ben şahsen can atıyorum” şeklinde konuştu. Başkan Vekili Çakmak, Üstad Baktagir’e konser sonunda çiçek takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu