tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3695
EURO
35,0050
ALTIN
2.325,46
BIST
9.127,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Taylan Antalyalı ile TEGV, ‘Gelecekteki Ben’ projesi ile çocukların hayallerine ortak oldu

Ünlü futbolcu Taylan Antalyalı ayrıca Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı iş birliğiyle hayata geçirilen ‘Gelecekteki Ben’ projesiyle, çocuklar …

Taylan Antalyalı ile TEGV, ‘Gelecekteki Ben’ projesi ile çocukların hayallerine ortak oldu
26.07.2022 12:52
0
A+
A-

Ünlü futbolcu Taylan Antalyalı ayrıca Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı iş birliğiyle hayata geçirilen ‘Gelecekteki Ben’ projesiyle, çocuklar hayallerindeki mesleği çiziyor. Resmedilen bu ürünler ise TEGV Dükkan’da satışa çıkıyor. Satın alınan her ürün; çocukları hayallerine daha da yaklaştırıyor.

Galatasaray ayrıca Türkiye A Milli Takımının başarılı futbolcusu Taylan Antalyalı, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile başlattığı ‘Gelecekteki Ben’ adlı ortak proje ile çocukların hayallerine ortak oluyor. Türkiye’de eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), ilköğrenim çağındaki 3 milyonu aşkın çocuğa nitelikli eğitim desteği vererek, geleceğe umutla bakmalarını sağlıyor, ünlü futbolcu Taylan Antalyalı da TEGV ile çocukların eğitim alanında desteklenmesi adına sosyal sorumluluk projesinde yer alıyor.

Hayata geçirilen ‘Gelecekteki Ben’ projesiyle İstanbul, Ankara, Antalya, Giresun, Şanlıurfa ayrıca Van’da yaşayan TEGV çocukları, hayallerinde yatan meslekleri resmetti. Çocukların resimleriyle tasarlanan eserlerin tüm geliri, TEGV’de çocukların nitelikli eğitim desteği alabilmesi için TEGV Dükkan web sitesinden satışa çıkacak ayrıca çocuklara eğitim desteği olarak dönecek.

Gelecekteki Ben’ projesi hakkında açıklamalarda bulunan Taylan Antalyalı, “Geleceğimiz olan çocukların, hayallerini gerçekleştirmek, onları eğitim alanında daha sağlıklı bir geleceğe ulaştırmak adına, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile birlikte hareket ederek projemizi hayata geçirdik. Bu proje kapsamında, ufku gönülleri kadar geniş olan minik arkadaşlarımızın hayata geçirdiği birbirinden güzel eserleri; ürünlerde yaşattık. Projedeki tek amacımız, gelecek nesillerin daha iyi bir eğitim almaları adına olanakları geliştirmek ayrıca hayal kuran, kurdukları hayalleri gerçeğe dönüştürmek isteyen minik kalplerimizin her vakit yanında olmak” dedi.

TEGV Genel Müdürü Sait Tosyalı ise, “TEGV’li çocuklarımızın hayallerini ayrıca gelecekte hangi mesleği yapmak istediğini çizimlerle anlattığı bu proje, çocuklar için olduğu kadar bizim için de kıymetli. TEGV olarak, hayallerin sınır tanımadığı dünyanın imkânlarını çocuklarımıza sunmak ayrıca onları geleceğe daha donanımlı hazırlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Gelecekteki Ben Projesi’yle çocuklarımızın hayallerine ortak olan Taylan Antalyalı’ya ayrıca tüm bağışçılarımıza teşekkür ederim” sözleriyle görüşlerini dile getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu