tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3360
EURO
35,1838
ALTIN
2.245,69
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
9°C
Çarşamba Az Bulutlu
12°C
Perşembe Çok Bulutlu
12°C
Cuma Az Bulutlu
13°C

SEO Uyumlu Ucuz Hazır Makale Satın Al

SEO Uyumlu Ucuz Hazır Makale Satın Al
25.07.2022 18:52
0
A+
A-

Web sitem için nereden içerik veya makale satın alabilirim? Bu soruyu çoğu zaman bloggerlar ve diğer içerik oluşturucuları akıllarına getiriyordur. Özellikle kişisel bir web sitesi sahibiyseniz ucuz hazır makaleler sizin için oldukça yararlı olacaktır, tabi bir o kadar da ucuz olması. Bunun nedeni, bir kitleye sahip olduğunuzda artık sadece sizin yazılar yazmanızın yetmemesi durumudur.

Fakat, sadece bir kitleye sahip olan içerik oluşturucular için geçerli bir durum değildir bu. Yeni blog sitesi açan insanların en temel ihtiyacıdır, dolayısıyla herkesin ilk başlarda ucuz hazır makale ihtiyacı vardır. Bulunduğumuz dönemde artık neredeyse insanların %20 blog sitesi açıyor veya zaten sosyal medya hesaplarına sahipler. Bu konuda ki en büyük problem (bir sosyal medya sayfanız varsa bile) düzenli içerik oluşturamamak ve yayınlamamaktır.

Hazır Makale ve Tanıtım Yazısı

Hazır Makale Satış

SEO uyumlu, hazır, ucuz ve özgün makaleler arıyorsanız size uzun süredir benimde çalıştığım ContentCent sitesini öneriyorum. Bu site sadece hazır makaleler değil, aynı zamanda isteğe göre tanıtım yazısı ve sipariş usulü makaleler de yazıyor. Büyük içerik oluşturucu takımı sayesinde içerikleriniz çok kısa sürede elinize makul bir fiyatla ulaşıyor.

Hazır makale alış ve satış için Türkiye’deki en iyi site olmasının yanı sıra tüm makaleler piyasadaki yazarlardan çok daha ucuza satılıyor. Ayrıca, kullanıcılar için hazırladıkları web sitesi oldukça işlevsel ve kolay. Satın aldığınız ucuz ve hazır makalelere her zaman ulaşım imkanı sağlıyor. Dilerseniz hazır makale satın alma sitesi ContentCent’in kısaca özelliklerine, hizmetlerine ve bunların detaylarına bir bakalım.

Ama ondan önce, “blogaraci5” kupon kodunu kullanarak %5 indirimden yararlanabilirsiniz. ContentCent ortaklığımız sayesinde Blog Aracı okurlarına özel tüm siparişleriniz de kullanabileceğiniz %5 indirim ayarladık. Artık, makale alışverişlerinizi %5 indirim ile piyasanın altında fiyatlara satın alabilirsiniz.

ContentCent Hazır Makale Hizmeti Özellikleri:

  • SEO dostu makale
  • Hazır makale
  • Dilediğiniz konuda sipariş imkanı
  • Kısa sürede teslimat
  • Benzersiz / Özgün içerikler
  • İngilizce makale / içerik
  • Tanıtım yazısı satış
  • Makale oluştur ve sat
  • Ucuz SEO dostu hazır makaleler
  • Profesyonel müşteri temsilcileri
  • Dilediğiniz kelimeden link çıkışı
  • Ayrıca satılan yazılarda stok resim desteği
  • Trafik getirecek makaleler
  • Express (Hızlı) Makale Siparişi

Hazır makale siparişi sitesi özellikleri ve hizmetleri kısaca bu kadardı. Eğer sizde SEO dostu ucuz hazır makale satın almak istiyorsanız mutlaka ContentCent sitesini tavsiye ederim. Dediğimiz gibi bizde makale ihtiyacı duyduğumuzda veya üyelerimizden makale önerisi geldiğinde bilmediğimiz bir konu ise ContentCent ile çalışıyoruz.

Son olarak, ciddi bir kitleniz var ise ve okurlarınız adeta içeriğe doymuyorsa tek yapmanız gereken SEO dostu ucuz hazır makaleler satın alarak onları doyurmak. Makale satım alımlarınızı bir yatırım olarak düşünün, her yazınız site 10 yıl sonra bile getir sağlayabilir. Bu konuyla ilgili biraz ironi yapalım ve yazımızı da küçük ironiyle sonlandırmış olalım. “Makale satın al, at köşeye bir gün değerlenir”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu