tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3658
EURO
34,9484
ALTIN
2.325,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Başkan Usta mesajında şu ifadelere yer verdi;

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı
23.03.2023 00:49
0
A+
A-

Başkan Usta mesajında şu ifadelere yer verdi;

Başlangıcı rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluş vesilesi olan mübarek Ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın heyecanını ayrıca mutluluğunu yaşıyoruz. Manevi dünyamızda müstesna bir yere sahip olan bu mübarek aya bizleri kavuşturduğu için Rabbimize hamd-ü senalar ediyorum. Sevgi ayrıca merhamet kapılarının ardına kadar aralandığı Ramazan ayını; özünde yer alan yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü, birlik, beraberlik ayrıca kardeşlik duygularıyla, dua ayrıca ibadetlerimizle layıkıyla idrak edebilmeyi Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.

Büyük bir heyecanla kavuşmayı beklediğimiz on bir ayın sultanını, bu yıl deprem bölgesindeki kardeşlerimizin yanında olarak idrak ediyoruz. Bunun burukluğunu, hüznünü kalplerimizde hissetsekte Ramazan huzurunu birlikte yaşayacak, gönül köprülerimizi güçlendirmeye devam edeceğiz.

Bu yıl toplu iftar sofralarının yerine deprem bölgesindeki kardeşlerimize yardım etmeyi unutmayalım. Bu mübarek ayda, yoksulu ayrıca kimsesizleri gözetelim, kardeşlik ayrıca yardımlaşma duygularımızı en yoğun biçimde yaşayalım. Ramazan-ı Şerif’i vesile edinerek dualarımızla, birlik ayrıca beraberlikle ülkemizin afet,  felaket ayrıca salgın hastalıklardan korunması için yüce Mevla’ya sığınalım.

Bu vesileyle başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Ramazan-ı Şerif ayını kutluyorum. Ramazan’ın tüm insanlığa huzur, barış, kardeşlik ayrıca esenlikler getirmesini diliyor, sevdiklerimizle bir arada sağlık ayrıca sıhhat dolu bir bayrama ulaşmamızı temenni ediyorum” dedi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu