tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3296
EURO
35,0509
ALTIN
2.281,73
BIST
8.994,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Fügen Toksü’den Doğal Afetlerde Risk & Kriz & İletişim Yönetimi Yayını

Doğal Afetlerde Risk & Kriz & İletişim Yönetimi başlıklı çalışma, TÜHİD – Türkiye Halkla İlişkiler Derneği ayrıca SEDEFED- Sektörel Dernekler Federasyonu tarafınca destekleniyor.

Fügen Toksü’den Doğal Afetlerde Risk & Kriz & İletişim Yönetimi Yayını
25.05.2023 14:11
0
A+
A-

Rehber yayın, 11 ilimizi ihtiva eden Deprem devamında tüm paydaşlara yönelik durum tespitleri yaparken; vicdan, etik, hukuk ayrıca değerler, güven ayrıca itibar odaklı yaklaşım ayrıca önerileri ile siyasetçilerden, iş dünyası liderlerine, sivil toplumdan kamu kurumlarına, iletişim profesyonellerinden medyaya kapsayıcı bir yaklaşımla neler yapılması gerektiği özelinde yol gösteriyor.

Yönetimsel bakış açışıyla hazırlanan yayın, genel afet kriz dönemlerinin daha iyi yönetilebilmesi için tüm paydaşların üstlenmesi gereken rolleri, önerileri ayrıca afet yönetim modelini içeriyor.

6 Şubat depremi devamında kapsamlı bir analiz ile Bireyler, Afetzede, Kamu Sektörü, Markalar/Kurumlar, Sivil Toplum Kuruluşları, İletişim Profesyonelleri ayrıca Medya/Gazetecilerin afet dönemlerindeki sorumluluklarını ayrıca rollerini vurgulayan “Doğal Afetlerde Risk & Kriz & İletişim Yönetimi” yayını, tarafların rollerine ilişkin önerileri ayrıca detaylı afet yönetim modeli sunuyor.

Doğal Afetlerde Risk & Kriz & İletişim Yönetimi başlıklı çalışma, TÜHİD – Türkiye Halkla İlişkiler Derneği ve SEDEFED- Sektörel Dernekler Federasyonu tarafınca destekleniyor.

İletişim Yönetim Danışmanı Fügen Toksü hazırladığı yayının önsözünde şöyle belirtiyor: “Bu yayın, 6 Şubat depremi ile oluşan afet/kriz dönemi karmaşasında çok sayıda kriz vaka örneği içinde, iletişim ayrıca yönetim bakış açısıyla durumu değerlendirdiğim bir çalışma oldu. Toplumun her kesiminin afet döneminde rollerini bilmesi ayrıca afetler özelinde bilinçlenmesi gereken bir dönemdeyiz. İnsanımızın ayrıca toplumumuzun huzuru için rollerimize sahip çıkmalıyız”.

TÜHİD Yönetim Kurulu Başkanı İpek Özgüden Özen ise önsözünde; Afet dönemlerinde bir iletişimcinin sorumluluğu ile büyük bir emek vererek bireyler, afetzedeler, kamu sektörü, markalar ayrıca kurumlar, sivil toplum kuruluşları, iletişim profesyonelleri, basın ayrıca gazeteciler için kaynak olabilecek nitelikteki rehberi ile sevgili Fügen Toksü tüm paydaşlara yönelik durum tespitleri yaparken; vicdan, etik, hukuk ayrıca değerler, güven ayrıca itibar odaklı yaklaşım ayrıca önerileri ile siyasetçilerden, iş dünyası liderlerine, sivil toplumdan kamu kurumlarına, medyaya kapsayıcı bir yaklaşımla neler yapılması gerektiği özelinde yol gösteriyor.” dedi.

SEDEFED Yönetim Kurulu Başkanı Emine Erdem ise yayında yer alan önsözünde şunları söylüyor; “6 Şubat 2023 günü ülkemizin yılında ayrıca bizim hayatlarımızda unutulmayacak bir sayfayı açtı ayrıca yitirdiğimiz canlarımızın üzüntüsü tüm ülkeyi yasa boğdu. Yaşadığımız afet dönemindeki gözlemleri ayrıca deneyimi ile hızla bu çalışmayı hazırlayan, SEDEFED Başkan Yardımcımız Fügen Toksü’ye çok teşekkür ederiz. Bu dokümanın toplumumuzun katmanları arasındaki iletişime ışık tutacağına inanıyoruz.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu