tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3679
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,51
BIST
9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Exxen Konuşanlar Sunucusu Hasan Can Kaya Kimdir? Nerelidir?

Exxen Konuşanlar Sunucusu Hasan Can Kaya Kimdir? Nerelidir?
13.09.2022 21:25
0
A+
A-

Geçtiğimiz pandemi sürecinde oluşturmuş olduğu yeni talk show içeriği sayesinde ünlenen ve günümüzde Exxen platformunda içeriklerini üretmekte olan Hasan Can Kaya Kimdir? Hasan Can’ın memleketi neresidir? Her birini yazımızda göreceğiz.

Hasan Can Kaya Kimdir?

Hasan Can Kaya, 16 Aralık 1989’da Güngören’de yaşayan ailesinin oğlu olarak doğdu. Öğrenim hayatını Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi’nde tamamladı ve öğrenim hayatı boyunca tiyatro ve senaristlik alanlarında ilgi ve üretimi bulunmaktaydı.

Hasan Can’ın Memleketi Neresidir?

Aslen Malatya’lı olan Hasan Can yaptığı talk show programında ve katıldığı bazı programlarda bunu oldukça sık bir şekilde dile getirmektedir.

Hasan Can’ın Kariyer Hayatı

Kariyer hayatını planladığı zamanlarda kendisi daima senarist ve yönetmenlik mesleklerini yapacağı şekilde hayatına yön verdi ve esasen bu konudaki yeteneğinin göz önüne çıkmasının mümkün olamadığı uzun yıllar geçirdi, yani aslında uzun zamandır sektörde olan fakat göz önünde olmayan bir adamdı.

İlk profesyonel senaryo çalışması 1 Kadın 1 Erkek 2 Çocuk dizisidir. Bu çalışmasının ardından çevresindeki çalışma arkadaşları onu talk show programı yapması için yönlendirdi ve bu sancılı süreç onun için başladı.

Leman Kültür Beşiktaş’ta düzenli bir şekilde stand up ve komedi yapmaya başlayan Hasan Can, öncelikle “Hasan Can Kaya Stand Up Party” isimli komedi ve talk show içeriğini yaptı.

Hasan Can’ın Kariyeri İçin Bir Dönüm Noktası

Esasen çok daha önce zihninde oluşturduğu fakat sektör ile ilgili problemler sebebiyle hayata geçiremediği format olan “Konuşanlar” formatını Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirmeye başladı. Bu program onun kişisel bir şekilde oluşturduğu bir format ve akıştır.

Talk Show hem kapalı gişe sergilenmekte hem de YouTube platformunda bölümler olarak yayınlanmaktaydı ve bu programın insanlar tarafından keşfedilmesi, Hasan Can’ın dönüm noktası oldu.

Program Youtube kanalında yayınlanmaya devam eder iken, hem format ile hem de Hasan Can ile ilgilenen Acun Ilıcalı, yeni oluşturmuş olduğu internet kanalı Exxen platformu için Hasan Can ile görüştü ve programı kendi bünyesine dahil etti.

Programın Exxen kanalına dahil oluş sürecinde birçok tartışma meydana gelmedi değil. Gerek ücretsizken ücretli platforma geçmesiyle olsun, gerekse o platforma geçtikten hemen sonra Youtube kanalındaki içeriklerin silinmesi olsun, izleyicilerinin Hasan Can’ı adeta topa tutmasına sebebiyet verdi.

“Konuşanlar” içeriğinin yanı sıra Exxen platformunda otobiyografik bir çalışma gibi gözlemlenebilen komedi dizisi “Bir Yer Altı Sit – Com’u” yayınlandı ve hatırı sayılır bir ilgi gördü. Konuşanlar programı ise hala devam etmekte.

Program, tartışma yaratan bir konuma geldi. Bir kesim bu programı oldukça özgün, gülünesi ve eğlenceli bulurken diğer kesim kalitesiz, tek düze ve yoğun argo içerikli olduğuna kanaat getirdi. Bu ikilem hala devam etse de, Hasan Can oldukça istikrarlı ve başarılı kariyerine hız kesmeden devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu