tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3295
EURO
35,0781
ALTIN
2.306,99
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Bitlo ‘dan Türkiye’de Bir İlk Sepet Tokenlar Listeleniyor

Kripto varlık platformu Bitlo geliştirdiği yeni ürünü, Sepet Token’ları listeliyor. Sepet tokenlar, endeks benzeri tahsisler aracılığıyla aynı …

Bitlo ‘dan Türkiye’de Bir İlk Sepet Tokenlar Listeleniyor
20.07.2022 12:36
0
A+
A-

Kripto varlık platformu Bitlo geliştirdiği yeni ürünü, Sepet Token’ları listeliyor.

Sepet tokenlar, endeks benzeri tahsisler aracılığıyla aynı anda birden fazla kripto para birimine yatırım yapmayı herkes için daha kolay hale getiriyor.

Kripto para birimleri için özel olarak oluşturulmuş ve test edilmiş yatırım teknolojisiyle güçlendirilen kripto para sepetleri, sezgisel ve tanıdık bir deneyim sunuyor.

Bitlo’nun benzersiz, tematik sepetleri, yatırımcıların kripto yatırım deneyimini kolaylaştırmasına olanak tanıyor.

Kripto piyasası içinde farklı temaları ihtiva eden sepetler ile tek bir token yönetiminde, sepetin parametrelerine dayalı uygun kripto paralar satın alınıyor. Sepet tokenlar aracılığıyla yatırımcılar portföylerini çeşitlendirebiliyor ve sırayla her bir kripto varlığın taşıdığı riski azaltabiliyor.

Bir sepet token, kripto para birimi alanında kullanıldığında, tek bir varlık olarak yönetilen bir dijital para birimi koleksiyonunu ifade ediyor. Yatırımcılarının her bir para birimini ayrı ayrı ve sürekli olarak izleme ihtiyacını en aza indiriyor.

Her bir sepet token farklı kripto para birimlerinden oluşuyor ve yatırımcı bir sepete para tahsis ederek, sepetteki temel kripto varlıklara sahip oluyor. Bu sepetler, her bir sepetin parametrelerine ve piyasa koşullarına göre otomatik olarak yeniden dengeleniyor.Yeniden dengeleme süreci, periyodik olarak yüksek ağırlığa ulaşmış varlıkların bazılarının ağırlığını azaltılıp, düşük ağırlıklı varlıkların ağırlığını iyileştirilerek, sepeti dengeli bir yapıya kavuşturma süreci olarak öne çıkıyor.

Kripto varlık projeleri vakit içerisindeki teknolojik gelişmeleri ve güncelleştirmeleri ile taşıdıkları potansiyelini kaybedebiliyor. Bu sebeple sepet içerisinde yeniden dengeleme sağlamak amacıyla bazı varlıklar çıkarılabiliyor ve yerine yeni bir kripto varlık eklenebiliyor. Bu gibi durumların hepsi yatırımcılar ile süreç içerisinde şeffaf bir şekilde paylaşılıyor.

Finansal Okuryazarlığa Katkı Sağlıyor

Bitlo, çeşitli yatırımcı amaçlarını ve ilgi alanlarını karşılayabilecek tematik sepetlerin yanı sıra entegre eğitim kaynakları aracılığıyla yatırım sürecini de basitleştirmeyi amaçlıyor. İster piyasa değerine göre en büyük kripto para birimlerine ister DeFi gibi yükselen trendlere maruz kalınsın, Bitlo kripto yatırım deneyimini kolaylaştırıyor ve yatırımcıların bu yerleşik varlık sınıfına güvenle yatırım yapmasına yardımcı oluyor.

Tematik Kripto Para Sepetleri

Kripto Sepetlerinde sunulan temalar ; Altkoin Sepeti, DeFi Sepeti , Metaverse Sepeti , Oyun – Play Sepeti ve NFT Sepetidir.

Bitlo Ceo’su Mustafa Alpay ; ‘’Çoğu kişi için bireysel olarak kripto varlık birimlerine yatırım yapmak karmaşık ve göz korkutucu geliyor. Yeni terimler, riskler ve diğer karmaşıklıklardan korkan on binlerce meraklı ve ilgili ancak önyargılı yatırımcı var. Tematik sepetlerimiz ile teknolojiye dayalı ulaşılabilir bir çözümle bu zorlukları ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Geliştirdiğimiz kripto sepetleri aracılığıyla kullanıcılarımızın kripto ekosistemini ve piyasasını gözlemleyerek, eğilimleri tahmin etmeyi öğrenmelerine ve doğru yatırım yapmalarına yardımcı olmayı amaçlıyoruz” dedi.

Sepet tokenlar, kripto para piyasasındaki hareketler hakkında bilgiye sahip olan kripto para birimi araştırmacıları ve endüstri uzmanları tarafınca oluşturuluyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu