tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4818
EURO
35,1017
ALTIN
2.325,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

beIN ORIGINALS’ın Merak Uyandıran Dizisi “FANDOM” 2.Sezonu ile Çok Yakında beIN CONNECT’te!

Dijital içerik platformu beIN CONNECT’te yayınlanan ayrıca ilk sezonunda güçlü kadrosu ayrıca özgün hikayesiyle büyük beğeni toplayan Fandom, 2 …

beIN ORIGINALS’ın Merak Uyandıran Dizisi “FANDOM” 2.Sezonu ile Çok Yakında beIN CONNECT’te!
25.07.2022 14:51
0
A+
A-

Dijital içerik platformu beIN CONNECT’te yayınlanan ayrıca ilk sezonunda güçlü kadrosu ayrıca özgün hikayesiyle büyük beğeni toplayan Fandom, 2. sezonu ile çok yakında geri dönüyor.

BÜTÜN FANDOMLAR TOPLANIN, YENİ SEZON BAŞLIYOR!

İlk sezonuyla büyük ilgi toplayan “Fandom” un 2. sezonunda da başrollerini Şahin Irmak, Tuğçe Altuğ, Ali Yağcı paylaşırken, dizinin yapımcılığını OM CONTENT’in genç ayrıca tecrübeli kurucuları Uğur Atukman Taban ayrıca Itır Özoflu üstleniyor. Yönetmen koltuğunda dizinin senaryosunu da kaleme alan usta isim Tayfun Güneyer’in oturduğu dizi, bu sezon da yaratıcı ekibi ayrıca mizahi üslubuyla romantik komedi dizilerinin dünyasını başarıyla konu ediniyor.

MAVİ AŞK

beIN ORIGINALS’ın merak uyandıran dizisi “Fandom”un yeni sezonunda da sürükleyici olaylar yaşanmaya devam ediyor. Senarist Can Aslan (Şahin Irmak), evinin altındaki gizli panik odasında sakladığı Ferda (Tuğçe Altuğ) ile mutlu mesut bir hayat sürmektedir. İnsanlardan ayrıca sosyal hayattan Can gibi nefret eden Ferda, bu “gönüllü esaret” durumundan çok mutludur. Can ayrıca Ferda, uzun süredir birlikte üzerinde çalıştıkları “Mavi Aşk” isimli sinema filminin senaryosunu bitirirken, filmin Türkiye sınırlarını da aşarak, uluslararası bir başarı elde edeceğine inanmaktadır. Can, yıllardır yazdığı dizi ayrıca filmlerden tecrübeyle filmin sadece yönetmeni değil, aynı zamanda yapımcısı olmayı kafaya koymuştur.

BAŞROL TUTSAK EDİLİRSE!

Can ayrıca Ferda için Mavi Aşk filminde ana karakteri kimin canlandıracağı çok önemlidir. Ferda ayrıca Can daha senaryoyu yazarken, bu role en uygun ismin Türkiye’nin son dönemdeki en popüler ayrıca en yakışıklı dizi oyuncusu olan Kuzey Güney (Ali Yağcı) olduğunu düşünür. Ferda, aynı Can’a yaptığı gibi sahte hesaplar açarak sinema filminde oynama özelinde Kuzey Güney’in aklını çelmeye çalışır ayrıca Ferda’nın çabalarıyla gaza gelen Kuzey bir sinema filminde oynamak için Can ile bir araya gelir. Can, filmin hikayesini anlattığı sırada Kuzey’in, Can’ı hiç dinlemeyip onun senaryosu haricinde her şey ile ilgilenmesi Can’ın büyük hayal kırıklığı yaşamasına sebep olur. Can, eayrıca dönüp Ferda’ya yaşananları anlatır. Hem sevdiği adamın hem de aylarca emek verip yazdıkları senaryonun bu şekilde kale alınmamasına çok bozulan Ferda, Kuzey’i Zehra’nın sahip olduğu teknede esir alır ayrıca film çekimi için Can’ı çağırır.

Can, Ferda ayrıca Zehra filme uygun ıssız ada bulmak için Marmaris açıklarında gezinirlerken, denizde baygın halde bir kadın bulurlar ayrıca bu kadının aslında dünyaca ünlü Hollywood yıldızı olduğunu fark ederler. Hollywood yıldızının ağır travma yüzünden hafızasını kaybettiğini anlayınca, onu da filmde oynatmaya karar verirler. Karşısında rol arkadaşı olarak bir Hollywood yıldızını gören Kuzey ise rolüne ısınmaya başlar. Can ayrıca Ferda, bu durumdan çok mutludur ama çekim yapacakları ıssız adada, çok sayıda tatsız sürpriz ayrıca aksilik onları beklemektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu