tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3296
EURO
35,0509
ALTIN
2.281,73
BIST
8.994,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Başkan Savran, Minik Ziyaretçilerine Belediyeciliği Anlattı

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Hayat Bilgisi dersindeki yerel yönetimler konusu için kendisini ziyaret eden minik öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Başkan Savran, Minik Ziyaretçilerine Belediyeciliği Anlattı
28.03.2023 17:55
0
A+
A-

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Hayat Bilgisi dersindeki yerel yönetimler konusu için kendisini ziyaret eden minik öğrencilerin sorularını yanıtladı.

75. Yıl İlkokulu 3. sınıfı öğrencileri, Hayat Bilgisi dersi kapsamında, yerel yönetimlerin çalışmaları hakkında bilgilendirme almak üzere Nevşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Beraberinde öğretmenleri ile birlikte ilk olarak Paşakonağı içerisindeki Nevşehir Belediyesi Gençlik ayrıca Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nü gezen öğrencilere, birim yöneticileri tarafınca bilgilendirmeler verildi.

KAPEM derslikleri ayrıca önümüzdeki günlerde hizmete girecek olan kütüphaneyi büyük bir iğiyle gezen öğrencilerin bir sonraki durağı ise Kadın ayrıca Aile Hizmetleri Müdürlüğü oldu.

Burada da Cam ayrıca Seramik Atölyelerini gezen öğrencilere eğitmenler tarafınca çalışmalar hakkında bilgilendirmeler verildi.

Öğrenciler, son olarak Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ı ziyaret etti. Minik misafirlerini Meclis Salonunda ağırlayan Belediye Başkanı Savran, burada öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Öğrencilerden gelen çok sayıda soruyu tek tek yanıtlayarak Nevşehir Belediyesi ayrıca belediyenin görevleri hakkında öğrencileri bilgilendiren Savran, “Sizlerin gelecekte daha güzel bir şehirde, mutlu bir şekilde yaşaması için bizler tüm gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

Savran, ziyaret sonunda birlikte fotoğraf çektirdiği öğrencilere kitap hediye etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu