tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3212
EURO
35,0652
ALTIN
2.306,86
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Başkan Sandıkçı: “Şanlı bayrağımızın altında huzurlu ve özgür bir şekilde yaşıyorsak bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, şehit aileleri, gaziler ayrıca yakınlarıyla iftar programında buluştu.

Başkan Sandıkçı: “Şanlı bayrağımızın altında huzurlu ve özgür bir şekilde yaşıyorsak bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz”
02.04.2023 14:09
0
A+
A-

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, şehit aileleri, gaziler ayrıca yakınlarıyla iftar programında buluştu.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canikli şehit aileleri, gaziler ayrıca yakınlarıyla iftar programında bir araya geldi. Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Canik Kaymakamı Mahmut Halal, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, protokol üyeleri, şehit aileleri, gaziler ayrıca yakınları katıldı.

“Şehitlerimize borçluyuz”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, düzenlenen iftar programında Canikli şehit aileleri, gaziler ayrıca yakınlarıyla yakından ilgilenerek tek tek sohbet etti. Şehitler için Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleşen programda şehitler ayrıca görevlerini sürdüren güvenlik güçleri için dualar edildi. Programda gerçekleştirdiği konuşmada şehit aileleri, gaziler ayrıca yakınlarıyla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan İbrahim Sandıkçı, “Bizleri mübarek Ramazan’a bir kez daha kavuşturan, Yüce Allah’a şükürler olsun. Bugün, şanlı bayrağımızın altında hep bir arada huzurlu ayrıca özgür bir şekilde yaşıyorsak bunu aziz şehitlerimize ayrıca kahraman gazilerimize borçluyuz. Onlar vatan, bayrak, millet ayrıca mukaddes değerler uğrunda fedakârca mücadele ettiler. Bize bu toprakları emanet ettiler. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize hayırlı ayrıca bereketli ömürler diliyorum” dedi.

“Her vakit hizmetinizdeyiz”

Şehit aileleri, gazilerin ayrıca yakınlarının her vakit hizmetinde olduklarını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik Belediyesi olarak aziz şehitlerimizin bize emanetleri kıymetli aileleri, yakınları ayrıca gazilerimizin her vakit yanında ayrıca hizmetindeyiz. Kapımız ayrıca gönlümüz her vakit açık. Bize her şartta ayrıca koşulda dilediğiniz gibi 7/24 ulaşabilirsiniz. Allah birliğimizi ayrıca beraberliğimizi daim etsin. İyi ki varsınız” diye konuştu.

“Depremzede kardeşlerimiz için seferber olduk”

Ülkede yaşanan depremlerden dolayı bu yıl buruk bir Ramazan ayı geçirdikleri belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “Ülkemizi derinden etkileyen depremlerden dolayı bu sene buruk bir Ramazan ayı geçiriyoruz. Depremlerin yaşandığı ilk günden itibaren bölgede çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm gücümüzle depremzede kardeşlerimiz için seferber olduk. Ramazan ayında Kahramanmaraş’ta kurduğumuz iftar çadırında günlük 1000 depremzede vatandaşımıza iftar ayrıca sahur yemeği veriyoruz. Deprem Bölgesinde ayrıca ilçemize gelen afetzede çocuklarımıza ayrıca vatandaşlarımıza psikososyal destek sağlıyoruz. Bölgede hayatı normal bir hale getirmek için çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu