tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3249
EURO
35,0645
ALTIN
2.308,47
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Başkan Arda, Kadın Buluşmaları’yla kadınları dinliyor

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, her gün farklı bir mahallede düzenlediği Kadın Buluşmaları’nda, kadınlarla bir araya gelerek proje ayrıca çalışmalarını anlatıyor; kadınların görüş ayrıca önerilerini dinliyor.

Başkan Arda, Kadın Buluşmaları’yla kadınları dinliyor
25.05.2023 13:39
0
A+
A-

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, her gün farklı bir mahallede düzenlediği Kadın Buluşmaları’nda, kadınlarla bir araya gelerek proje ayrıca çalışmalarını anlatıyor; kadınların görüş ayrıca önerilerini dinliyor.

Göreayrıca geldiği günden bu güne vatandaşların talepleri doğrultusunda projelerine yön veren, “Adım Adım Gaziemir” çalışmasıyla ilçenin 16 mahallesini sokak sokak gezerek yurttaşların taleplerini dinleyen, ihtiyaçları yerinde tespit eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, şimdi de kadınları dinlemek için de özel toplantılar düzenliyor. Kadın Buluşmaları adı verilen ayrıca her gün farklı bir mahallede yapılan toplantılarda Başkan Halil Arda, kadınlarla bir araya geliyor. Başkan Arda, eşi Deniz Arda ile kadın belediye başkan yardımcılarının katıldığı toplantılarda kadınlara, yaşama geçirdiği çalışmaları anlatıyor; onların görüş ayrıca önerilerini dinliyor. Toplantılara katılan kadınların dile getirdikleri ihtiyaçları ayrıca istekleri, belediye çalışanları tarafınca not alınıyor ayrıca daha sonra ilgili müdürlüğe iletiliyor. Emrez, Aktepe, Binbaşı Reşatbey, Zafer, Atatürk, Hürriyet, Fatih ayrıca Menderes mahallerinde yaşayan kadınlarla buluşan Başkan Arda, ilçenin 16 mahallesinin tamamında Kadın Buluşmaları düzenleyecek.

Avrupa Belediyeler ayrıca Bölgeler Konseyi (CEMR) tarafınca hazırlanan Avrupa Yerel Yaşamda Kadın Erkek Eşitliği Şartı’nı imzaladıktan sonra yerel yönetim politikalarında kadın-erkek eşitliğini geliştirmek için Yerel Eşitlik Eylem Planı hazırladıklarının altını çizen Başkan Halil Arda, “Kadınlarla bir araya geldiğimiz Kadın Buluşmaları’nda kadınlara çalışmalarımızı anlatıyor, onların fikirlerini alıyoruz. Kadınların sesine kulak verdiğimiz toplantılarda, onların taleplerini, sorunlarını tek tek not aldık. Bu çalışmada elde ettiğimiz veriler doğrultusunda kadınların ihtiyaçlarını gidermek için iş planlamamızı yapacağız. Kadınları dinlemek için düzenlediğimiz toplantılarda bir kez daha gördük ki ülke olarak yaşadığımız ekonomik kriz, en çok kadınları ayrıca çocukları etkiliyor. Dinlediğim her kadın, geçim derdinden yakınıyor. Kadınların gücüne, onların istedikleri her şeyi başarabileceklerine inanıyorum. Kadınlar hayatın tam merkezinde ayrıca toplumun gelişmesinde, dönüşmesinde kilit rol oynuyorlar. Bu anlayışla kadınlara belediyemizin yönetiminde önemli görevler veriyoruz. Gaziemir, kadınların emeğiyle daha da güzelleşecek. Kadın dostu Gaziemir olmak için, kadınlar için daha çok çalışacağız” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu