tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3835
EURO
35,0525
ALTIN
2.326,19
BIST
9.098,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Zyxel’in uçtan uca ağ çözümleri turizm sektörüne güç veriyor

Zyxel’in kolay kurulum ayrıca yönetim imkanı sunan Nebula ürün ailesi; kablosuz access point, switch ayrıca güvenlik çözümlerini ihtiva eden özellikleri sayesinde, turizm işletmelerinin ağ iletişimini dünya standartlarında, yüksek hız, gelişmiş güvenlik ayrıca esnek yönetilebilirlikle gerçekleştirmelerine olanak tanıyor.

Zyxel’in uçtan uca ağ çözümleri turizm sektörüne güç veriyor
24.01.2023 00:36
0
A+
A-

Zyxel’in kolay kurulum ayrıca yönetim imkanı sunan Nebula ürün ailesi; kablosuz access point, switch ayrıca güvenlik çözümlerini ihtiva eden özellikleri sayesinde, turizm işletmelerinin ağ iletişimini dünya standartlarında, yüksek hız, gelişmiş güvenlik ayrıca esnek yönetilebilirlikle gerçekleştirmelerine olanak tanıyor. Zyxel’in çözümleri otellerin çok kullanıcılı yoğun ağlarının yönetim ayrıca kontrol süreçlerini de ciddi şekilde kolaylaştırıyor.

Dijital çağda kurumların işletme ihtiyaçlarına uygun bir kablosuz bağlantı çözümüne sahip olmaları giderek daha kritik bir hale geliyor. Özellikle müşteri deneyimin çok fazla öne çıktığı konaklama sektöründe bu durumu somut bir şekilde görüyoruz. Çünkü günümüz otel misafirleri konfor ayrıca rahatlığın yanı sıra konaklayacağı otelin Wi-Fi internet erişimi hizmet kalitesini de göz önünde bulundurarak seçim yaptıkları için, ağ altyapılarını buna göre güncellemeleri gerekiyor. Yapılan pazar araştırmalarına göre otel misafirleri, gürültüden sonra en çok zayıf Wi-Fi sinyalinden şikâyetçi oluyorlar. Ağ altyapılarını tüketicilerin artan internet taleplerine göre yenilemeyen işletmeler ise rekabette bir adım geriye düşme riskiyle karşı karşıya kalıyorlar.

Hem WiFi bağlantı kalitesini artırmak hem de bağlantı temelli hizmetler özelinde deneyimi iyileştirmek adına son zamanlarda birçok otel işletmesi, güvenlik, yapay zekâ ayrıca bulut destekli ev ayrıca iş çözümleri lideri Zyxel Networks’ün çözümlerini tercih ediyor. Sağlam, hızlı, güvenilir ayrıca yüzlerce firma tarafınca talep gören ürünleri ile ilgili arıza geri dönüş oranı yüzde 1’in altında Zyxel, Türkiye’de konaklama çözümleriyle rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi başarıyor. Zyxel’in sunduğu tüm ürün ayrıca hizmetler, otel ayrıca konaklama sektöründeki firmaların ağ iletişimini dünya standartlarında, yüksek hız, gelişmiş güvenlik ayrıca esnek yönetilebilirlikle gerçekleştirmelerine olanak tanıyor.

Zyxel, hem verimliliği hem de müşteri memnuniyetini üst seviyeye çıkartıyor

Şu ana dek Zyxel’in yenilikçi teknolojileri ile ihtiyaç ayrıca beklentileri doğrultusunda iletişim altyapıları yenilenen tesisler arasında; Marmaris Grand Yazıcı Club Turban, Panorama Otel, Red Sea Hotel, Adalya Elit Lara Otel, Narven Termal Kasaba, Adrina Termal Health & Spa Hotel gibi Türkiye turizm sektörünün önemli markaları yer alıyor. Zyxel sunduğu ürün ayrıca çözümlerle otel gibi insan ayrıca veri trafiğinin yüksek olduğu tesislerde, iş sürekliği ayrıca 7/24 kesintisiz internet iletişimi kesintisiz bir hale getirerek hem verimliliği hem de müşteri memnuniyetini üst seviyeye çıkartıyor. Ve otellerdeki tüm bağlantılar hız ayrıca yüksek performanstan ödün verilmeden güvenli hale getiriliyor. Zyxel’in bulut tabanlı ağ yönetim platformu Nebula sayesinde tesislerin tüm sistemi tamamen buluttan ayrıca tek merkezden yönetilebilir hale getiriliyor.

Zyxel, turizm sektöründe kurulum ayrıca yönetim imkanı sunan Nebula ürün ailesi kapsamında; kablosuz access point, switch ayrıca güvenlik çözümlerini ihtiva eden uçtan uca geniş ürün seçeneği ile fark yaratıyor. Sunduğu ürün ayrıca çözümler otel içerisinde birçok farklı amaçla kullanılabiliyor. 

Uzaktan izleme ayrıca kontrol: Bulut tabanlı ağ yönetimi çözümü Nebula, otellere ayrıca diğer tüm işletmelere basit kurulum, gerçek zamanlı yapılandırma ayrıca zahmetsizce bütün Nebula cihazlarına her vakit erişim gibi imkânlar sağlıyor. Ürünün kullanıcı dostu web tabanlı yönetim arayüzü sayesinde karmaşık komutlar kullanmaya gerek kalmadan bilgilendirme işlem ağ altyapıları kolayca yönetebiliyor.

WiFi 6 access point ayrıca switch yerleşimi: Otellerde en iyi WiFi sinyal gücünü elde etmek için acces pointlerin ideal konumlara yerleştirilmesi gerekiyor. Bu cihazların koridorlar yerine doğrudan odalarda bulunmaları, birbirlerine yakın Access pointlerden meydana gelebilecek parazitleri önlemek için önemli. Zyxel sunduğu WiFi 6 destekli access point’leri yüksek çekim gücü ayrıca dayanıklı yapısı ile dış ortamda yüksek performans sağlıyor. 

Ağ güvenliği çözümleri: Misafirlerden ayrıca yeni kullanıcılardan ağa gelen yeni bağlantılar, bant genişliğinin ayrıca kullanılabilirliğin yanı sıra, güvenliği de etkiliyor. Yetersiz WiFi güvenliği sebebiyle yaşanabilecek herhangi bir veri ihlali, otel işletmecileri için itibar ayrıca güven kaybının ötesinde, ciddi para cezalarına da sebep olabiliyor. Otel işletmecilerinin, ağlarını korumaya almak ayrıca dışarıdan erişimi engellemek için güvenlik duvarları, Gelişmiş Tehdit Koruması (ATP), imza tabanlı Birleşik Tehdit Yönetimi (UTM), erişim kontrolü, kullanıcı profilleme ve çok katmanlı güvenlik gibi çözümleri tercih etmeleri güvenlik risklerini en aza indiriyor. Zyxel bu noktada USG Flex ayrıca ATP Serisi Güvenlik Duvarı çözümleri ile en aktif tehditlerin tanımlaması ayrıca ona uygun önlem alabilmeleri özelinde işletmelerin yanında oluyor.

Zyxel Türkiye Satış Direktörü Ömer Faruk Erünsal “Otellerde hızlı bağlantı için öncelikle Wi-Fi alanındaki ölü noktaların belirlenmesi gerek. Tesiste en iyi WiFi sinyal gücünü elde etmek için access pointlerin ideal konumlara yerleştirilmesi gerekiyor. Bununla birlikte otellerde ağ kullanımına yönelik ihtiyaç, bulut tabanlı bir yönetim platformuyla anlaşılabiliyor ayrıca bu sayede bant genişliği en çok ihtiyaç duyulan yerlere yönlendirilebiliyor. Zyxel olarak bulut tabanlı ağ yönetim platformumuzu Nebula sayesinde, otellerin bilişim yöneticileri ağ performansını uzaktan izleyebiliyor ayrıca sorunları daha misafirleri etkilenmeden çözebiliyor. Ve Nebula üzerinden yönetilebilen Switch, Firewall, kablosuz ürünlerimiz ile uçtan uca çözümler sunarak otellerin kesintisiz ayrıca güçlü ağ bağlantısı ihtiyacını karşılıyoruz” dedi.

 

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu