tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3770
EURO
35,0164
ALTIN
2.325,59
BIST
9.103,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

ZUBİZU’nun Fırsatlar Dünyasına Hepsiburada Seyahat de katıldı

ZUBİZU üyeleri, Hepsiburada Seyahat üzerinden 30 Kasım’a kadar alacakları uçak biletlerinde 50 TL’ye varan indirim kazanıyor. Türkiye’nin ilk …

ZUBİZU’nun Fırsatlar Dünyasına Hepsiburada Seyahat de katıldı
10.10.2022 12:26
0
A+
A-

ZUBİZU üyeleri, Hepsiburada Seyahat üzerinden 30 Kasım’a kadar alacakları uçak biletlerinde 50 TL’ye varan indirim kazanıyor.

Türkiye’nin ilk yaşam tarzı mobil uygulaması ZUBİZU, üyelerine özel ayrıcalıklı alışveriş seçeneklerine, seyahat tutkunlarının favori uygulamalarından Hepsiburada Seyahat’i de ekledi. Yepyeni iş birliğiyle ZUBİZU üyelerinin tatil ayrıca seyahat planlamaları da kolaylaşacak. 30 Kasım’a kadar hepsiburadaseyahat üzerinden yurt içi uçak bileti alan ZUBİZU üyeleri anında 25 TL, yurt dışı uçak bileti alanlar ise 50 TL indirim fırsatı kazanacak. Aynı bilet içerisinde hem yurt içi hem yurt dışı uçuş varsa veya aktarmalı yurt dışı uçuşu ise bilet yurt dışı olarak değerlendirilerek 50 TL indirim uygulanacak.

Kampanya, kendilerine iletilen kampanya kodu ile ‘Hepsiburada Seyahat’ web sitesinden uçak bileti alan ZUBİZU üyeleri için geçerli olacak. Her üye kampanyadan bir defa faydalanabilecek.

Türkiye’nin ilk yaşam tarzı mobil uygulaması ZUBİZU, sayısı 5 milyonu aşan üyesine 500’den fazla markada çok özel fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Kampanyayla ilgili ilgili detaylı bilgilere ayrıca çok daha fazlasına ZUBİZU mobil uygulamasından ulaşılabilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu