tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9815
ALTIN
2.326,16
BIST
9.090,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Zorlu PSM’de Bu Hafta; 8-14 Ağustos

Zorlu PSM bu hafta, yaza damga vuran PSM Loves Summer konser serisinin son konseri olan, müziklerinde sadece alternatiayrıca rock, post-punk …

Zorlu PSM’de Bu Hafta; 8-14 Ağustos
02.08.2022 14:51
0
A+
A-

Zorlu PSM bu hafta, yaza damga vuran PSM Loves Summer konser serisinin son konseri olan, müziklerinde sadece alternatiayrıca rock, post-punk revival ayrıca indie rock’a bağlı kalmayıp psikedelik pop, glam rock ayrıca caz tarzıyla biletleri satışa çıkar çıkmaz tükenen Arctic Monkeys’i, 9-10 Ağustos’ta hayranlarıyla buluşturacak. Öte yandan yazın coşkusunu açık havada çıkarmak isteyenler için Vestel Amfi’de etkinliklerini tüm hızıyla sürdüren Zorlu PSM’de; “İbrahim Selim ile Bu Gece” programından “Akıllı Hayat Sinema Günleri” ile Başka Sinema film gösterimlerine, Lady Diana’nın hayatını kapsamlı bir biçimde ele alan “Queen of the People’s Hearts” müzikalinden 90’lı yılların unutulmaz hit ayrıca dans şarkılarından oluşan “Flashback 90’lar Türkçe Pop Gecesi”ne kadar birçok etkinlik bu hafta Zorlu PSM’nin büyüleyici atmosferinde sizleri bekliyor.

İBRAHİM SELİM İLE BU GECE // 8 AĞUSTOS // 100 STUDIO // 21.00

İbrahim Selim’in renkli sunumu, birbirinden değerli konukları ayrıca dinamik seyircisiyle dosta kahkaha, düşmana elem vermeye geliyor. “İbrahim Selim ile Bu Gece” 8 Ağustos’ta 100 Studio sahnesinde seyircileriyle buluşuyor. Her hafta sürpriz bir konuğun katılacağı programda müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara; kültürün her alanına doyacağız.

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:

Genel Satış: ₺330,00

Öğrenci: ₺143,00

Balkon: ₺220,00

DJ EVENT: ZOZO // 8 AĞUSTOS // VESTEL AMFİ // 19.00

Müzik, dans, eğlence, film gösterimler, spor müsabakaları ayrıca çok daha fazlası yaz boyunca Vestel Amfi’de! Funk, disko ayrıca soul karışımı setiyle 90’lı yılların sonlarından bu yana İstanbul dans müziği sahnesinin merkezinde yer alan DJ Zozo, 8 Ağustos’ta Vestel Amfi’de sahne alacak!

Kapı Açılış: 17.00

Happy Hours: 17.00- 19.00

Etkinlik: 19.00

PSM LOVES SUMMER: ARCTIC MONKEYS // 9-10 AĞUSTOS // TURKCELL SAHNESİ // 21.30

Müziklerinde sadece alternatiayrıca rock, post-punk revival ayrıca indie rock’a bağlı kalmayıp psikedelik pop, glam rock ayrıca cazı da harmanlayan zengin bir sound’u hayranlarına sunan; aynı zamanda The Last Shadow Puppets’ın da efsanevi solisti Alex Turner, Jamie Cook, Matt Helders ayrıca Nick O’Mally dörtlüsünden oluşan kadrosuyla Arctic Monkeys, uzun bir aradan sonra “PSM Loves Summer” konserleri kapsamında Türkiye’de hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Grammy Ödülleri, Brit Ödülleri, Mercury Ödülleri ayrıca GAFFA Ödülleri gibi pek çok prestijli müzik ödülüne 104 kez aday gösterilen indie rock müzik grubu Arctic Monkeys, uzun bir aradan sonra “PSM Loves Summer” kapsamında, 9 ayrıca 10 Ağustos olmak üzere, tam iki akşam üst üste, Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde hayranlarıyla buluşacak!

Kapı Açılış: 20.00

Arctic Monkeys: 21.00

Bilet Fiyatları: Tükendi

AKILLI HAYAT SİNEMA GÜNLERİ: DİREN! (SUFFRAGETTE) // 11 AĞUSTOS // VESTEL AMFİ // 21.00

Maud (Carey Mulligan), hastalıklara ayrıca yaralanmalara sık sık rastlanan bir çamaşırhanede 7 yaşından beri çalışmaktadır. Aynı çamaşırhanede çalışan George (Ben Whishaw) ile evli olan Maud’un hayatta en büyük dayanağı oğlu Sonny’dir. Bir paketi teslim etmeye giderken eylem yapan süfrajetlerin arasında kalır ayrıca eylemciler arasında kendisiyle aynı çamaşırhanede çalışan Violet’ı (Anne-Marie Duff) görür. Maud’un harekete olan ilgisini fark eden Violet, onu oy haklarını savunmaya ikna etmeye çalışır. Süfrajetlerin içinde sözcülük yapıp eylemlerde ön plana çıkması sebebiyle göze batan Maud, bir gösteriden sonra tutuklanır ayrıca bir hafta hapiste kalır. Hapishaneden çıktığında işler daha da karışır; çünkü kocası onu ne eayrıca alır, ne de oğlunu görmesine izin verir. Maud’un adaletsizliğe karşı duyduğu öfke, onu hareketin lideri olan Emmeline Pankhurst (Merly Streep) ile tanışmaya dek götürecektir.

Film Gösterimi: 21.00

BREK AKUSTİK PERFORMANS //12 AĞUSTOS // VESTEL AMFİ // 19.00

Lo-fi ayrıca bedroom pop üretimleriyle yerli sahnenin göze çarpan müzisyenlerinden BREK, 12 Ağustos akşamı akustik performansıyla Vestel Amfi’de.

Solo işlerine koyulmadan önce şehrin alternatif sahnesinden birçok isimle çalıştı; Nihil Piraye ayrıca Mispis grupları ile sahne aldı, prodüktörlük ayrıca aranjörlük yaptı. Yatak odasına kapanıp, kendi kendine besteleyip kaydettiği ilk uzunçaları TV Juice 2018 yazında yayımlandı. Yerli sahneden duymaya alışık olmadığımız sound’u ayrıca tarzıyla dream pop, synth pop, new waayrıca ayrıca krautrock sularında yüzen müziği, buğulu ayrıca atmosferik olarak tanımlanıyor.

Kapı Açılış: 17.00

Happy Hours: 17.00- 19.00

Etkinlik: 19.00

FLASHBACK 90’LAR TÜRKÇE POP GECESİ // 13 AĞUSTOS // VESTEL AMFİ // 19.00

Vakit tüneline giriyoruz, eskilere gidiyoruz, sesimiz kısılana kadar şarkılar söylüyoruz, ayaklarımız ağrıyana kadar dans ediyoruz! Neyden mi bahsediyoruz? Flashback 90’lar Türkçe Pop Gecesi’nden! Perküsyon eşliğinde DJ performans ayrıca muhteşem dans şovları izleyeceğiniz 13 Ağustos günü Zorlu PSM’nin gözde açık hava mekanı Vestel Amfi’de gerçekleşecek partinin etkisinden uzun süre çıkamayacaksınız.

Kapı Açılış: 17.00

Happy Hours: 17.00- 19.00

Etkinlik: 19.00

Bilet Fiyatları:

Genel Satış: ₺77,00

QUEEN OF THE PEOPLE’S HEARTS // 13-14 AĞUSTOS // TURKCELL SAHNESİ // 20.30

ABD’nin en prestijli ayrıca ilgi duyulan Lady Diana müzikali Queen of the People’s Hearts, 13-14 Ağustos tarihlerinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde… İtalyanlar tarafınca ‘La Diva Turca’ olarak anılan opera sanatçısı Leyla Gencer’in ardından yurtdışında, alanında isminden en çok söz ettiren Türk mezzo sopranolardan Lori Şen, İngiliz prensesi için yazılan eserde Lady Di’yi canlandırıyor. Prenses Diana’nın hayatını anlatan, Angela Knight ayrıca Randal Dewey’nin yepyeni müzikali Queen of the People’s Hearts Türkiye’de! Prens Charles ile tanışmasından, Kraliçe ayrıca Camilla ile yüzleşmesine, Beyaz Saray’da John Travolta ile dansından, Dodi ile geçirdikleri kazaya kadar tüm hikaye harika müziklerle karşınızda.

Kapı Açılış: 19.45

Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları :

1. Kategori – ₺700,00

2. Kategori – ₺600,00

3. Kategori – ₺500,00

4. Kategori – ₺400,00

5. Kategori – ₺250,00

BAŞKA SİNEMA FİLM GÖSTERİMLERİ: MATCH POINT // 14 AĞUSTOS // VESTEL AMFİ // 21.00

Hollywood’un en üretken isimlerinden Woody Allen’a Avrupa turunun başlangıcında Scarlett Johansson eşlik ediyor. Emekliliğini açıklayan tenisçi Chris Wilton, maddi zorluklar çekmektedir. Rahat ayrıca sefahat içinde yaşamayı arzulayan Chris, ders verdiği Tom Hewett’ın kızının ona şimşek aşkıyla vurulmasıyla bu arzularına çabucak kavuşur. Ancak bu rahatlığın içinde aklı sürekli, oyuncu olmak isteyen ayrıca yine Hewettler sayesinde tanıştığı Nola Rice’tadır. Chris, Nola’nın güzelliği ayrıca Hewett ailesinin vadettiği rahat yaşam arasında bir karar vermek zorundadır.

Kapı Açılış: 17.00

Happy Hours: 17.00- 19.00

Etkinlik: 21.00

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu