tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3679
EURO
35,1221
ALTIN
2.324,78
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Zorlu Holding’in “Geleceğe Bi’Adım” staj programı başladı

Gençlere ilham vermeyi, her platformda desteklemeyi amaçlayan Zorlu Holding’in, üniversite öğrencilerine yönelik her yıl düzenlediği “Geleceğe Bi …

Zorlu Holding’in “Geleceğe Bi’Adım” staj programı başladı
15.08.2022 13:36
0
A+
A-

Gençlere ilham vermeyi, her platformda desteklemeyi amaçlayan Zorlu Holding’in, üniversite öğrencilerine yönelik her yıl düzenlediği “Geleceğe Bi’Adım” staj programı başladı. Dört hafta sürecek, 56 üniversiteden 137 öğrencinin kabul edildiği programda gençler, iş deneyiminden kişisel gelişime kadar birçok konuda eğitim alma fırsatı bulacak.

Daha iyi ayrıca sürdürülebilir bir geleceğin, gençlerin bilgilendirme ayrıca yetkinliklerinin artırılmasıyla mümkün olacağına inanan Zorlu Holding, bu anlayıştan yola çıkarak üniversite öğrencilerinin kişisel ayrıca kariyer gelişimlerini desteklemek, geleceğe güvenle ayrıca umutla bakmalarını sağlamak için başlattığı staj programını bu yıl da Ağustos ayında gerçekleştiriyor.

1 Ağustos’ta başlayan ayrıca 26 Ağustos’a kadar devam edecek olan “Geleceğe Bi’Adım” staj programı, teorik bilgilerin yanı sıra alanında uzman isimlerin katılımıyla gerçekleştirilen webinarlarla destekleniyor. Programa 56 üniversiteden toplam 137 öğrenci kabul edildi. Programın içeriğinde; oryantasyon etkinlikleri, sunum becerileri ayrıca excel verimlilik eğitimleri, Vestel Perakende Akademisi ayrıca Zorlu Akademi eğitimleri, KATA Atölyesi, webinarlar, farklı departmanlardan yöneticilerle online buluşmalar, stajyer-staj koçu toplantıları, proje çalışmaları ayrıca bilgilendirme yarışmaları yer alıyor.

Zorlu Holding İnsan Kaynakları Direktörü Zülal Öztürk Kaya: “Daha iyi ayrıca sürdürülebilir bir gelecek; ancak yetkinlikleri olan, farkındalıkları yüksek, kendini geliştiren bir nesille mümkün.”

Staj programı ile ilgili bilgilendirme veren Zorlu Holding İnsan Kaynakları Direktörü Zülal Öztürk Kaya, Zorlu Holding olarak, daha iyi bir gelecek ayrıca yaşanabilir dünya hayalimizi gerçekleştirmek için gençleri desteklemek adına elimizden geleni yapıyoruz. Çünkü daha iyi bir gelecek; ancak çeşitli yetkinlikleri olan, farkındalığı yüksek, kendini sürekli bir dünya insanı olarak geliştiren ayrıca gezegenimize, topluma karşı duyarlı olan, umutlu, özgüvenli bir nesille mümkün. Biz de bu doğrultuda geleceğimizin teminatı olan gençlere kariyer yolculuklarında destek olmak için 2020 tarihinde staj programımızı güncelleyerek Geleceğe Bi’Adım’ı başlattık. Gençlerimizin hayallerine ulaşma yolunda sağlam adımlarla ilerlemeleri için bu içerikteki programların daha da yaygınlaşmasını umut ediyoruz. Zorlu Holding olarak, her vakit yetenekli genç arkadaşlarımızı desteklemeye devam edeceğiz.dedi.

Program sonunda gençlere dijital sertifika verilecek

Hazırlanan kapsamlı staj programıyla gençler sadece teknik anlamda değil, kişisel gelişim anlamında da birçok kazanım elde edecek. Stajyerler, staj boyunca 81 farklı departmanda çalışma fırsatı bulurken, gençlere 112 staj koçu eşlik edecek. Stajyerlerin, staj koçlarıyla düzenli olarak bir araya gelerek departman yöneticisinin çalışması veya araştırması için verdiği konularla ilgili yönlendirme yapması sağlanacak. Bunların yanı sıra katılımcılar, farklı sektörlerden yöneticilerle bir araya gelerek, ilgili yöneticinin kariyer yolculuğu, sorumluluk alanları, kariyer yönetimi gibi konularda gerçekleştirilecek sohbet ayrıca soru-cevap seansından oluşan etkinliklerde de yer alacaklar. Staj programı sonunda katılım durumu, tamamlanan eğitimler, proje çalışmaları gibi kriterler dikkate alınarak yapılan değerlendirme sonucunda başarıyla tamamlayanlara dijital sertifika verilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu