tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3184
EURO
35,1145
ALTIN
2.295,76
BIST
9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Yüz Yüze 100 Gün kapsamında Bağcılar’da ikinci buluşma

“Milletin iradesine saygı göstermeyip ihanet edenlere prim vermeye çalışanlara gereken dersi vereceğiz” Bağcılar’da ikinci kez düzenlenen “Yüz …

Yüz Yüze 100 Gün kapsamında Bağcılar’da ikinci buluşma
03.09.2022 13:21
0
A+
A-

“Milletin iradesine saygı göstermeyip ihanet edenlere prim vermeye çalışanlara gereken dersi vereceğiz”

Bağcılar’da ikinci kez düzenlenen “Yüz yüze 100 Gün” projesi kapsamında belediye başkanı ayrıca milletvekillerinden oluşan AK Parti kadroları, vatandaşla ikinci kez bir araya geldi. KHK’lıların görevlerine iade edeceğini söyleyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “Ömer Halis Demir’e kurşun sıkan hainle işbirliği olduğu için ordudan ayrıca güvenlik kuvvetlerinden atılan KHK’lıyı oraya alacağım diyor. Bu milletin iradesine saygı göstermeyip ihanet edenlere prim vermeye çalışanlara milletimizle birlikte gereken dersi vereceğiz” dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafınca her hafta düzenli olarak organize edilen “Yüz yüze 100 Gün” programı tüm hızıyla sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “2023’ün şahlanışının işareti” olarak tanımladığı kampanyanın bugünkü adresleri Avrupa Yakası’nda Bağcılar, Anadolu Yakası’nda ise Üsküdar oldu. Bağcılar’daki program, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Partili 9 milletvekili, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz ayrıca ilçe teşkilat mensuplarının katılımıyla Dr. Kadir Topbaş Halk Sarayı’nda gerçekleşti.

Ağızlarından yapma görünümlü yıkma fiillerini duyuyoruz

“Yüz Yüze 100 Gün” projesinin çok değerli olduğuna vurgu yapan Kabaktepe, “2023 seçimleri yaklaştı. Bu seçimleri kazanmayacaksak bu 15 seçimi niye kazandık. Onun için 16. seçimi de kazanacağız. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hep beraber bunu gerçekleştireceğiz İnşallah. Demokrasi aynı zamanda bir yarıştır. Bu yarışta başta ana muhalefet lideri olmak üzere neyi yıkacaklarını söyledikleri ama neyi yapacaklarını söylemedikleri bir atmosferi yaşıyoruz. Ara sıra ağızlarından yapma görünümlü yıkma fiillerini de duyuyoruz. Ne diyor ana muhalefet lideri? KHK’lıları geri alacağız. Vatandaş inanamıyor ayrıca soruyor. Tamamı mı? Tamamı diyor. Hepsi mi? Hepsi diyor. Sözlüğe bakıyoruz tamımı ne demek hepsi ne demek. Yani Ömer Halis Demir’e kurşun sıkan hainle işbirliği olduğu için ordudan ayrıca güvenlik kuvvetlerinden atılan KHK’lıyı oraya alacağım diyor. Hepsi ayrıca tamamı dediğinde ortaya çıkan manzara bu. Bu milletin iradesine saygı göstermeyip ihanet edenlere prim vermeye çalışanlara milletimizle birlikte gereken dersi vereceğiz” dedi.

Bağcılar, belediyecilikte bir ekol olmuştur

Kampanya kapsamında ikinci kez buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Özdemir ise şunları söyledi: “Bağcılar ilçemiz, partimiz adına çok kıymetli bir ilçe. Özellikle anlayışımızın ilk belediyeciliğini kazandığı ilçelerden bir tanesi. Devamında çok kıymetli hizmetler yapılarak adeta belediyecilikte ekol olmuş ayrıca birçok belediyeye örnek teşkil etmiştir. İlçemizin bir başka özelliği de belediyesi partimize ait en çok seçmenin bulunduğu bir ilçe. Bağcılar’ımızdaki en ufak bir hareketlilik İstanbul ayrıca Türkiye ortalamasına katkı sunabilecek niteliktedir. Bu açıdan bizlerin ilçemizde yaptığı her çalışma çok kıymetli ayrıca önemli. Teşkilatımızın yoğun gayretlerinin yanı sıra belediyecilik bizim iktidara gelişimizin en önemli unsurlardan birisi. Bağcılar Belediyesi olarak bu bilinç ayrıca şuurla hareket ediyoruz. Var olan çalışmalara yenilerini ekleyerek ilçemizi çok daha ileri noktalara götürme gayreti içerisinde olacağız. İnşallah teşkilatımızla birlikte kol kola 2023 seçimlerinde Bağcılar adına çok önemli bir çıkışın müjdecisi olacağız.”

İSTOÇ’ta esnafı ziyaret edip, onları dinledi

Burada yapılan değerlendirmelerin ardından AK Partili yöneticililer, sahaya indi. Yetkililer, kendileri için belirlenen mahallede ilçe sakinlerini ayrıca esnafı ziyaret etti. Başkan Özdemir de ilk olarak İstanbul’un en önemli ticaret merkezlerinden biri olan İSTOÇ’a gitti. Dükkanları gezen Özdemir, esnafla sohbet edip onların istek ayrıca önerilerini dinledi. Daha sonra Kemalpaşa Mahallesi’nde sokakları dolaşan Özdemir, mahalle sakinleri tarafınca güler yüzle ayrıca yoğun ilgiyle karşılandı.

“Yüz Yüze 100 Gün” programlarıyla sahada vatandaşların dile getirdiği talep ayrıca öneriler, gün sonunda raporlaştırılarak AK Parti İstanbul İl Başkanlığına iletiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu