tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3638
EURO
35,0383
ALTIN
2.324,23
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Yıldırım’lı Feza’ya Teknofest’ten Ödül

Bu sene Büyük Taaruz ayrıca Başkomutanlık Meydan Muharebesinin 100.yılı etkinlikleri kapsamında Afyon’da gerçekleştirilen TEKNOFEST Liseler Arası …

Yıldırım’lı Feza’ya Teknofest’ten Ödül
15.08.2022 11:21
0
A+
A-

Bu sene Büyük Taaruz ayrıca Başkomutanlık Meydan Muharebesinin 100.yılı etkinlikleri kapsamında Afyon’da gerçekleştirilen TEKNOFEST Liseler Arası İnsansız Hava Araçları yarışmasının kazananları belli oldu.
Bursa Yıldırım Mesleki ayrıca Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Alan Öğretmeni Ramazan Belyurt koordinatörlüğünde kurulan Feza Takımı gösterdikleri başarılar nedeniyle 2022 Sabit Kanat Kategorisi Mansiyon Ödülüne layık görüldü.

Başarılı bir hazırlık sürecinden geçerek 1000 takım içerisinden finallere kalan Feza Takımı, finaller de de gösterdikleri başarılı başarı ile ödülün sahibi oldu.

Gazi Ünvanlı İnsansız Hava Aracı “Feza”
Türkiye’nin dört bir yanından gelen takımların kıyasıya yarıştığı TEKNOFEST Liseler Arası İnsansız Hava Aracı yarışların da beklenmedik kazalarda yaşandı. Feza Takımının gerçekleştirdiği İnsansız Hava Aracı hava da gösterisini tamamlarken başka bir İnsansız Hava Aracının çarpması sonucu hasar aldı. Yaşanan aksiliklere rağmen pes etmeyen Feza Takımı İHA’yı tekrardan onardıktan sonra yarışlara çıkarak son 15 takım arasına girmeyi başardı.

Finalde 15 takımın kıyasıya yarıştığı yarışmada Feza Takımı Sabit Kanat kategorisinde mansiyon ödülü alarak TEKNOFEST Liseler Arası İnsansız Hava Araçları yarışmasını başarıyla bitirdi.

OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN YILMADIK BAŞARDIK
Feza Takım Koordinatörü Ramazan Belyurt, yarışma esnasında yaşanan aksaklıklara rağmen durmadıklarını, aracı hızlı bir şekilde tamir etmelerinin ardından tekrar yarışa soktuklarını belirterek, öğrencilerimiz ile birlikte büyük emekler vererek hazırladığımız aracımızın son 15 takım içerisinde başarı sağlayarak ödüle layık görüldü. Çok mutluyuz öncelikle takımımda yer alan ayrıca aylarca gece gündüz demeden emek veren öğrencilerime, bizleri bu zorlu yolda hiçbir vakit yalnız bırakmayan Okul Müdürümüz Ömer Yılmaz’a teşekkür ediyorum” dedi.

Yıldırım Mesleki ayrıca Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ömer Yılmaz, “4 başarılı öğrenci ayrıca onlara inanan bir danışman, sonunda kazanılan cesaretin ayrıca inanmışlığın bir ödülü. İnsansız Hava Aracı ile yeni tanışmalarına rağmen karşılaştıkları engelleri yılmadan, gayretle aşarak ödülün sahibi oldular. Başta takımın kurucusu Bilişim Teknolojileri Alan Şefimiz Ramazan Belyurt’a ayrıca öğrencilerimiz Damla Dikbıyık, Arda Baltaş, Mahmut Efe Ağdağ, Mustafa Eren Bilga’ya gösterdikleri başarılardan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Bilişim Öğrencileri Damla Dikbıyık, Arda Baltaş, Mahmut Efe Ağdağ, Mustafa Eren Bilga gerçekleştirdikleri İnsansız Hava Aracının gösterdiği başarıdan dolayı mutlu olduklarını belirterek, “ hayallerimizi gerçekleştirdik ayrıca aylardır emek verdiğimiz aracımız ile ödüle layık görüldük çok mutluyuz bu süreçte bize inanan, her an yanımızda olan danışmanımız Ramazan Belyurt’a destekleriyle bizleri yalnız bırakmayan Okul Müdürümüz Ömer Yılmaz’a bu zorlu süreçte bize destekleri mutlu eden sponsorlarımız İbraş Kauçuk Otomotiv Yan San. ayrıca Tic A.Ş ile Koton Mağazacılık A.Ş teşekkür ediyoruz” dediler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu