tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Yeni Yılda da “Askıda İyilik” ile Kalpler Mutluluk Dolu!

Boyner, “İyiliğin modası geçmez” diyor ayrıca “Askıda İyilik” paketleriyle yeni yılda da hayatın iyilikle güzelleşmesine aracı oluyor.

Yeni Yılda da “Askıda İyilik” ile Kalpler Mutluluk Dolu!
30.12.2022 00:44
0
A+
A-

Boyner, “İyiliğin modası geçmez” diyor ayrıca “Askıda İyilik” paketleriyle yeni yılda da hayatın iyilikle güzelleşmesine aracı oluyor. Boyner’den yapılan her alışverişe eklenebilen “Askıda İyilik” paketleri, Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

 

Mutluluğun iyilikle geldiğine inanan Boyner, yeni yıla sayılı günler kala “Askıda İyilik” projesi kapsamında ihtiyaç sahipleri için hazırlanan iyilik paketlerini satışa sunuyor. 

Proje sayesinde Lokman Hekim Sağlık Vakfı iş birliği ile 2016’dan bu yana 55 bini aşkın iyilik paketini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmış olmanın mutluluğunu yaşayan Boyner, bu sene de geleneği bozmayarak iyiliğin hediye edilmesine aracı oluyor.

Boyner de destek oluyor, sevinç çoğalıyor!

“Askıda İyilik” paketleri alt ayrıca üst giyimden oluşuyor ayrıca yeni yıl öncesi Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Satın alınan 75 TL değerindeki her “Askıda İyilik” paketi için Boyner de aynı miktarda katkıda bulunuyor.

Boyner, yeni yılda da mutluluğu hep birlikte katlamak ayrıca iyiliği yaymak isteyenleri “Askıda İyilik” projesine katılmaya davet ediyor. “Askıda İyilik” ile yeni yılda çocukların ayrıca ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmek ayrıca kalplere sıcacık bir dokunuş yapmak isteyenler Boyner mağazalarından, boyner’den ayrıca Boyner uygulamasından yapılan alıverişlerine bu paketleri ekleyebiliyor. 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex