tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3205
EURO
35,0717
ALTIN
2.280,74
BIST
9.029,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Yeni Acer Chromebook Spin 714, Çevre Dostu ve Dayanıklı Tasarımıyla Üretkenlik İçin Geliştirildi

Intel Evo onaylı ayrıca performans odaklı 13. Nesil Intel® Core™ işlemciler ayrıca Intel® vPro® ile donatılan Acer Chromebook Spin 714 ayrıca Acer Chromebook Enterprise Spin 714 yüksek performans, hızlı şarj ayrıca uzun pil ömrü sunuyor

Yeni Acer Chromebook Spin 714, Çevre Dostu ve Dayanıklı Tasarımıyla Üretkenlik İçin Geliştirildi
25.04.2023 00:06
0
A+
A-
  • Intel Evo onaylı ayrıca performans odaklı 13. Nesil Intel® Core™ işlemciler ayrıca Intel® vPro® ile donatılan Acer Chromebook Spin 714 ayrıca Acer Chromebook Enterprise Spin 714 yüksek performans, hızlı şarj ayrıca uzun pil ömrü sunuyor 

Acer yeni performans odaklı, üst düzey dönüştürülebilir Chromebook modelleri Acer Chromebook Spin 714 ayrıca Acer Chromebook Enterprise Spin 714’ü tanıttı. Tüketicilerin, ailelerin ayrıca işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak geliştirilen son Chromebook serisi, yeni 13. Nesil Intel® Core™ işlemciler, hızlı şarj özelliğine sahip 10 saatlik pil ömrü[1] ayrıca yeni özelliklerle destekleniyor ayrıca tamamen geri dönüştürülebilir malzemelerden üretilen çevre dostu ambalajlarda sunuluyor. 16:10 en boy oranına sahip 14 inç Chromebook ve WUXGA ekranı[2], yüzde 100 sRGB kapsamı, dahili QHD 2K web kamerası ayrıca DTS® Audio ile canlı görüntüler ayrıca yüksek kaliteli video konferans imkanı sunuyor. Hibrit çalışanlar ayrıca öğrenciler, esnek 360 derece dönüştürülebilir modu, hızlı şarj olan USI stylus kalemi ayrıca askeri sınıf dayanıklılık standartlarına uygunluğu ile 2’si 1 arada Chromebook’tan günlük kullanımda maksimum düzeyde faydalanabiliyor. 

Acer Inc. Dizüstü Bilgisayarlar ayrıca BT Ürünlerinden Sorumlu Genel Müdür James Lin, “Yeni Acer Chromebook Spin 714 ayrıca Acer Chromebook Enterprise Spin 714, yöneticiler ayrıca mobil profesyonellerin yanı sıra kodlama ayrıca video düzenleme gibi daha gelişmiş uygulamalarla uğraşan tüketiciler ayrıca öğrencilerin performansını ayrıca üretkenliğini artıran üst düzey özelliklere sahip. Chromebook’ların QHD 2K web kamerası yüksek kaliteli konferans imkanı sağlarken, çevreye duyarlı özellikleri Acer’ın çevre üzerinde olumlu bir etki yaratma konusundaki kararlılığını destekliyor” dedi.

Üretkenliği Artıran Teknolojiler ayrıca Sürükleyici Görseller 

Yeni Chromebook’lar, önceki nesle göre yüzde 10’a varan performans artışı[3] sağlamak için 13. Nesil Intel® Core™ i7[2] ‘ye kadar işlemciler içeriyor. Ayrıca, yüksek performans ayrıca 10 saate kadar[1] pil ömrü sağlamak için Intel® Evo™ platform standartlarını karşılıyor. Özellikle uzun kullanım mevzu bahis olduğunda, pil yalnızca 30 dakika[1] boyunca hızlı şarj edilerek dört saate kadar kullanım olanağı sağlıyor. Acer Chromebook Enterprise Spin 714 ve ek yönetilebilirlik ayrıca güvenlik kontrollerinin gerekli olduğu işletmeler için Intel vPro® teknolojisini destekliyor.

WUXGA (1920×1200) ekrana sahip 14 inç dokunmatik ekranlı Chromebook, görselleri yüzde 100 sRGB renk aralığında canlı bir şekilde gösteriyor. İnce çerçevelerle çevrili canlı 16:10 ekran, lekelere ayrıca kokuya neden olan bakterilere karşı direnç gösterirken çizilmelere karşı korumak için Antimikrobiyal Corning® Gorilla® Glass içeriyor[4]. İsteğe bağlı USI stylus kalem[2] 4.096 farklı basınç ayrıca eğim hassasiyeti seviyesiyle[5] 2’si 1 arada Chromebook’un 360 derecelik menteşeleriyle etkinleştirilen dört moddan herhangi birinde ekranda çizim yaparken veya not alırken doğal bir his ayrıca hassas dokunuşlar sağlıyor. 

QHD MIPI 2K Web Kamerası ayrıca Kullanılabilirlik Özellikleriyle Konferans Görüşmelerini ayrıca Dersleri Zenginleştiriyor

QHD 2K web kamerasına sahip ilk Acer Chromebook’lar olan bu yeni modeller, iş ayrıca okul için birinci sınıf bir video konferans çözümü sunuyor. Yüksek çözünürlüklü görüntüler sağlamanın yanı sıra, 2K web kamerası, geçici gürültü azaltma teknolojisiyle düşük ışık koşullarında bile görüntünün yüksek kaliteli olmasını sağlıyor ayrıca gizliliği korumak için fiziksel bir kapakla birlikte geliyor. Görseller, çift mikrofon ayrıca DTS® Audio özellikli yukarı dönük çift hoparlör ayrıca daha yüksek kaliteli, distorsiyonsuz ses ayrıca daha derin bas sağlayan dahili akıllı amplifikatör ile tamamlanıyor. 

Chromebook’lar Wi-Fi 6E ayrıca Bluetooth 5.2’nin yanı sıra HDMI ayrıca iki Thunderbolt™ 4 bağlantı noktası dahil olmak üzere bir dizi bağlantı noktası aracılığıyla diğer cihazlara bağlanabiliyor. İsteğe bağlı parmak izi okuyucu sayesinde cihazların kilidi daha hızlı açılırken veriler de güvende kalıyor[2]. Ayrıca, arkadan aydınlatmalı klavye ayrıca Corning® Gorilla® Glass dokunmatik yüzey birinci sınıf bir his sunarak kullanımı keyifli hale getiriyor.

Acer’ın Earthion Misyonunu Destekliyor

Acer’ın çevre üzerinde sürekli olumlu bir etki yaratma taahhüdü paralelinde, Acer Chromebook Spin 714 ayrıca Acer Chromebook Enterprise Spin 714, şirketin Earthion misyonunu destekleyen çeşitli çevre dostu özelliklere ayrıca EPEAT kaydına sahip[6]. Her iki ürün de tüketim sonrası geri dönüştürülmüş (PCR) plastikler içeriyor ayrıca ambalajları geri dönüştürülmüş kağıt, karton ayrıca diğer doğal liflerden yapılmış kalıplanmış kağıt hamuru ambalajları dahil olmak üzere tamamen geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılıyor. Ayrıca, Acer Chromebook Spin 714 ayrıca Acer Chromebook Enterprise Spin 714 enerji tasarruflu tasarımıyla Energy Star sertifikasına sahip. 

Buna ek olarak, Chromebook Spin 714’ün dayanıklı tasarımı cihazın daha uzun ömürlü olmasına katkıda bulunuyor. Üst düzey görünüm ayrıca hissi korumak için Anodize edilmiş alüminyum kasaya sahip olan cihazlar, ABD MIL-STD 810H[7,8] standardına uygundur ayrıca günlük aşınma ayrıca yıpranmaya karşı dayanıklıdır, eziklere ayrıca bükülmelere karşı dirençlidir ayrıca kırılmaları ayrıca korozyonu önler. 

ChromeOS ayrıca Uygulama Desteği 

Yeni Acer Chromebook Spin 714 ayrıca Acer Chromebook Enterprise Spin 714, ChromeOS’un hızlı önyükleme süreleri, kullanım kolaylığı ayrıca gelişmiş güvenlik gibi yerleşik iş özelliklerinden yararlanıyor. Web tabanlı uygulamaları ayrıca Google Play uygulamalarını destekleyerek kullanıcıların üretkenlik, eğitim, yaratıcılık, iş ayrıca daha fazlası için ihtiyaç duydukları tüm uygulamalara erişmelerine olanak tanıyor. 

Acer Chromebook Kurumsal Cihazlar

Kurumsal kullanıcılar için Acer Chromebook Enterprise Spin 714, ChromeOS’un yerleşik iş özelliklerinin kullanılabilmesine olanak tanıyan Chrome Enterprise Upgrade’e erişim sağlıyor. BT departmanları, müdahalesiz kayıt sayesinde cihazları çalışanlara kolayca ulaştırabiliyor ayrıca toplam sahip olma maliyetini azalırken cihazların sorunsuz bir şekilde yönetebiliyor ayrıca güvenliğini sağlayabiliyor. Acer ChromeOS cihazlar ve BT departmanlarını rutin idari süreçlerden kurtarıyor, iş birliğini kolaylaştırıyor ayrıca bulut ortamında çalışan iş gücü için veri ayrıca uygulamalara güvenli erişim sağlıyor.

Fiyatlandırma ayrıca Bulunabilirlik

Acer Chromebook Spin 714 (CP714-2W-56B2) Temmuz ayı itibariyle 999 Euro’dan başlayan fiyatlarla EMEA’da satışa sunulacak.

Özellikler, fiyatlar ayrıca bulunabilirlik bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Belirli pazarlarda bulunabilirlik, ürün özellikleri ayrıca fiyatlar hakkında daha fazla bilgilendirme edinmek için lütfen acer adresinden size en yakın Acer ofisi ile iletişime geçin.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu