tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3119
EURO
35,1160
ALTIN
2.302,59
BIST
9.055,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Yataş Grup “2023 Bizim Yılımız Olacak” Dedi

Türkiye’nin mobilya ayrıca yatak sektöründeki lider markalarından Yataş Grup, Türk mobilya sektörünün nabzını tutan İstanbul Mobilya Fuarı (IFF) vesilesiyle düzenlediği özel bir gecede Türkiye’nin yanı sıra 31 ülkeden gelen bayileriyle buluştu.

Yataş Grup “2023 Bizim Yılımız Olacak” Dedi
05.02.2023 00:22
0
A+
A-

Türkiye’nin mobilya ayrıca yatak sektöründeki lider markalarından Yataş Grup, Türk mobilya sektörünün nabzını tutan İstanbul Mobilya Fuarı (IFF) vesilesiyle düzenlediği özel bir gecede Türkiye’nin yanı sıra 31 ülkeden gelen bayileriyle buluştu. Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı ayrıca Gülben Ergen’in sahne aldığı gecede konuşan Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın, “2023 en çok bizim yılımız olacak” dedi.

Yataş Grup, bu yıl 24-29 Ocak günleri arasında İstanbul Fuar Merkezi ile Tüyap Fuar ayrıca Kongre Merkezi’nde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı (IFF)’te Enza Home, Yataş Bedding, Puffy ayrıca Divanev markalarıyla yerini aldı. Yataş Grup, Fuar vesilesiyle Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda Türkiye’nin yanı sıra 31 ülkeden gelen Yataş Grup bayilerini ağırladı. Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı toplantının ardından ise WOW İstanbul Hotel’de Gülben Ergen’in sahne aldığı özel bir gece düzenledi. 

Yurtiçi ayrıca yurtdışından gelen bayilerin buluştuğu toplantıda konuşan Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın, şunları söyledi: “Birlikte “En çok biz”, en çok Yataş dediğimiz bir seneyi daha geride bıraktık. En çok açık ara cirosunu arttıran, adetsel olarak en çok büyüyen, en çok mağaza açan, en çok ödül alan, sektörün en çok beğenilen, online satışını en çok artıran, üretim kapasitesini en çok büyüten ayrıca bayilerine de en çok kazandıran bir grup olarak geçtiğimiz sene de çok olduk. Asıl kıymetli olan bu başarının böylesine yüksek döviz kurlarının olduğu, yükselen faiz ayrıca enflasyonun yaşandığı, lojistik maliyetlerinin tavan yaptığı, enerji fiyatlarının, asgari ücretin, hammadde ayrıca malzeme fiyatlarının en çok yükseldiği, tüketicinin ise alım gücünün en fazla daraldığı bir yılda gerçekleştirilmesi. Önümüzde çok kritik bir seçim var! Bu seneye de her şekilde hazırız. Yataş Grup olarak güçlü sermayemiz, altyapımız ayrıca insan kaynağımızla yolumuzda emin adımlarla yürüyor olacağız. 2023 de en çok bizim yılımız olacak!”

 

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu