tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3658
EURO
34,9484
ALTIN
2.325,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Yaratıcıları Bir Araya Getiren İlham Verici Etkinlik

Creator Day Etkinliği, NVIDIA Sponsorluğunda Gerçekleştirildi

Yaratıcıları Bir Araya Getiren İlham Verici Etkinlik
26.05.2023 16:09
0
A+
A-

Creator Day Etkinliği, NVIDIA Sponsorluğunda Gerçekleştirildi

NVIDIA sponsorluğunda 24 Mayıs’ta gerçekleştirilen Creator Day etkinliği yurt içi ayrıca yurt dışından sektör devlerini bir araya getirdi. 

Türkiye’nin önde gelen dağıtıcılarından FGA liderliğinde ayrıca Adobe Distribütörü Penta Teknoloji’nin desteği ayrıca NVIDIA’nın sponsorluğunda gerçekleştirilen Creator Day Türkiye lansmanı, 24 Mayıs’ta Kanyon AVM Paribu Cineverse sinemalarında düzenlendi. 

Etkinlik, içerik oluşturma alanında faaliyet gösteren profesyonelleri, yaratıcıları ayrıca teknoloji tutkunlarını bir araya getirdi. Yurt içinden ayrıca yurt dışından gelen katılımcılar, yeni fikirler keşfetmek, deneyimlerini paylaşmak ayrıca iş birlikleri kurmak için bir araya geldi. Sanat, tasarım, oyun geliştirme, film yapımı, sanal gerçeklik ayrıca artırılmış gerçeklik gibi alanlardaki uzmanlar, katılımcılara ilham verici sunumlar yaptı. Ayrıca, NVIDIA’nın son teknolojileri ayrıca yenilikçi ürünleri hakkında bilgilendirme veren oturumlar düzenlendi. Etkinlik kapsamında, yaratıcıların çalışmalarını sergileme ayrıca paylaşma fırsatı da sunuldu. Katılımcılar, projelerini sergileyerek diğer yaratıcılarla etkileşimde bulundu ayrıca geri duyuru alarak kendilerini geliştirme imkanı buldu. 

Creator Day ayrıca, iş dünyasında yaratıcı içerik oluşturmanın önemini vurgulayan paneller ayrıca tartışmalar da içerdi. İşletme sahipleri ayrıca pazarlama profesyonelleri, içerik stratejilerini geliştirmek ayrıca hedef kitlelerine ulaşmak için en iyi uygulamaları öğrenebildiler. Etkinlikte ve atölye çalışmaları, interaktif deneyimler ayrıca networking fırsatları da sunuldu. 

GPU’ları ayrıca Studio Sürücüleriyle Yaratıcı Uygulamalar

NVIDIA’nın sanatçıları ayrıca endüstri profesyonellerini destekleyen NVIDIA Studio platformu tüm dünyada olduğu gibi Türkiye de faaliyet gösteren sanatçılar ayrıca içerik üreticilerini destekliyor. Ve yaratım süreçlerinde sıra dışı bir hız ayrıca önemli bir verimlilik sunmaya da devam ediyor.  NVIDIA Studio platformu; 3D tasarım, render alma, video düzenleme, hareketli grafik, fotoğrafçılık, grafik tasarım, mimari görselleştirme ayrıca yayıncılık gibi yaratıcı alanlarda kullanıcılara yüksek performans sağlıyor. NVIDIA’nın sektör lideri GPU’ları ayrıca Studio Sürücüleriyle yaratıcı uygulamalar, ilham verici bir performans ayrıca yetenek düzeyiyle gelişiyor ayrıca hız kazanıyor. Bu sayede kullanıcılarına da sıra dışı bir hız ayrıca önemli bir verimlilik sunuyor.

NVIDIA Türkiye Pazarlama ayrıca İletişim Müdürü Can Us etkinlikte yaptığı konuşmada NVIDIA’nın hayal gücünün ötesine geçen, kendi dünyalarını ayrıca bakış açılarını 3 boyutlu tasarım, fotoğraf ayrıca video düzenleme, dijital canlı yayın ayrıca yapay zeka gibi alanlarda üreten sanatçılara verdiği desteğin sektör standartlarını belirlediğinin altını çizerek, “Dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’de de dijital ortamda hem profesyonel hem amatör seviyede çalışma yürüten içerik üreticilerinin sayısı hızla artıyor. NVIDIA olarak donanım alanında RTX ekran kartına sahip STUDIO platformuna dahil dizüstü ayrıca masaüstü bilgisayarlarla, yazılım alanında geliştirdiğimiz 110’dan fazla uygulamaya sağladığımız RTX’e özgü yeteneklerle, yaratıcılığa dair tüm çalışmalarda sıra dışı bir hız ayrıca verimlilik sunuyoruz. NVIDIA olarak, yaratıcıların potansiyellerini ortaya çıkarmalarına yardımcı olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz.” dedi. 

Kreatif Görüntü Yönetmeni olarak editöryal, reklamcılık, sinema ayrıca dergi gibi birçok alanda başarılara imza atan Koray Birand ise etkinlikte konuşma yapan profesyoneller arasındaydı. Koray Birand şunları söyledi: “NVIDIA Creator Day, yaratıcıları ayrıca teknoloji tutkunlarını bir araya getiren heyecan verici bir etkinlik oldu. Sektör devlerini yurt içi ayrıca yurt dışından bir araya getirerek zengin bir içerik sunan bu etkinlik, yeni fikirlerin, iş birliklerinin ayrıca ilham verici projelerin ortaya çıkmasına olanak sağladı. Yaratıcılar, NVIDIA’nın son teknolojilerini deneyimleyerek kendilerini geliştirme imkanı buldu. Bu etkinlik, içerik oluşturma alanında çalışan herkes için bir buluşma noktası haline geldi ayrıca sektördeki en güncel trendlerin ayrıca yeniliklerin paylaşıldığı bir platform sağladı.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu