tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3740
EURO
34,9623
ALTIN
2.325,52
BIST
9.065,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Yahyalı’da İlkokul, Halı Saha ve Kadın Kooperatifi Törenle Açıldı

Yahyalı’da Kayseri Büyükşehir Belediyesi ayrıca Yahyalı Belediyesi iş birliğiyle Kopçu Mahallesi’ne yaptırılan halı saha ayrıca çevre düzenlemesi …

Yahyalı’da İlkokul, Halı Saha ve Kadın Kooperatifi Törenle Açıldı
21.11.2022 00:10
0
A+
A-

Yahyalı’da Kayseri Büyükşehir Belediyesi ayrıca Yahyalı Belediyesi iş birliğiyle Kopçu Mahallesi’ne yaptırılan halı saha ayrıca çevre düzenlemesi Yahyalı Belediyesi, hizmet binası ise hayırsever İsmail Bulut tarafınca yaptırılan Kopçu Nimet-İsmail Bulut İlkokulu ile valilik desteği ile kurulan Yahyalı Elma Çiçeği Kadın Girişimi Üretim ayrıca İşletme Kooperatifi törenle hizmete açıldı.

Açılış törenlerine Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya ayrıca diğer ilçe kaymakamları, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yrd. Sayın Bayer Özsoy, İl Tarım ayrıca Orman Müdürü Mustafa Şahin, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ayrıca diğer ilçe belediye başkanları, siyasi parti ilçe başkanları, vali yardımcıları, protokol üyeleri, vatandaşlar ayrıca öğrenciler katıldı.

Kopçu Nimet-İsmail Bulut İlkokulu açılış töreninde konuşan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk; “Bugün güzel bir günde burada toplandık. Valimize ayrıca konuklarımıza teşekkür ediyorum. Yahyalı, 4 mevsimi kendine yakıştıran güzellikler ilçesi. Geldiği ilk günden itibaren Sayın Valimizin ilimize ayrıca ilçelerine yaptığı birçok güzellik var. İlçemiz ayrıca diğer ilçeler adına size yürekten teşekkür ediyorum. İsmail Bulut amcamız ayrıca belediyemizin birbirini teşvik etmesiyle yaptırılan 4 derslikli okulumuzu bugün hizmete açıyoruz. Okulumuz mahallemize yakıştı. Bu mahallemize güzel bir taziye evi kazandırdık. Birazdan birlikte gezeceğiz. Ve Kayseri Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla yapılan halı sahanında açılışını yapacağız. Yine sizlerin desteği ile ilçemize kurulan kadın kooperatifimiz hizmete açılacak. Yeşilköy Şelalesi’nde de valimizin verdiği talimatlarla çalışmalarda sona yaklaşıldı. İlimize gelmeniz ile Kayserimize bir bereket geldi. Tüm vatandaşlarımız adına sizlere şükranlarımızı sunuyoruz. Allah sizlerden razı olsun. Buradan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç’a ilçemize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’te konuşmasında; “Yahyalı farklı bir yer. Belediye Başkanımızın anlattıklarına aynen katılıyorum. Birbirinize olan tutkunuz, birbirinize olan sevginiz doğal güzellikler ile bir araya gelince bambaşka bir ilçe ortaya çıkıyor. Bugün hayırseverimiz Nimet ayrıca İsmail Bulut’a çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Yahyalı’da kaymakam ayrıca belediye başkanının uyumu bir başka. Her vakit birlikte hareket ediyorlar. Esat Başkan zaten sizden birisi. Esat Başkan geldiği vakit alamayacağı bir şey yok. Çünkü o gerekli olan bir şey ister ayrıca verdiği sözde durur. Kaymakam ayrıca belediye başkanımız birlikte hareket ederek hem bizden hem de daha önemlisi büyükşehir belediyesinden hizmet almayı biliyorlar. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın da Yahyalı’yı çok ayrı sevdiğini biliyorum. Yahyalı’nın her yerinde büyükşehrimizin izi var. Güzel bir birlikteliğimiz var. Cenab-ı Allah bozmasın. Yahyalı’yı seviyoruz. Sizleri seviyoruz. Allah milletimizin dirliğini, birliğini hiçbir vakit bozmasın ayrıca alçaklara da fırsat vermesin.” diye konuştu.

Okul açılışında Kayseri Valisi Gökmen Çiçek tarafınca hayırsever İsmail Bulut’a ayrıca Yahyalı Belediye Esat Öztürk’e plaket verildi.

Okul açılışından sonra halı saha açılışı yapan Vali Çiçek, Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya ayrıca Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ile maç yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu