tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Yahyalı Belediyesi araç filosunu gençleştirme çalışmaları kapsamında satın aldığı yeni kazıcı yükleyici iş makinasını filosuna kattı.

İş makinasının tanıtım töreninde konuşan Yahyalı belediye Başkanı Esat Öztürk; “Yeni bünyemize kattığımız iş makinamız ilçemize hayırlı olsun …

Yahyalı Belediyesi araç filosunu gençleştirme çalışmaları kapsamında satın aldığı yeni kazıcı yükleyici iş makinasını filosuna kattı.
29.07.2022 13:51
0
A+
A-

İş makinasının tanıtım töreninde konuşan Yahyalı belediye Başkanı Esat Öztürk; “Yeni bünyemize kattığımız iş makinamız ilçemize hayırlı olsun. Belediyemiz bünyesinde bulunan 50 araç ile bu ilçede hizmet veriyoruz. İş makinaları çalışa çalışa vakit içinde yıpranıyorlar. 1 milyon TL bedelle yeni kazıcı yükleyici iş makinasını satın aldık.

Biz, belediye olarak hizmet etmeyi seviyoruz. Tüm iş makinalarımız sahada çalışıyorlar. Bütçesi olan bir belediyeyiz. Zamanla yarışıyoruz. 41 tane mahallemiz var, onların talepleri için kopup koşturuyoruz. Her vakit onların yanındayız. Bizim sloganımızı “Az maliyet, çok faaliyet” olarak belirledik. Çalışmalarımızı bu slogan çerçevesinde yürütmeye devam ediyoruz. Belediye olarak büyük bir aileyiz. Bu ilçenin güzelliği için menfaatleri için çalışıyoruz.

Biz bu ilçeyi seviyoruz. Gerek Kayseri’den gerek Ankara’dan gerekse AB projeleri ile bu ilçeye yeni kazanımlar katmak istiyoruz. 68 oy oranı ile bizi bu göreayrıca getiren insanlara hizmet borcumuz var. Yaptığımız çalışmalar bu ilçede yaşayan herkese feda olsun.” Diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu