tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5878
EURO
34,8455
ALTIN
2.503,43
BIST
9.678,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Wow Dragonflight’ta “Return to the Forbidden Reach” Şimdi Oyunda

Dragon Isles’da çeşitli ejderha kavimlerine yardımcı olarak maceralarını tamamlayan Azeroth’un şampiyonları için Dragonflight hikâyesinin yeni bir bölümü olan Return to the Forbidden Reach (10.0.7) şimdi oyunda.

Wow Dragonflight’ta “Return to the Forbidden Reach” Şimdi Oyunda
23.03.2023 00:17
0
A+
A-

Dragon Isles’da çeşitli ejderha kavimlerine yardımcı olarak maceralarını tamamlayan Azeroth’un şampiyonları için Dragonflight hikâyesinin yeni bir bölümü olan Return to the Forbidden Reach (10.0.7) şimdi oyunda

Proto-ejderha Raszageth’in alt edilmesiyle beraber, fırtınaların Dragon Isles içerisindeki Forbidden Reach etrafında oluşturduğu bariyerler bir kere daha yıkıldı ayrıca bölgeye erişim, maceracıların keşfi için açıldı. 

Bu içerikle beraber gelen yenilikler ise şöyle:

  • Yeni Maksimum Seviye Bölgesi: Forbidden Reach
    1. Bu bölgede maksimum seviye oyuncular, sorun çıkarıp duran Primalist’ler ayrıca elementler arasında çıkarılan kaosun sonucu ortaya çıkan problemlere müdahale edebilecek.
  • Zskera Vaults
    1. Forbidden Reach’in derinliklerini keşfeden maksimum seviyedeki oyuncular Dragonscale Expedition’a, yeni keşfettikleri ayrıca düşmanlarla dolup taşan mahzenlerde, çözülecek bulmacalarda ayrıca toplanacak ganimetlerde yardımcı olacak.
  • Yeni Taraf: Winterpelt Furbolg’lar
    1. Sonova Snowden’a, Azure Span’de yaşayan Winterpelt Furbolg’ların alışılmadık dilini çözüp onların güvenini kazanma özelinde yardımcı olarak bu grubun dilini anlamaya çalış ayrıca nihayetinde dillerinde konuşmayı öğren.
  • Yeni Human ayrıca Orc Heritage Armor Setleri
    1. 50. seviye karakterlere sahip, ırklarının tarafında Exalted üne sahip Orc ayrıca Human ırkı oyuncuları görev serisine başlayarak bu klasik Warcraft ırklarının onuruna oluşturulmuş yeni zırh setlerini edinebilirler.
  • Monk Sınıf Genişlemesi
    1. Artık Lightforged Draenei, Worgen ayrıca Goblin ırkları Monk sınıfı olarak oynayabilirler.
  • Sınıf Dengeleme ayrıca İnce Ayarları
    1. Retribution Paladinler Talent ağaçlarının baştan aşağı yenilendiğini görecekler. Diğer çoğu sınıfsa sınıf ağaçları ayrıca Talent ağaçlarında ince ayar ayrıca düzenlemelerle karşılaşacak. 

Return to the Forbidden Reach içerik güncellemesi ile ilgili daha fazla bilgilendirme için World of Warcraft web sitesine göz atabilirsiniz

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet