tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3684
EURO
34,9598
ALTIN
2.325,27
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Vodafone Freezone’dan Okula Dönüş Kampanyası

Vodafone FreeZone, okulların açılmasıyla birlikte gençlere özel bir kampanya düzenledi. FreeZone’lular, kampanya kapsamında Her Şey Yanımda …

Vodafone Freezone’dan Okula Dönüş Kampanyası
13.09.2022 12:21
0
A+
A-

Vodafone FreeZone, okulların açılmasıyla birlikte gençlere özel bir kampanya düzenledi. FreeZone’lular, kampanya kapsamında Her Şey Yanımda FreeZone Dükkan’da, Samsung marka ürünlerde ayrıca Cambly aboneliklerinde indirimlerden yararlanabilecek.

Vodafone, gençlik markası Vodafone FreeZone ilegenç müşterilerine ayrıcalıklı teklifler sunmaya devam ediyor. Vodafone FreeZone, okulların açılmasıyla genç müşterilerini sevindirecek yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, FreeZone’lular Vodafone Yanımda uygulamasından ulaşılan ayrıca gaming ürünlerinin yanı sıra 300 farklı kırtasiye ürününün de bulunduğu Her Şey Yanımda FreeZone Dükkan’da 100 TL’lik alışveriş yaptıklarında sepette 30 TL indirim alacak. Diğer yandan, Samsung Galaxy Tab A8 10 model tablet alan FreeZone’lulara Galaxy Buds2 kulaklık 50 indirimle sunulurken, online İngilizce öğrenme uygulaması Cambly’den 12 aylıkabonelik satın alan FreeZone’lulara ise 57 indirim sağlanacak.

Kampanyayı değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

“Vodafone FreeZone çatısı altında, gençlere her vakit yeni fırsatlar sunuyoruz. Genç müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik ayrıcalıklı ayrıca bütçe dostu teklifler geliştirmeye önem veriyoruz. Okulların açılmasıyla birlikte gençlerimiz için yeni bir kampanya geliştirdik. Bu kapsamda, genç müşterilerimize Her Şey Yanımda FreeZone Dükkan’da, Samsung marka ürünlerde ayrıca Cambly aboneliklerinde çeşitli indirimler sunuyoruz. İnternetten alışveriş yapılan kategorileri incelediğimizde elektronik ürün ayrıca aksesuarları internetten almak gençler arasında daha yaygın. Gençlerin en çok aldığı elektronik ürünler arasında ise akıllı telefon, dizüstü bilgisayar, tablet ayrıca Bluetooth hoparlör yer alıyor. Yaptığımız araştırmalar sonucu gençlerin yabancı dil öğrenme istek ayrıca ihtiyaçlarının olduğunu tespit ettik. Dijital platform kullanımlarında eğitim platformlarının da gençlerde öne çıktığını görüyoruz. Okula dönüş kampanyamızla gençlerin bu ihtiyaçlarına önemli ölçüde yanıt verebileceğimize inanıyoruz. Bu vesileyle, gençlerimize yeni eğitim-öğretim tarihinde başarılar diliyoruz. Vodafone FreeZone olarak, yenilikçi ürün ayrıca servislerimizle genç müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu