tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

VİVO 6G Raporunu Yayınladı: 6G Servisleri, Yetenekleri ve Kolaylaştırıcı Teknolojileri

2016 tarihinde kurulan ayrıca bugüne kadar Third Generation Partnership Projesi’ne (Üçüncü Nesil Ortaklık Projesi’ne) (3GPP) 8000’den fazla 5G …

VİVO 6G Raporunu Yayınladı: 6G Servisleri, Yetenekleri ve Kolaylaştırıcı Teknolojileri
27.07.2022 15:51
0
A+
A-

2016 tarihinde kurulan ayrıca bugüne kadar Third Generation Partnership Projesi’ne (Üçüncü Nesil Ortaklık Projesi’ne) (3GPP) 8000’den fazla 5G teklifi sunarak 15 teknik özellik ayrıca üç teknik projenin onaylanmasını sağlayan vivo İletişim Enstitüsü, 6G teknik inceleme raporunu “Bugün için, Gelecek için” (for Now, for Future) vivo 6G Forum’da sunuldu.

Son iki yılda teknoloji dünyası, 6G’nin sağlayabileceği hizmetler ayrıca ulaşılması gereken temel yetenek göstergeleri özelinde kademeli olarak bir fikir birliği oluşturuyor. İlgili anahtar kolaylaştırıcı teknolojilerin araştırılması ayrıca geliştirilmesi konusu da hız kazanıyor. vivo İletişim Araştırma Enstitüsü, 6G iş modellerinin ayrıca sürücülerinin, uygulama senaryolarının, sistem mimarisinin ayrıca kolaylaştırma teknolojilerinin derinlemesine analizi ile 6G’nin geleceğini şekillendirmeye aktif olarak katkıda bulunuyor. vivo ev sahipliğini üstlendiği “Bugün için, Gelecek için” 6G Forum’da konu ile ilgili yapmış olduğu çalışmaları dünya kamuoyu ile paylaştı.

vivo’nun 6G konusunda yayınladığı son raporu, 2020’de yayınlanan önümüzdeki on yıl için birçok potansiyel 6G dijital senaryosuna ilişkin içgörüler sağlayan “Dijital Yaşam 2030+” ayrıca “6G Vizyon, İhtiyaçlar ayrıca Zorluklar” da dahil olmak üzere önceki iki çalışmasını temel alıyor. Tüm bu çalışmalar ışığında vivo, “Fiziksel ayrıca Dijitalin Entegre Edilip Serbestçe Bağlandığı bir Dünya İnşa Etmek: 6G Hizmetleri, Yetenekleri ayrıca Kolaylaştırma Teknolojileri” adlı üçüncü 6G teknik incelemesini yayınladı. Rapor, 6G çerçevesini ayrıca vivo uzmanlarının insanların hayatlarını 2030’un ötesinde şekillendireceğine inandıkları teknolojileri derinlemesine inceliyor.

vivo İletişim Araştırma Enstitüsü Başkanı Qin Fei, “Dünyanın önde gelen akıllı telefon satıcılarından biri olarak, son teknolojiye sahip 5G akıllı telefonları uygun fiyatlı ayrıca erişilebilir hale getirerek tüketicileri güçlendirmeye kararlıyız. Aynı zamanda, geleceğin teknolojisi olan 6G için çalışmalarımız da hız kesmeden gelişme kaydediyor. Ar-Ge’nin ön saflarında yer alan şirketimiz, 6G dünyasının neye benzeyebileceğini ayrıca oraya ulaşmak için hangi teknolojileri geliştirmemiz gerektiğini keşfetmeye devam ediyor. ” diyerek 6G’nin gelişimine vivo olarak kendilerini adadıklarını dile getiriyor.

Hizmetler ayrıca Yetenekler

vivo’nun gerçekleştirdiği analize göre 6G teknolojisi ile iletişimin, hesaplamanın ayrıca algılamanın tek bir sistemde birleştirilmesi planlanıyor. Entegre bir 6G ağının yalnızca insanları insanlara bağlamakla kalmayıp, aynı zamanda insanları makinelere ayrıca makineleri makinelere bağlayarak yepyeni bir dijital dünya yaratmaya yardımcı olacağı ön görülüyor. Böylece 2030 yılına kadar yüz milyarlarca cihazın birbirine bağlanması bekleniyor.

vivo 5G standart uzmanı, Rakesh Tamrakar, “6G, yeni nesil bağlanabilirliği insanların hayatlarının her alanına getirmemize olanak sağlayacak. Daha fazla erişim teknolojisini entegre edecek, daha büyük bir fiziksel alanı kaplayacak ayrıca daha fazla hizmeti destekleyerek daha iyi çekirdek yetenekler sağlayacak. 6G; endüstrileri, ulaşımı, çalışma alanlarını ayrıca evleri sorunsuz bir şekilde birbirine bağlayarak, topluma büyük katkı sağlayacak.” diye belirtti.

Bununla birlikte 6G, sürükleyici karma gerçeklik, holografik ayrıca çok duyusal iletişim gibi tamamen yeni deneyimleri hayatımıza entegre etmek adına temel telekom hizmetlerini genişletiyor. 6G mobil veri bağlantısı hizmetleri kapasite, veri hızı, gecikme süresi, güvenilirlik ayrıca diğer birçok açıdan hız kesmeden gelişmeye devam ediyor. Bu da bireylerin ayrıca sektörlerin ihtiyaçlarını karşılamak için uçtan uca daha fazla esneklik ayrıca uyarlanabilirlik ile müşteri yelpazesini genişletmeye ayrıca hizmetlerin değerini artırmaya yardımcı oluyor.

Teknolojilerinin Kolaylaştırılması

vivo, yeni 6G hizmetlerini desteklemek ayrıca algılama ile iletişimin entegrasyonunu sağlamak için yeni ağ işlevlerinin tanıtılması gerektiğine inanıyor. Bu nedenle 6G, mobil ağ ayrıca bilgilendirme işlem, alanlar arası veri etkileşimi ayrıca yerel AI ağını birleştirecek yepyeni bir sistem mimarisi tasarımına ihtiyaç duyuyor.

İletişim bağlantılarını hücresel kablosuz ağlarda yeni bir fırsat alanına entegre eden 6G yerel AI; ağ ayrıca hava arayüzü verimliliğini iyileştiriyor, sistem esnekliğini arttırıyor ayrıca maliyeti azaltıyor. Son derece düşük güçte gerçekleşen bu iletişim, terminal erişiminin önündeki engelleri azaltarak her yerde bağlantı yapılmasına olanak tanıyor. Şu anda, Multiple-Input Multiple-Output (MIMO) evrimi, Reconfigurable Intelligent Surface (RIS) teknolojisiyle daha verimli ayrıca daha esnek bir ağa giden yolu açan heyecan verici araştırma alanlarından yalnızca bazıları arasında yer alıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex