tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3656
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,16
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

ViewSonic Yeni Projeksiyon Cihazlarıyla Sürükleyici Bir Deneyim Sunuyor

4K HDR Ultra Kısa Mesafeli Akıllı Lazer Projeksiyon Cihazı Her Yüzeyi Harikalar Diyarina Dönüştürüyor Dünyanın önde gelen görüntüleme …

ViewSonic Yeni Projeksiyon Cihazlarıyla Sürükleyici Bir Deneyim Sunuyor
07.09.2022 10:51
0
A+
A-

4K HDR Ultra Kısa Mesafeli Akıllı Lazer Projeksiyon Cihazı

Her Yüzeyi Harikalar Diyarina Dönüştürüyor

Dünyanın önde gelen görüntüleme çözümleri sağlayıcısı ViewSonic, ilk ultra kısa mesafeli akıllı lazer projeksiyon cihazını, siyah ayrıca beyaz olmak üzere 2 farklı renk seçeneğiyle piyasaya sundu. Gerçek 4K UHD çözünürlük, HDR/HLG desteği, 100 Rec.709 sinematik renkler ayrıca Dolby/DTS ses desteği ile X2000B-4K ayrıca X2000L-4K projeksiyon cihazları, kullanıcılarına görsel ayrıca işitsel bir şölen sunuyor.

Her türlü iç mekanı bir sinemaya, canlı konsere veya hayal gücünün ötesinde bir harikalar diyarına dönüştüren ViewSonic’in yeni X2000B-4K ayrıca X2000L-4K projeksiyon cihazları, sade ayrıca şık tasarımının yanında yerden tasarruf sağlayan mükemmel çözümler sunuyor. Siyah ayrıca beyaz olarak tasarlanan ayrıca 0,22 ultra kısa yansıtma açısı oranıyla duvardan yalnızca 23 cm’lik mesafeye yerleştirilebilen projeksiyonlar sayesinde kullanıcılar, duvarda 100 inçlik bir ekrana sahip olabiliyor.

4K HDR ile üstün kalite izleme deneyimi

Yeni projeksiyon cihazları; doğal 4K Ultra HD çözünürlüğü, cihaza entegre olan özelleştirilmiş Harman Kardon hoparlörleri, Dolby ayrıca DTS ses desteği ile her yönüyle kullanıcılara sinematik bir deneyim vadediyor. Ekrana yansıtılan 8,3 milyon piksel projeksiyonla; tüm 4K filmler, oyunlar, spor ayrıca yayın içerikleri hayat buluyor.

X2000B-4K ayrıca X2000L-4K, standart projeksiyon cihazlarının kullanıcısını bekleten uzun başlama süresini kısaltarak adeta bir devrim yarattı. Projeksiyonlar tıpkı normal bir TV’de olduğu gibi tek bir tıklamayla hızlıca açılıyor ayrıca kullanıcılar dinamik görsellerin net ayrıntılarının keyfini anında çıkarmaya başlıyor.

Mükemmel biçimli görüntüleri zahmetsizce elde edin

Dört köşe ayarı sayesinde kurulumu çok kolay olan X2000B-4K ayrıca X2000L-4K, yaşam alanlarına esnek bir şekilde yerleştirilebiliyor ayrıca görüntüleri herhangi bir açıdan zahmetsizce yansıtıyor. Yansıtılan yüzey kavisli veya küresel bile olsa, cihazın 60 noktalı düzeltme özelliği yansıtılan görüntünün doğru bir şekilde orantılanmasını sağlıyor.

Güvenilir, uzun soluklu performans

2. nesil lazer fosfor teknolojisiyle üretilen X2000B-4K ayrıca X2000L-4K, lambasız 20.000 saatlik kullanım ömrüyle vakit içinde parlaklığında herhangi bir bozulma olmadan sürekli olarak canlı görüntüler sağlıyor.

Bluetooth bağlantısı ile daha esnek ses ihtiyaçları

X2000B-4K/X2000L-4K, birer Bluetooth ses çubuğu olarak kullanılabiliyor ayrıca mekan bir akustik cennete dönüşüyor. Ve ses alternatif olarak kullanıcıların kendi Bluetooth kulaklığına da bağlanabiliyor. Böylece kullanıcı, başkalarını rahatsız etmeden tamamen kendi büyük ekranın keyfini çıkarabiliyor.

Ve kullanıcılar, akıllı cihazlarındaki görüntüyü projeksiyon cihazlarının 5 GHz hızlı Wi-Fi bağlantısı sayesinde, kablosuz olarak büyük ekranda yayınlayabiliyor veya aynalayabiliyorlar.

X2000B-4K/X2000L-4K Tüm Özellikler

  • 2000 ANSI Lümen parlaklıkta doğal 4K Ultra HD çözünürlük
  • 0,22 ultra kısa mesafeli lens
  • 2. nesil lazer teknolojisi
  • 100 Rec.709 ile ViewSonic’in tescilli Cinema SuperColor™ Teknolojisi tarafınca sunulan çarpıcı renkler
  • Dahili 50W Harman Kardon çift hoparlör: 25W (x2 10W tweeter ayrıca 15W woofer)
  • Dolby ayrıca DTS ses desteği
  • Kablosuz ekran yansıtma için dahili Wi-Fi ayrıca ses akışı için Bluetooth bağlantısı
  • HDMI ARC desteği ile kolay ses entegrasyonu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu