tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5700
EURO
34,7581
ALTIN
2.495,33
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Vertiv, EMEA’da Dağıtılmış BT Ağları ve Edge Bilişim Uygulamaları için Yeni Tek Fazlı Kesintisiz Güç Kaynağını Tanıttı

Yeni Vertiv™ Liebert® GXE UPS, güvenli ayrıca verimli güç koruması sağlayan yüksek performanslı ayrıca uygun maliyetli bir çözüm.

Vertiv, EMEA’da Dağıtılmış BT Ağları ve Edge Bilişim Uygulamaları için Yeni Tek Fazlı Kesintisiz Güç Kaynağını Tanıttı
28.02.2023 13:39
0
A+
A-

Yeni Vertiv™ Liebert® GXE UPS, güvenli ayrıca verimli güç koruması sağlayan yüksek performanslı ayrıca uygun maliyetli bir çözüm.

Kritik dijital altyapı ayrıca süreklilik çözümlerinin küresel sağlayıcısı  Vertiv (NYSE: VRT), bugün kule veya kabin raf tipi formunda olan 6 ayrıca 10 kVA güç aralığında sunulan çevrimiçi çift dönüşümlü tek fazlı kesintisiz güç kaynağı (UPS) olan Vertiv™ Liebert® GXE’yi tanıttı. Sistem, kurumsal, kamu, üretim, finans, eğitim ayrıca perakende gibi çeşitli endüstri segmentlerindeki dağıtık BT ağlarına ayrıca edge bilişim uygulamalarına güç sağlamak için tasarlandı. Ürün, 230V çözümler kullanan ülkeler ayrıca kuruluşlar için dünya çapında temin edilebiliyor ayrıca şu anda Avrupa, Orta Doğu ayrıca Afrika’da (EMEA) stoktan gönderiliyor. 

The Liebert® GXE, çevrimiçi modda yüzde 94’e varan ayrıca ECO modunda yüzde 98’e ulaşan yüksek verimlilik performansıyla, piyasadaki diğer modellere kıyasla enerji ayrıca işletme maliyetlerinde tasarruf sağlıyor. 1,0 değerindeki yüksek çıkış güç faktörü, daha fazla bağlı cihaza sürekli ayrıca güvenilir güç sağlayarak onları çevrimiçi çift dönüştürme teknolojisi ayrıca aşırı gerilim koruması AC şebekesindeki birçok soruna karşı koruyor. Rafa montaj kitlerinin standard olarak dahil olduğu esnek rafa monte veyakule form faktörü, BT kanalında dağıtım için stok yönetimini kolaylaştırıyor ayrıca çeşitli mikro veri merkezi ayrıca edge bilişim ihtiyaçlarını karşılamak için kurulumu basitleştiriyor. 

Ünitenin çalışma süresi, daha uzun yedek koruma için dört adede kadar harici akü kabini (ECB) ile uzatılabilir ayrıca çalışırken değiştirilebilir VRLA aküler, daha sorunsuz çalışma ayrıca en aza indirilmiş bakim maliyetleri için, kalifiye personelin yardımı olmadan ayrıca yükleri kapatmadan kullanıcılar tarafınca kolayca değiştirilebilir. Ayrıca, Liebert GXE, sık sık elektrik kesintisi olması durumunda kritik olabilecek, yalnızca 3 saatte yüzde 90’a kadar hızlı akü şarjı sağlayan enteğre bir 4 Amperlik şarj cihazına ayrıca akü ömrü ile geri dönüşümü optimize etmek için entgere bir akü yönetim sistemine sahip. 

Vertiv™ Liebert® GXE, kullanımı kolay ayrıca sezgizel hale getiren kullanıcı dostu bir LCD renkli ekrana sahip.  Birim, isteğe bağlı l Vertiv™ Liebert® Intellislot™ Unity İletişim kartı ayrıca   Vertiv™ Power Insight  yazılımın ücretsiz olarak indirilmesi yoluyla BT altyapısına hızlı ayrıca kolay erişim için uzaktan izleme becerileri  sunuyor. Ayrıcı müşteriler, maksimim kullanılabilirlik için UPS’in uzaktan bakımını ayrıca servisini desteklemek üzere  Vertiv™ LIFE™ Services hizmetlerine güvenebilirler. 

“BT kanalı distribütörleri ayrıca bayileri, küçük ayrıca mikro BT tesislerini elektrik kesintilerine karşı korumak için sürekli olarak verimli ayrıca uygun maliyetli çözümler arıyor” diyen Vertiv EMEA bölgesindeki BT ayrıca edge uygulamalardan sorumlu kanal başkan yardımcısı Andrea Ferro, sözlerini şöyle sürdürüyor: “BT kanal portföyümüze yapılan bu son ekleme, çevrimiçi çift çevrimli bir UPS’te ihtiyaç duyulan tüm temel özellikleri ayrıca performans yeteneklerini sağlıyor. Tüm sektörlerden küçük ayrıca ortak ölçekli işletmelerin uygun bir fiyata en son teknolojilerden yararlanmalarına ayrıca dijital dönüşüm yolculuklarını hızlandırmalarına olanak tanıyor. 

Vertiv kanal iş ortakları, ürünün tüm yaşam döngüsünü kapsayacak şekilde yenilenebilen, tek fazlı UPS sistemleri için özel olarak tasarlanmış eksiksiz garanti uzatmalarından ayrıca hizmet programlarından yararlanabiliyor. Vertiv servis programları çeşitli ülkelerde bulunuyor, belirli ülkelerdeki kullanılabilirlik için Vertiv.com’u ziyaret edebilir veya yerel temsilcinizle iletişime geçebilirsiniz. 

Vertiv’in BT kanal portföyünün bir parçası olan Liebert GXE, katılımcı ülkelerdeki EMEA bayilerinin Vertiv Teşvik Programı (VIP), aracılığıyla puan kazanmasını sağlıyor, bu da iş ortaklarının herhangi bir raporlamaya ihtiyaç duymadan kolaylıkla ödüllendirilmesini beraberinde getiriyor. Bonus puanlar, Vertiv İş Ortağı Portalına aylık olarak yükleniyor ayrıca iş ortağının bunları kullanması için yalnızca portala giriş yapması gerekiyor. 

 

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet