tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3849
EURO
35,0576
ALTIN
2.326,64
BIST
9.097,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Vekil Kaya’dan Seferihisar Spor Salonu’na ziyaret

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın ayrıca AK Parti Seferihisar İlçe Teşkilatı ile Seferihisar’da bir dizi görüşme ayrıca toplantı …

Vekil Kaya’dan Seferihisar Spor Salonu’na ziyaret
22.09.2022 10:36
0
A+
A-

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın ayrıca AK Parti Seferihisar İlçe Teşkilatı ile Seferihisar’da bir dizi görüşme ayrıca toplantı gerçekleştiren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, tekrardan yapılacak olan Seferihisar Kapalı Spor Salonunda yerinde inceleme yaptı.

Seferihisar’da AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın ayrıca teşkilat üyeleriyle birlikte ziyaretler ayrıca görüşmeler gerçekleştiren, Seferihisarlı vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın duraklarından biri de yıkılıp tamamen yenilenecek olan Seferihisar Kapalı Spor Salonu oldu. Tesiste yerinde incelemeler yapan Vekil Kaya, Spor Salonunun ihtiyaçları ile ilgili notlar alıp sürecin hızlandırılması için görüşmeler yaptı. AK Parti Seferihisar İlçe Teşkilatı’nın girişimleriyle geçtiğimiz sene yenilenen İzzet Gül Stadyumu’nun içinde bulunan Seferihisar Kapalı Spor Salonu’nun yenileme çalışması için de öncülük eden AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın çalışmalarından övgü ile bahseden Vekil Kaya, “Hükümetimizin ayrıca partimizin buradaki sesi ayrıca eli olan İlçe Başkanımız Ahmet Aydın, Seferihisar’da yaptığı çalışmalar ayrıca tam da burada yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek girişimlerle Seferihisar’ı olduğundan daha iyi bir noktaya taşımak için var gücüyle çalışıyor. Biz de ona ayrıca Seferihisar’a tüm desteğimizi veriyoruz. Bugün buradaki ihtiyaçları da bizzat yerinde gördük. İlçe Spor Müdürümüz Arzu Yıldırım hanımefendiden de bilgilendirme aldık. Kapalı Spor Salonunun tekrardan yapımı sürecinin hızlandırılması için gerekli görüşmelerimizi yaptık” ifadelerini kullandı.

Vekil Kaya’ya ilgisi ayrıca Seferihisar’a desteği için teşekkür eden Başkan Aydın da “Sayın Vekilimiz Seferihisar’ımızı her vakit yakından takip ediyor ayrıca bizlere destek oluyor. Bizler Seferihisar’ı olduğundan daha iyi bir noktaya getirip hak ettiği hizmetlere kavuşması için çaba gösteriyoruz. Bu noktada tüm kurumlarla temas halinde koordineli bir çalışma yürütüyoruz. Vekilimiz de sürecin hızlandırılması için bizlere destek oldu. Seferihisar yakında yepyeni ayrıca donanımlı Kapalı Spor Salonu’na kavuşacak” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu