tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3249
EURO
35,0645
ALTIN
2.308,47
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Vekil Bekle’den Seferihisar’da vefa ziyareti

AK Parti İzmir Milletvekili ayrıca AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Cemal Bekle, Seferihisar’da vefa ziyaretleri gerçekleştirdi. AK …

Vekil Bekle’den Seferihisar’da vefa ziyareti
26.08.2022 15:21
0
A+
A-

AK Parti İzmir Milletvekili ayrıca AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Cemal Bekle, Seferihisar’da vefa ziyaretleri gerçekleştirdi. AK Parti’nin Seferihisar’da yürüttüğü sosyal çalışmalarla ilgili bilgilendirme alan Vekil Bekle, vatandaşla sohbet etti.

AK Parti İzmir Milletvekili ayrıca AK Parti Sosyal Politikalar Başkan yardımcısı Cemal Bekle, vefa ziyaretleri kapsamında Seferihisar’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Vekil Bekle’ye ziyaretlerinde AK Parti Seferihisar Siyasi ayrıca Hukuki İşler Başkanı Harun İnal ayrıca AK Parti Seferihisar Sosyal Politikalar Başkanı Gülperi Akkaya eşlik etti. Ziyaretlerinde özellikle hasta ayrıca engelli vatandaşları ziyaret eden Vekil Bekle, sağlık sistemi ile ilgili müjdelerin geleceğini ayrıca mevcut sıkıntıların hızla giderileceğini ifade etti.

Seferihisar Sığacık İkinci Bahar Yaşlı Bakım ayrıca Sağlıklı Yaşam Merkezi sakinlerini de ziyaret eden Vekil Bekle merkez sakinleri ile sohbet edip, zaman geçirdi ayrıca merkez yöneticilerden bilgilendirme aldı. Sağlıklı ayrıca doğru yaş alma ile ilgili konuşan Vekil Bekle, Türkiye Büyük Millet Meclisi bünyesinde yaş sağlıklı yaşlanma ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme verip yaşlıların sorunlarının araştırılmasına yönelik çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. Tüm dünya ile Türkiye’de yaşanan demografik değişim ile yaş ortalamasının arttığına göze çarpan Vekil Cemal Bekle yaşlı vatandaşlara sunulan kamu hizmetlerinin geliştirilmesinin ayrıca niteliklerinin arttırılmasının meclisin de gündeminde olduğunu vurguladı. Türkiye’deki yaş ortalamasının yükseldiğini ayrıca yaşlı bakım merkezlerinin öneminin arttığını ifade eden Vekil Bekle, “Ülkemizde nüfusun yaş ortalamasının giderek yükseldiğini görüyoruz. Daha önce genç nüfusa sahip olan ülkemizde, yaşlı nüfusumuzun artışıyla ortaya çıkan yeni gereksinimlerin farkındayız. Bu kapsamda yaşlılarımızın fırsat alanlarının, aktif ayrıca sağlıklı yaşlanma bilincinin toplumumuza kazandırılması ile ilgili hem meclisimizde hem de AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Birimimizde pek çok çalışma yürütüyoruz. Kıymetli büyüklerimiz bizler için çok önemli, çok değerli” diye konuştu.

“Gazilerimiz bizim onurumuz”

Seferihisar’da gerçekleştirdiği ziyaretlerde gazileri de unutmayan Vekil Bekle Kıbrıs Gazisi Asb. Mesut Kaymaz ayrıca Güneydoğu Gazisi Resul Ulaş’ı da ziyaret etti. Gazilerle sohbet eden Vekil Bekle, “Gazilerimiz bizim onurumuz, vatanımız gazilerimizin ayrıca şehitlerimizin korkusuzca mücadelesi sayesinde yarınlara umutla bakıyor” diye konuştu. Kıbrıs Gazisi Asb. Mesut Kaymaz’ın anılarını dinleyen Vekil Bekle’nin bizden bir isteği var mı diye sorması üzerine gazinin “Sevgide karşılık beklersen o tüccarlık olur” cevabı Vekili ayrıca beraberindekilere duygusal anlar yaşattı. Gazi Mesut Kaymaz’ın 15 Temmuz sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yazdığı mektubu okuması üzerine gurur duyduğunu dile getiren Vekil Bekle, “Gazi amcamız yaşan bir tarih, onun vatan aşkı gözlerinden ayrıca sesinden okunuyor. Allah sağlıklı ömürler nasip etsin, dualarını bizden esirgemesin, hakkını helal etsin” ifadelerini kullandı.

Kadın Kooperatifine hayırlı olsun ziyareti

Seferihisar ziyaretinde son durağı Seferihisar Hanımeli Kadın Girişimi Üretim ayrıca İletme Kooperatifi olan Vekil Bekle, Seferihisarlı kadınların Harım markası ile ürettikleri ürünleri inceleyip alışveriş yaptı. Seferihisar’ın yöresel yemeklerini deneyen Vekil Bekle, “Burası Seferihisar için çok kıymetli bir değer. Hanımlar hem Seferihisar’ın lezzetlerini tanıtıyor hem de doğal ayrıca el emeği ürünler üretiyorlar. Kadın emeği ayrıca kadın istihdamı için böyle projelerin gelişmesi bizleri gururlandırıyor. Biz de kadınlarımızı desteklemek için üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu