tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3455
EURO
35,0945
ALTIN
2.310,71
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Van Büyükşehir Belediyesinin Yaz Okulları Sona Erdi

Van Büyükşehir Belediyesinin çocuklara güvenli bir ortamda spor yapmaları ayrıca yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmeleri amacıyla …

Van Büyükşehir Belediyesinin Yaz Okulları Sona Erdi
31.08.2022 14:21
0
A+
A-

Van Büyükşehir Belediyesinin çocuklara güvenli bir ortamda spor yapmaları ayrıca yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmeleri amacıyla düzenlemiş olduğu ücretsiz yaz spor okulları tamamlandı.

Büyükşehir Belediyesinin çocuk ayrıca gençlere yaz tatilinde uzman eğitmenler eşliğinde spor yapabilme imkânı sağladığı ücretsiz yaz kursları, yaklaşık 3 aylık sürenin ardından sona erdi. Futbol, basketbol, voleybol ayrıca tırmanış branşlarında, 8-14 yaş arası yaklaşık 1200 öğrencinin yer aldığı yaz spor okullarında öğrencilere, gerekli ekipman da ücretsiz temin edildi. Dört branşta yetenek taramaları gerçekleşen ayrıca taramalar sonucunda seçilen sporcular Van Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nde spor hayatlarına lisanlı olarak devam edecek.

Yaz spor okulları süresince çok iyi arkadaşlıklar edindiği anlatan U-14 grubu aday futbolcusu Miraç Acar, hocalarının kendilerine çok destek olduğunu ayrıca yaz tatillerinin çok güzel geçtiğini teşekkür etti.

Oldukça verimli bir sezon geçirdiklerini ifade eden Van Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Fatih Sevinç, yaz okulları süresince desteklerini esirgemeyen Van Valisi ayrıca Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı’ya ayrıca Genel Sekreter Mehmet Fatih Çelikel’e teşekkür etti.

Mutluluk “Çocuklarımızın yaz tatillerini en verimli şekilde geçirmelerini sağlamak, sportif yeteneklerini gün yüzüne çıkarmak ayrıca toplumsal iletişimlerini geliştirmek amacıyla düzenlediğimiz ücretsiz yaz okulları spor kurslarımız bugün itibariyle tamamlanmış bulunmaktadır. Bu süreçte bazı çocuklarımızı spor branşları ile tanıştırırken, bazı çocuklarımızın da altta yatan yeteneklerini deneyimli antrenörlerimizce gün yüzüne çıkartmaya çalıştık. Kıymetli velilerimize de bize güvenlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın antrenmanlarda mutluluğu görülmeye değerdi. Şimdi her biriyle anlaştık, önümüzde ki sezon karneleri iyi olan çocuklarımızla tekrardan bir araya geleceğiz. Tüm hepsine 2022-2023 yeni eğitim öğretim tarihinde sağlık, sevinç ayrıca bol başarı diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu