tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3680
EURO
34,9842
ALTIN
2.325,98
BIST
9.102,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Van Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün erkekler Hentbol takımı, Türkiye Hentbol 2. Ligi’nde mücadele edecek.

Kentte gençlere yönelik birçok spor dalında önemli başarılara imza atan Van Büyükşehir Belediyesi, sporun ayrıca sporcunun gelişimi için …

Van Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün erkekler Hentbol takımı, Türkiye Hentbol 2. Ligi’nde mücadele edecek.
26.07.2022 12:51
0
A+
A-

Kentte gençlere yönelik birçok spor dalında önemli başarılara imza atan Van Büyükşehir Belediyesi, sporun ayrıca sporcunun gelişimi için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Van Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü tarafınca yeni kurulan erkekler Hentbol takımı Türkiye Hentbol 2. Ligi’nde kent için mücadele edecek. Alt yapısı dahil bünyesinde yaklaşık 70 kişilik bir sporcu kadrosu bulunan Hentbol takımını, U-18 erkek Hentbol Milli Takım Antrenör Yardımcılarından Ferda Göktaşoğlu’nu yanı sıra yine Van’da Hentbol sporunun önemli isimlerinden olan Recep Demir ayrıca Nurgül Çiçek çalıştıracak.

Türkiye Hentbol 2. Ligi’nde mücadele edeceklerini dile getiren Antrenör Ferda Göktaşoğlu, “Amacımız Van’da yaşayan çocuklarımıza hentbol ile ulaşarak geleceklerine yön verip ilerleyen süreçte iyi birer sporcu olmalarıdır. İnşallah Milli takımlarda Van Büyükşehir Belediye Spor ayrıca sporcuları olarak yer alacağız. Altyapıya çok değer veriyoruz. 2.Lig de yer alacağız. 2022-2023 sezonunda altyapımıza önem vererek ilerleyeceğiz” dedi.

‘HENTBOL’DA MARKA İL OLACAĞIZ”

Spora ayrıca sporcuya desteğini esirgemediklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Fatih Sevinç, kulüp bünyesinde yaz okulları da dahil olmak üzere yaklaşık 2 bin 500 sporcuya ulaştıklarını söyledi.

Sevinç, “Kulüp bünyemizde birçok spor dalı bulunmakta bu spor dallarında binlerce öğrencimiz kendini geliştiriyor. Son olarak kulüp bünyemizde su topu takımını kurmuştuk. Şimdi de erkekler hentbol takımını kurduk. Erkekler hentbol takımımız 2. Lig’de, 1. Lige çıkmak için mücadele edecek. Bizlerin ayrıca takımımızın ortaya koyacağı başarılarla inşallah Hentbolda marka bir il olacağız. Asıl amacımız daha çok gencin spora yönelmesidir. Bu bağlamda spora ayrıca sporcuya her vakit pozitif bir yaklaşım sergileyen ayrıca desteğini esirgemeyen Van Valisi ayrıca Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Dr. Ozan Balcı’ya teşekkür ederim. İnşallah kentimiz sporun önemli merkezlerinden biri olacak” diye konuştu.

Van Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde futbol, basketbol, voleybol, hentbol, dağcılık, tekvando ayrıca sutopu gibi birçok spor dalında faaliyet yürütüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu