tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3505
EURO
35,1028
ALTIN
2.309,84
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

VakıfBank’tan ilklere imza atan yeni bir ürün: ‘Platinum Plus Metal Kart’

Yenilikçi ürün ayrıca hizmetleriyle sektörüne değer katan VakıfBank, kredi kartları dünyasının en yeni üyesi ‘Platinum Plus Metal Kart’ı üst …

VakıfBank’tan ilklere imza atan yeni bir ürün: ‘Platinum Plus Metal Kart’
19.08.2022 12:06
0
A+
A-

Yenilikçi ürün ayrıca hizmetleriyle sektörüne değer katan VakıfBank, kredi kartları dünyasının en yeni üyesi ‘Platinum Plus Metal Kart’ı üst segment müşterilerine sundu. Milplus Seyahat Programı sayesinde biriken Worldpuan’ları uçak bileti, otel ayrıca tur alımlarında 4 kat daha değerli kullanma avantajı sağlayan VakıfBank Platinum Plus Metal Kart, plastik yerine metal alaşımı ile alışverişlerde eşsiz bir deneyim sunarken sektöründe öncü olma özelliği taşıyor.

Bireysel ayrıca Ticari Kart seçenekleriyle müşterilerine özel fırsatlar ayrıca kampanyalar sunan VakıfBank, Mastercard işbirliği ile yeni Platinum Plus Metal Kart’ı müşterileriyle buluşturuyor. Birçok ayrıcalık ayrıca avantajdan yararlanabilecek VakıfBank Platinum Plus Metal Kart sahipleri, kazandıkları Worldpuan’larını uçak bileti, otel ayrıca tur alımlarında 4 kat daha değerli kullanarak seyahatlerini daha avantajlı bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Üstelik Worldpuan’lar yeterli değil ise Avanspuan desteği de sunuluyor.

‘Platinum Plus Metal Kart ilklerle birlikte geliyor’

VakıfBank Bireysel, Mevduat Pazarlama ayrıca Ödeme Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Turan, yeni VakıfBank Platinum Plus Metal Kart’ın sektörde ilklere imza atan bir ürün olduğuna dikkat çekerek, “VakıfBank olarak yenilikçi bankacılık anlayışımızla hayata geçirdiğimiz ürün ayrıca hizmetlere yenilerini eklemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda üst segment müşterilerimizin beklentilerini karşılamak üzere Platinum Plus Metal Kart’ı devreye aldık. 16 gr ağırlığında paslanmaz çelik alaşımı ile kullanıcılarına özel bir his verirken, sahibi olduğu teknoloji donanımı ile tüm yeni nesil ödeme ayrıca güvenlik özelliklerini destekleyen kartımız aynı zamanda 4 kat daha değerli Worldpuan kullandırma özelliği ile sektörümüzde öncü olma niteliği taşıyor” açıklamasında bulundu. Turan, “VakıfBank olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da müşterilerimizin yanında olmaya ayrıca ihtiyaçlarına özel çözümler sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

‘Yurtdışı harcamalarına indirim, ücretsiz Lounge kullanımı’

Yurt dışı harcamalarında indirim imkânı sunan Platinum Plus Metal Kart, ücretsiz yurt dışı seyahat sigortası, yurtharicinde Mastercard anlaşmalı üye işyerlerinde ekstra indirim, Ankara Esenboğa ayrıca İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanlarında anlaşmalı Lounge’lardan ücretsiz yararlanma ayrıca Müşteri İletişim Merkezi’ne öncelikli bağlanma gibi ayrıcalıkları da beraberinde getiriyor. VakıfBank Platinum Plus Metal Kart ile kazanılan Worldpuan’lar hiçbir vakit silinmiyor. Böylelikle kart sahipleri Worldpuan’larını dilediği vakit kullanabiliyor. Ve kuru temizleme, çiçek gönderimi, shuttle, araç kiralama ayrıca check up gibi 7/24 Asistans hizmetleri sunan Platinum Plus Metal Kart, kasa kiralamalarında da yüzde 50 indirim fırsatı sağlıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu