tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3799
EURO
35,1599
ALTIN
2.323,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

Vakıf Katılım’dan kadın girişimcilere avantajlı finansman

Kuruluşundan bugüne kadar 7 bin kadın girişimciye 3.2 milyar lira finansman desteği sağlayan Vakıf Katılım, yeni bir kampanya kapsamında 1 …

Vakıf Katılım’dan kadın girişimcilere avantajlı finansman
22.08.2022 12:21
0
A+
A-

Kuruluşundan bugüne kadar 7 bin kadın girişimciye 3.2 milyar lira finansman desteği sağlayan Vakıf Katılım, yeni bir kampanya kapsamında 1 milyon liraya kadar 36 ay vadeyle finansman olanağı sunuyor.

Katılım finans sektörünün en güçlü ödenmiş sermayeye sahip kuruluşu olan Vakıf Katılım, sürdürülebilir finansman kapsamında hayallerini gerçekleştirmek isteyen kadın girişimcilere desteğini sürdürüyor. Vakıf Katılım, Türkiye genelinde bugüne kadar 7 bin kadın girişimciye 3.2 milyar lira destek vererek sürdürülebilir büyümeye katkı sağladı.

Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik, kadın girişimcilere sağlananyeni finansman desteğiyle ilgili şu bilgileri verdi: “Kadın girişimcilere bugüne kadar verdiğimiz önemli desteği yeni bir kampanyayla artırmayı hedefliyor; 1 milyon liraya kadar 36 aya varan vadede finansman olanağı sunuyoruz. Finansmanı aylık eşit taksit ödemeli veya 6 ay anapara ayrıca kâr payı ödemesiz indirimli kâr payı oranıyla kullandırabiliyoruz.”

Çelik, açıklamalarının devamında, “Katılım finans sisteminin önemli bir oyuncusu olarak, sosyal adalet ayrıca ekonomik büyümeyi desteklemeyi temel felsefemiz arasında kabul ediyor ayrıca üzerimize düşen görevi yerine getirmekten asla imtina etmiyoruz. Müşterilerimizden bizlere uyum sağlamalarını istemek yerine onların ihtiyaçlarını araştırarak biz onlara uyum sağlıyoruz.Vakıf Katılım olarak kurulduğumuz günden itibaren her vakit toplumumuzun yanında olduk. Bundan sonra da aynı sorumluluk ayrıca bilinçle ülke ekonomimize destek olacağız’’ dedi.

Sürdürülebilir bir ekonomi ayrıca toplumsal kalkınma misyonuyla hareket eden bir katılım finans kuruluşu olduklarını belirten Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kadın girişimcilerin finansman taleplerine hassasiyetle yaklaşıyor, ‘Hayalleriniz Hedeflerimiz!’ mottosuyla kadın girişimcilerimizi pozitif ayrıştırıyoruz. İş dünyasında kadın istihdamının toplumun kalkınması için önemli bir gereklilik olduğuna inanıyoruz. Türkiye genelinde 7 bin kadın girişimciye 3.2 milyar lira destek sunmamız da bunun somut bir örneğidir. Tabana yaygın büyüme stratejimiz kapsamında girişimci kadınların ayrıca KOBİ’lerin her vakit yanında olmaya devam edeceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu