tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3295
EURO
35,0781
ALTIN
2.306,99
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Vahşi doğanın hızına Canon R5 ile yetişin!

Vahşi yaşam fotoğrafçılığı; doğru zamanda doğru yerde olmayı, doğal akışa sessizce uyum sağlamayı ayrıca çoğu vakit adeta kıpırdamadan durmayı gerektiriyor.

Vahşi doğanın hızına Canon R5 ile yetişin!
27.03.2023 15:44
0
A+
A-

Vahşi yaşam fotoğrafçılığı; doğru zamanda doğru yerde olmayı, doğal akışa sessizce uyum sağlamayı ayrıca çoğu vakit adeta kıpırdamadan durmayı gerektiriyor. Doğru vakit geldiğinde ise hızlı davranmak, harcanan emeğin karşılığını veren fotoğraflarla sonuçlanıyor. İşte tam da bu noktada 20 kare/sn ile göz alıcı 45 megapiksel fotoğraf çekebilen Canon EOS R5 vahşi doğanın en hızlısı olmanızı sağlayacak.

Vahşi doğada hayalinizdeki bir fotoğrafı çekmek bazen saatler, günler, hatta haftalar alabiliyor. Sabırla beklemek ayrıca doğru zamanda doğru kareyi yakalayabilmek ise en önemli unsurlardan. Hızla üzerinizden uçan bir kuş, zıplayarak ilerleyen bir sincap, akıp giden coşkulu sulardan atlayan balıklar, ya da aniden karşınıza çıkan ürkek bir ceylan; vahşi yaşam fotoğrafçılığını ister hobi olarak ister profesyonel olarak yapın bu meşakkatli yolda en önemli yardımcınız doğru bir kit… İşte bu noktada devreye vahşi yaşam fotoğrafçılığını destekleyen geniş ürün yelpazesiyle Canon giriyor. Kritik anlarda Canon EOS R5 ile her şey daha da kolaylaşıyor. Mekanik deklanşörle 12 kare/sn ayrıca elektronik deklanşörle 20 kare/sn gibi son derece yüksek kapasitesiyle, performansınızı zirveye çıkarıyor. Bu da koşan bir çitayı bile akan görüntüyle yakalamanızı sağlıyor.

Yüksek otomatik odaklama özelliğiyle EOS R5; hareket halindeki nesneler ayrıca canlılar için hassas odaklama sağlayarak keskin reflekslerinizi destekliyor. Hayvan Gözü Algılama AF’si, Canon EOS R5’de hızlı hareket eden konulara odaklanırken tahmin yürütme gerekliliğini ortadan kaldıran bir özellik. Böylece sadece hareket eden konuları sürekli olarak takip etmekle kalmıyor, aynı zamanda gözlere otomatik olarak odaklanarak; yakalamak istediğiniz kareyi tereddütsüz yakalayabilmeniz anlamında işinizi oldukça kolay hale getiriyor. Bu sayede bir konuya yan tarafınca bakıldığında bile Canon EOS R5, konunun yüzünü ayrıca gözlerini yeni doğruluk ayrıca hassasiyet seviyeleriyle tanıyıp takip edebiliyor. İşte bu özellik EOS fotoğraf makineleri için bir ilk. 

Diğer taraftan EOS R5, güçlü film yapımı özellikleriyle fotoğraf ayrıca video çekimine yönelik üstün bir hibrit fotoğraf makinesi olacak şekilde tasarlandı. 8K’da dahili olarak 12 bit RAW videolar veya olağanüstü ağır çekim efektleri için 120p’ye varan kare hızlarında 4K (4:2:2 10 bit) çekim yapmak, fotoğraf makinesinin gerçek bir sinematik görünüm sunan tam kare sensörü ile mümkün.  8 stop’a kadar görüntü sabitleyici ise video çekimlerinde mükemmel stabilizasyon sağlıyor. 

45 megapiksel çözünürlükte muhteşem fotoğraf ayrıca videolar, cihazdan image Canon bulut platformuna otomatik olarak güvenle aktarılabiliyor. Canon, geliştirdiği yüksek standartlı lensler, teknolojiler ayrıca özel yazılımlarıyla fotoğrafçıların favorisi olmaya devam ediyor.   

 

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu