tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3249
EURO
35,0645
ALTIN
2.308,47
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Usta Oyuncular Yeni Gain Dizisi Cezailer İçin Gerçekleştirilen Özel Davette Buluştu

Dijital içerik platformu GAİN ezber bozacak yeni dizisi “Cezailer” için, usta isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla ünlü isimleri buluşturan bir …

Usta Oyuncular Yeni Gain Dizisi Cezailer İçin Gerçekleştirilen Özel Davette Buluştu
30.09.2022 15:51
0
A+
A-

Dijital içerik platformu GAİN ezber bozacak yeni dizisi “Cezailer” için, usta isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla ünlü isimleri buluşturan bir özel davet düzenledi. Etkinlikte Yiğit Özşener, Rıza Kocaoğlu, Esra Bezen Bilgin, Hayal Köseoğlu, Ushan Çakır, Şerif Erol, Onur Ünsal, Hakan Karsak ayrıca Görkem Kasal, dizinin ilk iki bölümünü davetlilerle bir arada izledi. Yönetmen Murat Can Oğuz ile dizinin senaryosunu Oğuz’la birlikte kaleme alan Ayberk Çınar da lansmana katılanlar arasındaydı.

GAİN, yeni dizisi “Cezailer” için Kuzguncuk’taki ofisinde düzenlediği davette sektörün önde gelen isimlerini bir araya getirdi. GAİN’in kurucusu Gözde Akpınar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen davette Yiğit Özşener, Rıza Kocaoğlu, Esra Bezen Bilgin, Hayal Köseoğlu, Ushan Çakır, Şerif Erol, Onur Ünsal, Hakan Karsak ayrıca Görkem Kasal gibi oyuncuların yanı sıra dizinin yönetmenliğini yapan ayrıca aynı zamanda Ayberk Çınar’la birlikte senaryosunu yazan Murat Can Oğuz da lansmanda yerini alanlar arasındaydı.

Most Production’ın kurucuları Mustafa ayrıca Gül Oğuz ile senarist Ece Yörenç’in de katıldığı lansmanda dizinin oyuncu kadrosunda yer alan ayrıca uzun zamandır yurt haricinde olan Esra Bezen Bilgin’in sürpriz yaparak gelmesi geceye renk kattı.

Dizi, izleyenlerden tam not aldı

Bir psikiyatri kliniğinde cezai ehliyeti olmayanların yer aldığı koğuşta geçen ayrıca izleyiciyi “normal” kavramının sınırlarını sorgulamaya davet eden dizi, ilk iki bölümünü izleyen davetlilerden tam not aldı. “Cezailer”, özgün öyküsü ayrıca başarılı oyunculuklarının yanı sıra, yenilikçi reji diliyle de dikkat çekti.

Trajikomik olaylar, akıl kurcalayan sorular ayrıca “normallik” üzerine

Psikiyatr Mert Güngel, bilim tarihinin en sarsıcı deneylerinden biri olan Rosenhan Deneyi’ni tekrarlamak üzere kendi isteğiyle bir psikiyatri kliniğine yatar. Ancak çevresindekilerin sadece hasta değil, aynı zamanda cezai ehliyeti olmayan birer suçlu olduğunu anladığı an buradaki varlığının gerçek sebebini de sorgulamaya başlar. Gerçekten deneyin uygulayıcısı mıdır yoksa diğerleri gibi akıl hastası bir suçlu mu? Çıktığı bu yolda “normal”in sınırlarını sorgulayıp kendi içinde sürekli mücadele verirken, olaylar trajikomik bir şekilde hiç beklenmedik noktalara varır.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Yiğit Özşener, Rıza Kocaoğlu, Esra Bezen Bilgin, Hayal Köseoğlu, Ushan Çakır, Şerif Erol, Onur Ünsal, Hakan Karsak, Cem Zeynel Kılıç ayrıca Görkem Kasal yer alıyor.

Senaryosunu Ayberk Çınar ayrıca Murat Can Oğuz’un yazdığı, yönetmenliğini Murat Can Oğuz’un üstlendiği Most Yapım imzalı “Cezailer” şimdi GAİN’de yayında.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu