tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4985
EURO
34,8273
ALTIN
2.475,69
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
19°C
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Uşak’ın Tarihi ve Doğal Zenginliklerinde Defender ile Heyecan Verici Bir Sürüş Deneyimi

Borusan Otomotiv, BOM Akademi ekibi ayrıca eğitmenleriyle zorlu olduğu kadar heyecan verici bir sürüş deneyimine imza atmaya hazırlanıyor …

Uşak’ın Tarihi ve Doğal Zenginliklerinde Defender ile Heyecan Verici Bir Sürüş Deneyimi
04.10.2022 01:36
0
A+
A-

Borusan Otomotiv, BOM Akademi ekibi ayrıca eğitmenleriyle zorlu olduğu kadar heyecan verici bir sürüş deneyimine imza atmaya hazırlanıyor. Sınırlı sayıda katılımcının, Uşak’ın bilinmeyen görsel zenginliği ayrıca tarihi dokusu ile farklı arazi koşullarında sürüş keyfi yaşarken öğrenme fırsatı bulacağı bu deneyimde, Defenderlar katılımcılara eşlik ediyor.

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu Ulubey Kanyonu’ndan Taşyaran Vadisi’ne, Kuladokya Peri Bacalarından heyecan verici motocross pistine, eşsiz manzaralara ayrıca tarih dolu bir dokuya sahip orta Ege’nin önemli merkezlerinden Uşak, Defender’ın içerisinden geçecek bu rotaya ev sahipliği yapıyor.

BOM Akademi eğitmenleri ile tasarlanan ayrıca Uşak’ın büyülü ortamını yansıtan Land Rover Sürüş Deneyimi, 13-15 ile 15-17 Ekim tarihlerinde iki farklı grup için gerçekleştiriliyor. 70 yılı aşkın süredir Land Rover’ın öncü ruhuna sadık kalan ayrıca 21. yüzyıl macerasını tekrardan tanımlayan Defenderları konvoy sürüşü, on road ayrıca off road parkurlarında deneyimleme imkanı tanıyan etkinlik, katılımcılara heyecan dolu anlar yaşatacak.

Defender Hakkında

Yepyeni teknolojilerle geliştirilen, arazi özellikleriyle geçmişin izlerine sadık kalan ayrıca aynı zamanda şehir kullanımı için de benzersiz özellikler sunan Defender, Land Rover’ın Ekstrem Test prosedürlerine dayanabilecek şekilde tasarlanan D7x mimarisi üzerinden yükseliyor.

Defender, yollara çıktığı günden bu zamana Top Gear’ın 2020 Bu yılın Otomobili, Motortrend’in 2021 Bu yılın SUV’u, Autocar’ın 2020 Yılının En İyi SUV’u, 2021 Dünyada Kadınların Tercihi Ödülleri’nde Bu yılın Otomobili ayrıca 2021’de Dünyada Bu yılın Tasarımı Ödülü dahil olmak üzere 50’den fazla dünya çapında ödül kazandı.

BOM Motor Sporları ayrıca Ticaret A.Ş. Hakkında

Mart 2021’de Borusan Otomotiv bünyesinde kurulan şirket; BOM yarış takımı, BOM Akademi, BOM Karting ayrıca BOM E-Team faaliyetlerini grup çatısının altına taşımıştır.

Türkiye’de motor sporlarının gelişimine ayrıca Türkiye’nin yurt haricinde tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla 2008 tarihinde kurulan Borusan Otomotiv Motorsport (BOM), bu süreçte 4 kıtada 20 ülkede 36 farklı pistte gerçekleştirilen 400’e yakın yarışta start almış ayrıca 18 şampiyonluk kazanmıştır. Gençlik ayrıca Spor Bakanlığı, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu lisanslı eğitim kurumu olarak hizmet veren BOM Akademi 2015 tarihinde kurulmuştur. Yükselen e-spor endüstrisinde yer almak ayrıca bu alanda Türkiye’yi temsil etmek amacıyla kurulan BOM E-Team 2018 tarihinde hayata geçirilmiştir. Motor sporlarına genç sporcular kazandırmak ayrıca bu sporun alt yapısının gelişmesine katkıda bulunmak hedefiyle 2020 tarihinden bu yana yol alan BOM Karting ise 2022 tarihinde da başarılara imza atmak için yoluna devam etmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet