tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5870
EURO
34,7196
ALTIN
2.498,90
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Ünlü Azeri konuşma terapisti Buca’da değerlendirme yaptı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Buca İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği etkinlikte ünlü konuşma terapisti Azerbaycanlı Esmira Gafarova İzmir’de yaşayan …

Ünlü Azeri konuşma terapisti Buca’da değerlendirme yaptı
19.08.2022 10:21
0
A+
A-
Büyük Birlik Partisi (BBP) Buca İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği etkinlikte ünlü konuşma terapisti Azerbaycanlı Esmira Gafarova İzmir’de yaşayan özel gereksinimli çocuklara ücretsiz değerlendirme gerçekleştirdi.
BBP Buca İlçe binasında çok sayıda konuşma sorunu olan özel gereksinimli çocuk Azerbaycan’dan gelen ünlü terapist Esmira Gafarova ile buluştu. Ücretsiz yapılan etkinlikte Buca’da ayrıca İzmir genelinde yaşayan konuşma güçlüğü çeken çocukların tedavi süreci için uzman görüşü aktarıldı.
Çocukların doğum öncesinde başlayan periyot ayrıca tetkiklerin de incelendiği etkinlikte, velilerin yol haritası çizildi. Ünlü konuşma terapisti Esmira Gafarova’nın teşhisleri, tavsiyeleri ayrıca tedavi yolunda uygulanması gereken pratikler hakkında anne babalara uzman görüşü aktarıldı.
Kendisi de bir eğitimci olan BBP Buca İlçe Başkanı Mehmet Turan’ın ev sahipliğinde BBP İlçe binasında gerçekleşen değerlendirmeye çok sayıda özel gereksinimli çocuk, aileleri ile birlikte katıldı.
BBP’Lİ TURAN: EĞİTİM AYRICA SAĞLIK ÖNCELİĞİMİZ
Özel tedavi arayan çocuklu aileleri ünlü bir isimle buluşturarak, çocukların tedavilerinin incelendiğini ayrıca yol haritası çizme özelinde doğru rota belirlendiğini söyleyen BBP Buca İlçe Başkanı Mehmet Turan, “Bugün partimizin ilçe binasında İzmirli ailelerimizi ağırladık. Çok sayıda aile gelerek konuşma sorunu yaşayan çocukları için dalında uzman bir isim olan Azerbaycanlı hocamız Esmira Gafarova’dan çözüm yollarında atılması gereken adımları öğrendi. Biz ailelerimizin yanındayız ayrıca onların sorunlarına çare aramak için böyle bir etkinlik düzenledik. Ve bu aktivitemize nezaket ziyaretinde bulunan AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Ali Eşref Demir ile AK Parti Buca Belediyesi Meclis üyesi İzzet Pilgir’e teşekkür ediyorum. Bucalı hemşehrilerimiz için eğitim ayrıca sağlık alanında yeni kazanımlar elde etmek için çalışmalarımız devam edecek.” diye konuştu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet