tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3669
EURO
34,9579
ALTIN
2.325,33
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Üniversite Öğrencileri İçin Ücretsiz Tercih Çadırı Kuruluyor

İnegöl Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile üniversite sınavına giren öğrenciler için ücretsiz tercih rehberliği hizmeti sağlayacak …

Üniversite Öğrencileri İçin Ücretsiz Tercih Çadırı Kuruluyor
26.07.2022 16:51
0
A+
A-

İnegöl Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile üniversite sınavına giren öğrenciler için ücretsiz tercih rehberliği hizmeti sağlayacak. 2 noktada kurulacak Üniversite Tercih Çadırlarında, uzman eğitimciler öğrencilere en doğru tercihi yapabilmeleri adına yol gösterecek.

Hayatın her alanında var olan İnegöl Belediyesi, doğumdan ölüme kadar süren hizmet seferberliği kapsamında öğrencilerin de her an yanında. Dönem dönem öğrencilere yönelik etkinlik ayrıca faaliyetler düzenleyen İnegöl Belediyesi, üniversite adayı öğrencileri de unutmadı. Zorlu bir sınav maratonunun ardından 27 Temmuz yılında başlayacak tercihler için öğrencilerin daha doğru yönlendirilmeleri adına İnegöl Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Üniversite Tercih Çadırları kurulacak. İnegöl Belediyesi önü ayrıca İnegöl AVM olmak üzere 2 noktada kurulacak olan tercih çadırları, 05 Ağustos’a kadar sürecek tercih dönemi boyunca hizmet verecek. İnegöl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafınca görevlendirilen uzman eğitimciler nezaretinde öğrencilerin en doğru tercihleri yapabilmeleri için fikir alışverişinde bulunacak.

BAŞKAN TABAN’DAN ÖĞRENCİLERE DAVET

Belediye Başkanı Alper Taban, yarın itibariyle iki noktada kurulacak tercih çadırlarına ilişkin açıklama yaparak tüm öğrencileri bu alanlardan faydalanmaya davet etti. Başkan Taban, iki ayrı noktada üniversite tercih çadırları kurulacağını kaydederek; “Milli Eğitim Müdürlüğümüzle iş birliği yaparak öğrencilerimizin geleceğini etkileyecek bu kararda en doğru adımı atmaları adına yanlarında olmak istedik. Bu nedenle hem İnegöl Belediyesi önünde hem de İnegöl AVM’de iki ayrı tercih çadırı kuracağız. Belediye binamız önündeki çadır 12.00 ile 19.00 arasında, İnegöl AVM’deki çadırımız ise 12.00 ile 21.00 arasında hizmet verecek. Tercih döneminin son günü olan 05 Ağustos’a kadar hafta sonu da dahil olmak üzere 10 gün boyunca tercih çadırlarımız açık olacak. Tüm öğrencilerimizi ücretsiz danışmanlık hizmetinden faydalanmak üzere tercih çadırlarımıza bekliyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu