tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3606
EURO
34,9791
ALTIN
2.321,68
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Unilever Ev Bakım Kategorisi Koruncuk Vakfı’yla Çocukların Eğitimine Destek Oluyor

Unilever Ev Bakım kategorisi okula dönüş sürecinde ihtiyaç sahibi çocukların eğitimine destek olduğu “Okula Temiz Bir Dönüş” kampanyasının …

Unilever Ev Bakım Kategorisi Koruncuk Vakfı’yla Çocukların Eğitimine Destek Oluyor
22.08.2022 10:36
0
A+
A-

Unilever Ev Bakım kategorisi okula dönüş sürecinde ihtiyaç sahibi çocukların eğitimine destek olduğu “Okula Temiz Bir Dönüş” kampanyasının dördüncü tarihinde Koruncuk Vakfı’yla bir araya geliyor. Yeni eğitim ayrıca öğretim yılına güzel bir başlangıç yapılmasına katkı sağlamak için vakfa çocuk odası, okul araç gereçleri ayrıca teknolojik ürünler için fon sağlayan Unilever; Cif, Domestos, OMO, Rinso, Yumoş ayrıca Vim ürünleriyle de Koruncukköyler’e ürün bağışında bulunuyor.

Okula dönüş sürecinde çocukların eğitimine destek olmak için kampanyalar hayata geçiren Unilever Ev Bakım kategorisi, bu çalışmalarının dördüncü tarihinde “Okula Temiz Bir Dönüş” projesi kapsamında Koruncuk Vakfı’yla bir araya geliyor. Yıllardır öğrencilerin eğitim ayrıca öğretim hayatlarında ihtiyaç duyduğu okul araç gereçlerine verilen destek, bu kez de Koruncuk Vakfı iş birliğiyle vakfın Koruncukköyler’ine de taşınıyor.

Unilever Ev Bakım Kategorisi ayrıca Koruncuk Vakfı Çocukların Eğitimi için Bir Araya Geliyor

Çocukların güzel bir geleceğe yolculuklarında onları desteklemek için Koruncuk Vakfı’yla iş birliği yapan Unilever Ev Bakım kategorisi, Koruncukköy Bolluca ayrıca Koruncukköy Urla’ya ürün bağışı yaparak “Okula Temiz Bir Dönüş” için katkı sağlıyor. Çocuk odası bağışının da yapıldığı Koruncuk Vakfı’na teknolojik ürün ihtiyacı için de ayrı bir fon oluşturuluyor.

Ürünler Okul İhtiyaçlarına Dönüşüyor

Mutfaktan banyoya kadar ev temizliğinin ikonik markaları Cif, Domestos ayrıca Vim ile çamaşır bakım markaları OMO, Rinso ayrıca Yumoş, son 4 yıldır yaptığı bağışlar ile Türkiye’nin dört bir yanından yaklaşık 8750 öğrencinin okul ihtiyaçlarını karşılarken 60.150 adetin üzerinde malzeme desteği de sağladı. Unilever Ev Bakım kategorisi markaları, bu yıl da Ağustos ayrıca Eylül ayları arasında satın alınacak Unilever ürünleriyle 200 çocuğa destek olmayı hedefliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu