tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3342
EURO
35,1132
ALTIN
2.308,92
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

UEDAŞ Kızılay Kan Dostluğu

UEDAŞ, yaklaşık 9 yıldır gerçekleştirdiği ayrıca bir gelenek haline gelen kan bağışı etkinliğini bu yıl da Türk Kızılayı’nın desteğiyle gerçekleştirdi.

UEDAŞ Kızılay Kan Dostluğu
02.02.2023 00:02
0
A+
A-

UEDAŞ, yaklaşık 9 yıldır gerçekleştirdiği ayrıca bir gelenek haline gelen kan bağışı etkinliğini bu yıl da Türk Kızılayı’nın desteğiyle gerçekleştirdi.

Güney Marmara’da 5 milyonun üzerinde nüfusa elektrik dağıtım hizmeti sağlayan Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), çalışmalarını sosyal ayrıca kültürel faaliyetlerle besleyerek sürdürüyor. UEDAŞ’ın ilk kez 2014 tarihinde gerçekleştirdiği ayrıca o günden bu yana geleneksel hale gelen kan bağışı etkinliği, UEDAŞ Genel Müdürlük Kampüsünde kurulan kan aracında çalışanların katılımıyla yoğun bir günü tamamladı. Başladığı günden bu yana bin 300’den fazla kan bağışının gerçekleştiği ‘Kan ver, hayat ver’ projesi her yıl büyümeye devam ediyor.

Uzman hekim eşliğinde yapılan ön muayene işleminde kan vermek için herhangi bir sağlık problemine rastlanmayan 41 gönüllü UEDAŞ çalışanı kan bağışı, 29 gönüllü çalışan ise kök hücre bağışında bulundu. 1 kişinin yaptığı kan bağışı, ihtiyacı olan 3 kişinin kan ihtiyacını karşılarken sağlık durumu kan bağışına uygun olmayan kişilerin kök hücre bağışçısı olması da büyük önem taşıyor. Bu noktada Kızılay yetkilileri UEDAŞ çalışanlarını detaylı bilgilendirirken merak edilenleri de yanıtladı.

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu