tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3295
EURO
35,0781
ALTIN
2.306,99
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

TÜYAP Karavanist Fuarı’nda Karavan Satışları Rekor Kırdı

Karavan severler ile kamp ayrıca doğa tutkunlarının her türlü ihtiyacına cevap verecek şekilde hazırlanan Karavanist ayrıca Outdoorist Fuarları, İstanbul TÜYAP Fuar ayrıca Kongre Merkezi’nde 9 gün boyunca doğa tutkunlarını bir araya getirdi.

TÜYAP Karavanist Fuarı’nda Karavan Satışları Rekor Kırdı
27.01.2023 00:22
0
A+
A-

Karavan severler ile kamp ayrıca doğa tutkunlarının her türlü ihtiyacına cevap verecek şekilde hazırlanan Karavanist ayrıca Outdoorist Fuarları, İstanbul TÜYAP  Fuar ayrıca Kongre Merkezi’nde 9 gün boyunca doğa tutkunlarını bir araya getirdi.

Fuarlara 65 ülkeden 60 bine yakın ziyaretçi gelirken, alınan siparişler 300 milyon dolar değerine ulaştı

Tüyap Fuarcılık Grubu tarafınca Karavan İmalatçıları ayrıca Tedarikçileri Derneği (KAİTED) iş birliği ayrıca Ulusal Kamp ayrıca Karavan Federasyonu (UKKF) desteği ile hazırlanan Karavanist İstanbul 3. Karavan ayrıca Ekipmanları Fuarı ayrıca Outdoorist 2. Outdoor ayrıca Kamp Malzemeleri, Su Sporları, Deniz Araçları Bisiklet, Motosiklet, 4×4, Off- Road, Ticari Araçlar ayrıca Aksesuarları Fuarı ile eş zamanlı olarak, 7-15 Ocak 2023 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ayrıca Kongre Merkezi’nde doğa tutkunları ile buluştu.  

“65 ülkeden 60 bine yakın ziyaret gerçekleşti”

Karavanist ayrıca Outdoorist fuarlarının her geçen yıl daha da fazla ilgiyle karşılandığını ifade eden Tüyap Fuarlar Yapım A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü: “Bu yıl fuarımızda, 200’den fazla markanın 700’ün üzerinde son model karavanı ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Fuara toplam 4 salonda % 60 büyüme ile Türkiye’nin en önemli üreticileri, dünyanın en önemli markaları katıldı ayrıca yaklaşık 3000 adet karavan satıldı. Karavanist ayrıca Outdoorist Fuarları, karavan ayrıca kamp sektörüne önemli katkılarda bulunuyor. Bu yıl fuarlar esnasında alınan siparişler 300 milyon dolar değerinde. Fuar devamında devam eden ticaret ile bu tutarın 500 milyon dolar olacağını ön görüyoruz. Geçtiğimiz yıl Balkanlar, Avrupa, Orta Doğu başta olmak üzere 42 ülkeden 45 bine yakın ziyaretçi ağırlarken, bu sene ise 65 ülkeden 60 binin üzerinde ziyaretçi ağırladık. Yabancı ziyaretçi sayısında da gözle görülür bir artış var. 2024 fuarı hazırlarına şimdiden başladık “dedi. 

Tiny Houselara yoğun ilgi 

Son yıllarda sıklıkla tercih edilen Tiny House’lar ayrıca Off-Road karavanların sergilendiği ayrıca outdoor dünyasının önemli markalarının katılımcılar arasında yer aldığı Outdoorist Fuarı’nda kamp çadırlarından kampçılık ekipmanlarına, bisikletlerden doğa sporları ekipmanlarına kadar insanı doğa ile bütünleştiren birçok ürün ayrıca malzeme sergilendi. 

Motokaravan, çekme karavan, van tipi karavan, özel amaçlı araçlar, mobil hizmet karavanları, ticari karavanlar, 4×4, SUV araçlar ayrıca seyahat römorkları sergilenen Karavanist Fuarı’nda yalnızca benzin ayrıca motorlu değil, elektrikle çalışan yeni nesil hibrit karavanlar sergilenirken; karavan iç dekorasyon ürünlerinden güneş panellerine, uydu sistemlerinden, duş ayrıca su sistemlerine kadar karavan ayrıca kampçılıkla ilgili A’dan Z’ye her türlü ürün ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. 

 

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu