tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3184
EURO
35,1145
ALTIN
2.295,76
BIST
9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

TurkNet yeni Umut filminde 2023’te “daha hızlısı yok” mesajını veriyor

Kullanıcılarına dünya standartlarında yüksek hızlı ayrıca özgür internet sunan TurkNet, yeni reklam filminde 2023’te #DahaHızlısıYok mesajını veriyor ayrıca her evin GigaFiber’e kavuşabilmesi için çalışmaya devam edeceklerinin altını çiziyor.

TurkNet yeni Umut filminde 2023’te “daha hızlısı yok” mesajını veriyor
07.01.2023 00:45
0
A+
A-

Kullanıcılarına dünya standartlarında yüksek hızlı ayrıca özgür internet sunan TurkNet, yeni reklam filminde 2023’te #DahaHızlısıYok mesajını veriyor ayrıca her evin GigaFiber’e kavuşabilmesi için çalışmaya devam edeceklerinin altını çiziyor.

İnternet kullanım oranlarının her geçen gün arttığı günümüzde yüksek hızlı internet artık lüksten öte bir ihtiyaç olarak görülüyor. Bu sebeple dünya genelinde Gigabit’e varan hızlar giderek yaygınlaşıyor. Bu konuda ülkemizde yoğun çalışmalar yapan TurkNet, 2022 yılı bitmeden TurkNet GigaFiber ile 1000 Mbps eşit download ayrıca upload hızını tam 1 milyon hanede kullanıma sundu. 

Geçtiğimiz sene hazırladıkları filmde “hızımızı artırıyoruz” diyen TurkNet, bu sene devam niteliğini taşıyan yeni reklam filmiyle de #DahaHızlısıYok diyor. Hız konusundaki başarısı 2022 yılında, bu alanda dünyada otorite olarak görülen nPerf ayrıca Speedtest gibi platformlar tarafınca da teyit edildi. 

TurkNet, her evin GigaFiber’e kavuşabilmesi için tüm gücüyle çalışıyor 

TurkNet, yeni reklam filminde “Hızımızı artıyoruz” iddiasıyla yola çıktıkları 2022’de yarıda kesilen filmleri, yüklenmeyen dosyaları, toplantılarda donmayı “onaylamayıp” şirket olarak daima “internetin özgürleştirici doğasına” inançlarının tam olduğunu  ifade ediyor.

Türkiye’de, dünya standartlarında 1.000 Mbps eşit indirme ayrıca yükleme hızı sunan ilk ayrıca tek internet sağlayıcısı olan TurkNet, yeni reklam filminde kendi fiber altyapısındaki GigaFiber’e odaklanarak, kullanıcılarını yeni yılda hızlı, taahhütsüz ayrıca özgür internetin keyfini çıkarmaya davet ediyor. Ayrıca, her evin GigaFiber’e kavuşabilmesi için yeni yılda da tüm gücüyle çalışacaklarını taahhüt ediyor. 

 

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu