tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3291
EURO
35,0497
ALTIN
2.284,40
BIST
8.980,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması’na başvurular başladı

Ülkenin en yaygın kadın girişimcilik ağı olan Türkiye Odalar ayrıca Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu himayesinde, Türkiye …

Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması’na başvurular başladı
24.08.2022 19:36
0
A+
A-

Ülkenin en yaygın kadın girişimcilik ağı olan Türkiye Odalar ayrıca Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu himayesinde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) iş birliğiyle gerçekleştirilen “Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması” başladı.

Her yıl tekrarlanması planlanan “Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması” ile nihai olarak, listeye giren girişimcilerin kendi bölgelerinde kanaat önderliği rolünü üstlenmesi, sahibi oldukları şirketlerin başarı hikayeleriyle potansiyel kadın girişimci adaylarına ilham kaynağı olması hedefleniyor.

Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması, “Kadın İstihdamını En Çok Artıran Şirket” ayrıca “Girişimci Kadın Gücü” olmak üzere iki ayrı kategoriden oluşuyor. Girişimci Kadın Gücü kategorisine sadece girişimci kadınlar başvurabilecek ayrıca katılımcılar “En Hızlı Büyüyen Kadın Girişimci”, “En Çevre Dostu Kadın Girişimci”, “En Çok Dijitalleşen Kadın Girişimci”, “İhracatını En Çok Artıran Kadın Girişimci” kriterlerinde ödüllerini alacak. “Kadın İstihdamını En Çok Artıran Şirket” kategorisi ise tüm şirketlerin başvurularına açık olacak.

Yarışma için 30 Eylül 2022 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Listeye girmeye hak kazanan şirketler 19 Kasım 2022 Dünya Kadın Girişimciler Günü’nde TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu ayrıca TOBB KGK Başkanı Nurten Öztürk’ün katılımlarıyla ödüllerini alacaklar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu