tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3361
EURO
35,1906
ALTIN
2.246,13
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
9°C
Çarşamba Az Bulutlu
12°C
Perşembe Çok Bulutlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi Yabancı Gazeteciler İle Buluştu

Buluşmada TFF Başkanı Büyükekşi, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ayrıca Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ayrıca Başkan …

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi Yabancı Gazeteciler İle Buluştu
25.08.2022 15:36
0
A+
A-

Buluşmada TFF Başkanı Büyükekşi, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ayrıca Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ayrıca Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, FIFA, UEFA İlişkileri, Dış İlişkiler ayrıca Kadın Futbolu Sorumlusu Nüket Küçükel Ezberci ile TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş yer aldılar.

UEFA Kupaları Kura çekimleri ayrıca Ödül Töreni Gala Programı için İstanbul’da bulunan yabancı medya mensupları Swissotel’de ağırlandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi: ‘’Dünyanın en güzel şehri, Avrupa’nın en büyük futbol finali için hazır. Tüm futbol severlere sesleniyorum, 10 Haziran 2023 için yerinizi şimdiden ayırtın. Avrupa futbolunun yeni sezonunun açılışını ayrıca 2023 yılındaki kapanışını futbol kentimiz İstanbul’da yapmak, bunun da hem Türkiye Cumhuriyeti’nin hem de Türkiye Futbol Federasyonu’nun 100. Yılına denk gelmesi bizi son derece memnun etti.’’ şeklinde konuştu.

Mehmet Büyükekşi ek olarak şunları söyledi:

Geçmiş yıllardan gelen tecrübemizle ayrıca daha önceki 2005 UEFA Şampiyonlar Ligi finali, 2009 UEFA Kupası finali ayrıca 2019 UEFA Süper Kupa maçına başarıyla ev sahipliği yapmış olmamız gerçeğinden hareketle, gelecek yılki final için daha şimdiden hazır olduğumuzu söyleyebilirim.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda UEFA standartları doğrultusunda kapsamlı yenileme çalışmaları yaptık. Maalesef COVID-19 pandemisi nedeniyle, iki defa final maçı başka ülkelere alındı. Ancak ümit ediyoruz ki büyük bir heyecanla beklenen finali bu yıl İstanbul’da gerçekleştireceğiz.

TFF, bu etkinliğe ev sahipliği yapabilmek için 3 yıldan beri UEFA ile müthiş bir iş birliği içerisinde çalışmaktadır ayrıca Avrupa futbolunun patronu olan UEFA’ya Federasyonumuza olan güveni sebebiyle teşekkür etmek isterim.

Kadın futboluna da çok önem veriyoruz. Kadın futbolunun Türkiye’nin çok izlenen spor branşlarından birisi olması için hazırlıklarımızı yapıyoruz

Kasımların çocukların gençlerin anne babaların tribünlerde yer almasını istiyorum. Kadının olduğu her yerde dostluk, sevgi, barış olur. 100 yıllık yılında TFF’de hiç kadın YK olmamış. İlk kez biz iki kadın üyemize görev verdik. Tüm kurullarımıza da kadın üyelerimizi dahil ettik.

Geçtiğimiz haziran ayında yapılan kongrede Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni başkanı olarak seçildim ayrıca bugün itibarıyla görevdeki 70. günüm. Ben ayrıca TFF Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarım, zorunlu olarak öncelikle acil çözüm bekleyen ulusal meseleler üzerine yoğunlaştık.

Diğer yandan, bu tür toplantıların, uluslararası düzeyde vizyonumuzu ayrıca hedeflerimizi ortaya koymak, mesajımızı ülke dışarısına da ulaştırmak açısından son derece faydalı buluyoruz.

Seçildiğimiz ilk günden itibaren, yönetimde şeffaflığın attığımız her adımda bir numaralı ilkemiz olacağını söylemiştik. Bu nedenle sorularınıza içtenlikle yanıt vermeye çalışacağım.

TFF Yönetim Kurulu Üyesi ayrıca Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop: ‘’Türkiye’de kadın futbolu amatör futbol olarak nitelendiriyor. İlk hedefimiz Kadın Futbol Süper Lig’ini profesyonel statüye kavuşturmak. Türkiye’de kadın futbolcularımız bunu hakediyor.’’ dedi.

TFF Yönetim Kurulu Üyesi ayrıca Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, FIFA, UEFA İlişkileri, Dış İlişkiler ayrıca Kadın Futbolu Sorumlusu Nüket Küçükel Ezberci deÖlçebildiğimiz oranda geliştirebiliriz. Kız çocuklarımızın futbol ile gelişimini önemsiyoruz.’’ açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu